oyunu çıktığı günden beri multiplayer oynamaktayım ancak 2 gündür ne yazık ki servera bağlantı kuramıyorum arkadaşlarımızdan birisi NAT sorunu yaşıyor olabilirsin dedi baktım gerçektende sorun NAT:Open yazması gereken yerde NAT:Strict yazıyor bu sorunun düzeltme yolları hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. iyi forumlar.
arkadaşlar tekrardan merhaba;
Nat sorununu çözmenin yolunu buldum aynı soru yaşan arkadaşlara video yardımcı olacaktır. İyi forumlar.
nat sorununu çözdüm ancak ne yaptıysam multiplayer oynayamıyorum bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim iyi forumlar.
Bu yolda doğru başka yollarda var,portları modemden girerek...Ama sonuçta aynı kapıya çıkıyor modeminden portları nasıl girileceğini bilmeyenler bu yolu deneyebilir...Ama modemden girilecekse portlar bu modemden modeme farklılık gösterebiliyor..
Find Game'e tıkladıktan sonra mod seçmeden 's' tuşuna basarsan bağlantı seçenekleri gelir.Eğer best olarak ayarlıysa 4 bar pingli lobbyler arıyor,yani bulamayabiliyor.Eğer onu normal yaparsan 3-4 bar arası oyun baktığı için daha rahat bulunuyor. Ama eğer NAT ayarın Open değilde moderate yada strict ise şu konuyu incele derim; http://forum.donanimhaber.com/m_68653171/tm.htm
şu an nat open ise steam kütüphaneden oyunun üstüne sağ tıkla özellikler de ordan yerel dosyalara tıkla sonra oyunun içerik dosyalarını doğrula küçük bi güncellemeden sonra tekrar gir çalışcak mı bak.