Şimdi Ara

Black Swan (2010) | Darren Aronofsky (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi bu gün izledim gerçekten çok beğendim hatta müthiş bile diyebilirim başlarda bağzı bölümler sıkabilir ama sonuna kadar, sinemada izlenmeye değicek bir film herkese tavsiye ediyorum.
  • Sinemada bu gün izledim:
    notum:10/8,5

Bildiğin Fight clup ın dişi versiyonu yeni birşey sunmuyor ama yaşattığı gerilim fena değildi
  • Ohoo film yeni giriyo vizyona.Oscarlar bu haftasonu ama film daha yeni geliyo.Anlamıyorum bu işi.Tamam her yerde aynı anda giricek diye bişey yok ama arada da 1 ay olmazki kardeşim...
  • Üst konu yapıp durmayın şu konuyu ne olur dayanacak gücüm kalmadı artık,
  • Bugün izledik sinemada. 1 aydır bu günü bekliyordum. Beklentilerim çok yüksek değildi ama Natalie Portman'ın oyunculuğu çok övüldü ve beklediğim gibi çıktı. Çok güzel ve kaliteli bir filmdi.

8 veriyorum kendimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Şubat'ta Türkiye'de vizyona girecek diye biliyorum ben. Girmezsede çok büyük ayıp olur. Black Swan ve The Fighter'ı beklediğim kadar hiçbir filmi beklemedim.

Bu arada müthiş yapmışlar

Bu kadının ismini ne zaman duysam.Bu video aklıma geliyor.Yapıştı kaldı üstüne kadının ya.

harika yaa video koptum. bu arada filmle ilgili nette genel kanı ''a boring chick flick'' şeklinde olduğundan izlemedim best picture nominee olan filmlerden tek izlemediğim film bu. tahminim king alır ödülü.

• En iyi kadın oyuncu ödülü boşa gitmemiş. Film beklediğim gibiydi. Beğendim. Söylenecek çok fazla şey yok. Vincent Kassel'de, Mila Kunis'de iyi performans sergilemişler.

8/10
  • Black Swan 29 Mart'ta BluRay ve DVD olarak raflardaki yerini alıyor.

http://content.foxsearchlight.com/inside/node/4774

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 1 Mart 2011; 8:17:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Black Swan 29 Mart'ta BluRay ve DVD olarak raflardaki yerini alıyor.

Bekleyeceğim üstadım sağol bilgilendirme için orijinalı çıklarsada alacağım ender yapımlardan birisidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Black Swan 29 Mart'ta BluRay ve DVD olarak raflardaki yerini alıyor.

Bekleyeceğim üstadım sağol bilgilendirme için orijinalı çıklarsada alacağım ender yapımlardan birisidir,

Ben DVD'sini alacağım galiba. BluRay almayı görsellik düzeyi üstün filmler için tercih ediyorum. Gerçi Black Saqn'daki çekimler de oldukça başarılı ve üst düzey. DVD'yi 20, BluRay'i 40 TL şeklinde piyasaya sürerlerse BluRay alırım.

• Mila Kunis beklemediğim derecede iyi iş çıkarmış filmde. Ya da ben o kadar kaptırdım ki kendimi herkes şahane göründü.

Bu arada önceki sayfadaki 'Natalie Portman Laugh (extended) ' videosunun yanında 'Brendan Fraiser gets it.' yorumu da kırdı geçirdi beni gece gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 2 Mart 2011; 3:27:52 >
  • Yorumları okumadan direk filmi çok görsel bulduğum için eleştirmeye yönelik fikirlerimi yazacaktım ama yorumları okuduktan sonra yorum yapmaktan vazgeçtim :) 2.sayfa kırmış geçirmiş zaten..

Ben filmi çok samimi bulmadım, arka planı düşününce konu iyi ancak anlatım bana sıkıcı ve durgun geldi.
    benim notum 7 seviyesinde.
  • Bluray düştü.CHD sagolsun epey hızlı adamlar

Bir kaç source vs encode

Black Swan (2010) | Darren Aronofsky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 4 Mart 2011; 23:35:47 >

• Sonunda bluray düştü
  • Sırf natalie hatrına 7 veririm.
    Natalie Portman'ın sabah kalktığında kendini tatmin ederken arkadan çekilen kalça görüntüleri,öğretmeniyle yaşadığı dans sahnesinde cinsellik bana çok abartılı geldi(öğretmenin ''açıkça söyle bu kızla yatar mısın ? diye diğer dansçıya sorması da ne ayak hiç çıkaramadım , hele o kızla lezbiyen sevişme sahnesinde aha dedim gösterecekler kırmızı noktayı)Yani siyah kuğuya dönüşme illa kucaktan kucağa atlamayı mı gerektiriyormuş ? Ben daha fazla gerilimli - felsefi bir olgu bekliyordum.Önüme anca eroin ve sex sürülünce büyük hayal kırıklığı yaşadım.Ayrıca o eski işi bırakan kadın ile natalie arasındaki ilişki de çok kısa ve bayat anlatılmış.Mila Kunis'in rolü ise 6 cümle felandı heralde.Habire '' aaa I'm sorry I'm sorry for that , ok look I'm sorry''... Bana cinsellik filme yedirilmekten öte,sırf Natalie'ye yatırım yapılıp onun üstünden (maddi manevi) filmin götürülmüş geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmashMyPs3 -- 5 Mart 2011; 22:00:52 >

• Nihayet çıktı.Şimdi indiriyorum.
  • Filmin çoğunluğunda Portman'ın canlandırdığı karakter afedersiniz
    sıçar
    ifadeyle bakıyor, bana mı öyle geldi bilemem de.

1 - 2 - 3 - 4 - 5

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Nihayet çıktı.Şimdi indiriyorum.

Aynen 1080p geliyor yarına biter. Umarım beklediğime değer,
  • söylemeden edemicem, mila kunis çok güzel ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.