Şimdi Ara

Black Swan (2010) | Darren Aronofsky (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2K

Blu-Ray hala çıkmadı be

Ne BluRay açgözlüsü olmuşuz arkadaş. Gösterimden kalkmadığı gibi gösterime girmediği ülkeler var daha (bkz: Türkiye) ama BluRay için ağlanıyor.
  • Vizyona girmedi daha ne BluRay'i?
  • Gösterime girdikten hemen sonra Blu-Ray'ı çıkan filmler gördüm Predators mesala

Not:Korsan indirmiyorum
  • Gösterime girmeden BluRay'i çıkan filmler bile oluyor bkz: Step Up 3 blurayi çıktı bizde hala gösterime girmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 20 Ocak 2011; 22:32:30 >
  • Yahu bu film neden gösterime girmedi? Pek yakında listelerinde bile yok. Daha doğrusu ne zaman girecek? Elimde bedava sinema bileti var buna gitmeyi düşünüyordum ama...
  • Şubat'ta Türkiye'de vizyona girecek diye biliyorum ben. Girmezsede çok büyük ayıp olur. Black Swan ve The Fighter'ı beklediğim kadar hiçbir filmi beklemedim.

Bu arada müthiş yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Şubat'ta Türkiye'de vizyona girecek diye biliyorum ben. Girmezsede çok büyük ayıp olur. Black Swan ve The Fighter'ı beklediğim kadar hiçbir filmi beklemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Şubat'ta Türkiye'de vizyona girecek diye biliyorum ben. Girmezsede çok büyük ayıp olur. Black Swan ve The Fighter'ı beklediğim kadar hiçbir filmi beklemedim.

http://www.youtube.com/watch?v=9eX45Ce_MW8&feature=feedu

• kimi yönleriyle bambaşka bir yapım olmuş psikolojik, korku ve dramla harmanlamış farklı birşey yaratmışlar, çok yaratıcı olmuş. Natalie'nın oyunculuğu da harikaydı ödülleri sonuna kadar hakediyorlar.

ama cinselliği fazla abartmışlar tek kusur bu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 25 Ocak 2011; 23:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

kimi yönleriyle bambaşka bir yapım olmuş psikolojik, korku ve dramla harmanlamış farklı birşey yaratmışlar, çok yaratıcı olmuş. Natalie'nın oyunculuğu da harikaydı ödülleri sonuna kadar hakediyorlar.

Darren Aronofsky filmlerinde cinselliği bolca kullanan bir yönetmen. Pek sürpriz değildi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

quote:

kimi yönleriyle bambaşka bir yapım olmuş psikolojik, korku ve dramla harmanlamış farklı birşey yaratmışlar, çok yaratıcı olmuş. Natalie'nın oyunculuğu da harikaydı ödülleri sonuna kadar hakediyorlar.

Darren Aronofsky filmlerinde cinselliği bolca kullanan bir yönetmen. Pek sürpriz değildi açıkçası.

filmlerini pek izlediğimi söyleyemem doğrudur elbet. ama bu filme bu dozaj olmamış, biraz sırıtıyor.

• Aslında pek sırıttığı söylenemez.
    Bastırılmış cinsellik ileride kişilerde ani değişimlere neden olabiliyor. Karakterinde böyle bir sorunu var filmde. Değişime girmesinde çok önemli bir etken diye düşünüyorum.
  • quote:

Aslında pek sırıttığı söylenemez.
    Bastırılmış cinsellik ileride kişilerde ani değişimlere neden olabiliyor. Karakterinde böyle bir sorunu var filmde. Değişime girmesinde çok önemli bir etken diye düşünüyorum.

katılıyorum ama bu psikolojik değişimi daha yüzelsel bir şekilde işleselerdi bile etkileyiciliğinden birşey kaybetmezdi. misal sabah yataktan kalktığında masturbasyon yaptığı kısım bence gereksiz yere uzatılmış , bunun yanında bazende eşcinselliğe yer verilmesi bunlar abartı şeyler bence. ama tabi bu filmin güzelliğine gölge düşüyormuyor küçük bir kusur sadece olmasaymış daha iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 26 Ocak 2011; 0:06:44 >

• 720P WEBSCR çıkmış bluray bekliyorum diyen arkadaşlara alternatif olabilir.
     Black Swan (2010) | Darren Aronofsky

• HD-SCR versiyonu çıkmış ama boyutu 1.44gb zaten sslerdende göründüğü gibi 720p ile alakası yok çözünürlük 720p olabilir ama kalite 360p
  • HD-SCR ne arkadaş durup durup bir şey düşünüyorlar icat ediyorlar ne güzel Hd-Dvd rip var 720p aslanlar gibi,

Bu yapım en az 720p olarak izlenmeli inatla bekliyorum izlemiyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

HD-SCR ne arkadaş durup durup bir şey düşünüyorlar icat ediyorlar ne güzel Hd-Dvd rip var 720p aslanlar gibi,

Bu yapım en az 720p olarak izlenmeli inatla bekliyorum izlemiyorum,

aynen.uzun zamandır bekliyorum ama hala çıkmadı maalesef.
  • quote:

quote:

Aslında pek sırıttığı söylenemez.

katılıyorum ama bu psikolojik değişimi daha yüzelsel bir şekilde işleselerdi bile etkileyiciliğinden birşey kaybetmezdi. misal sabah yataktan kalktığında masturbasyon yaptığı kısım bence gereksiz yere uzatılmış , bunun yanında bazende eşcinselliğe yer verilmesi bunlar abartı şeyler bence. ama tabi bu filmin güzelliğine gölge düşüyormuyor küçük bir kusur sadece olmasaymış daha iyi olurmuş.

biraz abartılmış sayılabilir evet. ama dediğin gibi filmin mükemmelliğine gölge düşürmüyor. kötü sayılabilecek bir ortamda izlememe rağmen çok beğendim filmi. bir de 720p bulup indirdikten sonra sakin bir akşam izleyip keyfine varmayı istiyorum

• Yorumlar filmi iyice merak ettiriyor.
    Bu akşam izlenebilecek şekilde ayarlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Yorumlar filmi iyice merak ettiriyor.
    Bu akşam izlenebilecek şekilde ayarlandı

izledin mi dostum? nasıldı izlediysen? yorumlarını esirgeme yaw
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.