Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Bu dizi nereden yayıldı arkadaş,iki lafı bir araya getiremeyen adamlar dizi eleştirmenliğine soyundular.Leşmiş çöpmüş laflara bak laflara,
    madem bu kadar isteklisiniz eleştirmenliğe, jargonunu öğrenin ondan sonra yapın bu işi.

Kimse burada eleştirmen kesilmiyor. Bölümler iyiyse iyi, kötüyse kötü diye yorum belirtiyoruz.
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    Sonunda be, helal olsun sana hocam. Herkes yeni bölümleri hayranlıkla izliyor ama ben bundan rahatsızlık duyuyorum. Black Mirror dediğin şey, bölüm bittiği zaman seni huzursuz eder, "acaba gerçekten de mi böyle olacak" dedirtir, sistemi sorgulatır. Sonunda senin gibi gerçek bir BM izleyiciyisi buldum.
  • 1-2 bölüm dışında bence gayet güzeldi.
    Metalhead ve Black Museum çok beğendim. Dizi satılmıştı sanırım bu yüzden farklılıklar olacaktır beklenen birşeydi bu zaten.
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

Sanırım Black Mirror'ı Netflix öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek gerek.
  • USS Callister bölümünün yönetmeni Toby Haynes, spin off çekmek istiyormuş. Spin off olmasa bile ilerleyen sezonlarda USS Callister'a devam bölümü çekmek isteyebilirmiş.

• bende geçenlerde internette reklamını gördüm izledim. ilk iki sezon bitti en çok sevdiğim bölüm bisiklet çevirdikleri bölüm oldu. sırf o bölümden iyi film çıkar yapsalar.
  • Son bölümü izlemedim ama diğer 5 bölüm kısaca foseptik çukuru.
  • s4

4x1
    similasyonda hapsolma olunca insan white christmas'ı hatırlıyor ama o seviyeye çıkamadı maalesef. dna'dan komple her şeyi kopyalamak biraz aşırı geldi bana.

bölümü beğenenler philip k. dick electric dreams s01e05'i de izleyebilir, ben onu daha çok beğenmiştim.

4x2
    dizi ortalamasının çok altında bir bölümdü. konu uygundu ama daha iyi şeyler bekliyor insan.

4x3
    atmosfer mükemmeldi bölümde, izlanda'da çekmişler.
    farklı bir bakış açısı olabilir ama makine hiç olmasaydı üç cinayet daha işlenmeyecekti. ve böyle bir makinenin sigorta işlerinde kullanılması da garip.
    arabanın çalışmaması çok basit olmuş ama bir de önce bir sahnede aynısını göstermeleri falan yakışmadı.
    fifteen million merits de bayağı iyi bölümdü. şarkısını bu bölümde duymak güzeldi.

4x4
    başından beri similasyon olduğu aşırı belliydi zaten insanların yaşamlarından. turuman show ve matrix karışımı sonuyla güzel bağladılar.

4x5
    bölümde yaşananlar dışında hiçbir şey göstermediler. o hale nasıl gelindi bilmiyoruz karakterleri tanımıyoruz. köpekleri kim yarattı neden insanları öldürüyorlar.
    boston dynamics'e ithaf edilmiş galiba bölüm
    ve neden siyah beyazdı acaba. arkangel ile birlikte son sırada yer aldı benim için

4x6
    bölüm aslında dizi hakkında ilginç bir bilgiye ulaştırdı bizi galiba. dizinin tüm bölümleri farklı bir zamanda geçse de hepsi aynı evren içinde.
    süper bölümdü hem hikayeler hem sondaki twist harikaydı.

• 4x6 iyiydi diğerleri yinede fosseptik çukuru her ne kadar 4x2 yi millet gömse de BM konseptine uygun bir bölümdü diğerlerine nazaran.
  • Aylarca çıkmasını bekleyip bitmesin diye izleyemeyen var mı :D
  • 1 ile 6 güzeldi 3 ve 4 fena değil ama 2 çöp 5 güzel ama anlamsız black mirrora uygun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C2A57AC2 -- 3 Ocak 2018; 12:31:16 >
  • Arkangel konusundaki eleştiriler (çoğunluğu olumsuz) yerindeymiş, izlediğim en boş Black Mirror bölümüydü.
  • 4. Sezonu bitirdim. Sıralamam:

4>6>1>3>2>5
  • Arkangel 4x2
    Açıkcası yorumlara şaşırdım. Bence o kadar kötü bir bölüm değildi. Belki bir eğitimci gözü ile izlemiş olabilirim :)
    Dizinin felsefesine mantalitesine uygun bir bölümdü bence. Gayet güzel mesajlar vardı.
    Helikopter tipi bir ebeveynin (aşırı korumacı-müdaheleci-yönlendirici) çocuğunu gerçek dünyadan soyutlamaya çalışması onu korumaya ve teknoloji ile sürekli kontrol altında tutmaya çalışmasının olumsuz sonuçlarını gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 4 Ocak 2018; 12:46:32 >
  • 5. Bölüm ne boş beleşti öyle ya. 🤢

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 bölümü izledim sadece. Metalhead'i izleyince hangisi daha kötü söylerim
  • Uss calister çok kötüydü bazı diyaloglar vardı ki hele disney filmi mi izliyorum dedim.5/10

2. bölüm 1'den daha iyiydi ama 7/10'luk bölümdü en fazla. Çok sıkıcı ve gideceği yer çok belliydi.

Crocodile'da çok fazla mantık hatası olmasına rağmen iyiydi. 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0uch -- 4 Ocak 2018; 16:5:31 >
  • Crocodile içindeki bilim kurgu ögelerini çıkartırsak -ki fazla yok- bir Fargo bölümü gibiydi. Karlı atmosferi (İzlanda'da çekilmiş bölüm) ve cinayetleriyle Fargo'yu anımsattı bana. Andrea Riseborough müthiş oynamış bu arada, değinmeden geçemeyeceğim. Black Mirror'da izlediğim en iyi performanslardan birisiydi.
  • Hang The Dj şuana kadar izlediklerimin arasında(bu sezon için) en iyisiydi. 8.5/10

Metalhead izledikten sonra harcadığım zamana harcadım. Bu da Black Mirror için ilk defa oluyor. Bir alt metin filan mı var ben anlamadım bilmiyorum çok boştu.
    Bir de sonda ayılara zoom yapıyorlar Duygulanmamız gerekiyordu sanırım. Bir ayı için sen bu kadar tehlikeli olan bir dünyada dışarıya çıkıyorsan zaten fazla bile yaşamışsın.
    3/10 filan açık ara en kötü Black Mirror bölümüydü.

• Güzel bir benzetme olmuş şu an gözümün önünde Fargo bölümü gibi canlandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.