Şimdi Ara

BLACKBERRY 8520 MI SAMSUNG S 3353 MÜ acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu günlerde cihaz kampanyaları her ne kdar çok indirim derecesinde olmasada kafamda 2 cihaz var

aslında samsung a yönelmiştim 1 aydır fakat vodafone nin sağolsun kafa karıştıran cihazı aklıma girince ikilemde kaldım.

siz değerli okur yazan arkadaşlarımın fikirlerini almak istiyorum bu konuda fikirlerinizi şiddetle rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanju_ -- 1 Mart 2011; 1:02:18 >

• ben bu samsung u alacağım bir süre sonra.. blackberry den özellik olarak çok da farkı olmadığını düşünüyorum.. aradaki 100 lira fark cebimde kalsın :))

tercihim samsung yani kısaca
  • aynen aslında daha saglam samsung malzeme kalitesi süper gerçekten ama hala ikilemde kaldım iştee

evet yrumları almaya devam :)
  • hala yazan yok mu ya

3353 diyorum hani teknosalarda 299 tl olan metal kasalı cihaz

YARDIM BEYLER YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanju_
    aynen aslında daha saglam samsung malzeme kalitesi süper gerçekten ama hala ikilemde kaldım iştee

evet yrumları almaya devam :)

Malzeme kalitesi dahami guzel,ben her turlu blackberry diyorum (13 ay bold 9000 kullanmis biri olarak) bir alistinizmi bb ye birakmak zor oluyor hele bide bis oo tadindan yenmez :)
  • ben samsungu kullanıyorum şarjı güzel ,konuşma sesi, klevyesi zil sesi yüksekliği iyi, makzeme kaliteside iyi ,karmerayı yok sayın, ekran idare eder,wifisi çok iyi çekiyor,msn facebook uygulamaları falan var,emailleride al dediğinde alıyor,kısa ve öz olarak ikinci telefonum sağlam uyduruk modelleri alacağıma bunu aldım şarjı 6 saat konuşma 4 tam gün gidiyor çok az kullanırsam 8 gün gitti, youtube videolarınıda yavaşta olsa açıyor, şebeke çekimide güzel ama blackberryi bilmiyorum eğerki şarjı iyi gidiyorsa ve işletim sistemi varsa program falan yükleniyorsa bence blackberry alın ama sanırım ondada bis üyeliği olmak zorunda tercihi bu konuda yapabilirsiniz yardımcı olmuştur umarım birde sar değeri 0.6w/kg galiba
  • onururgu bende bugün telefonu aldım ama birşey sorucam :

ben zero facebooka falan takılmak istiyorum bazen ama anasayfayı direk samsung un sitesinden açıyor bunu değiştirme imkanı var mı
    birde arama tuşuna bastığında tüm günlükler diye birşey çıkıyor mesajlar arama kayıtları falan var mesajların orda görünmemesini nasıl sağlarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet tarayıcısına gir seçeneklerden 1.anasayfa diyor onu girip değiştirebilirsin diğer sorunada öyle bir şey olacağını sanmıyorum çünkü sağa sola gezdiğinde arama tuşuna bastığında orda aramalar cevapsız aramalar mesajlar diye dönüyor burdaki amaç herşeyi kolayca göstermek o yüzden çoğu telefon böyle aslında bende galaxy s var benzer şekilde her olayı gösteriyor sadece aramaları göster diye bi seçenek göremedim istersen yazılımı kablo yardımıyla güncelleyebilirsin bi yerden kablo teminet kies 2 ile güncelle daha iyi bi yazılım yükleniyor şarjı falan da iyi gidiyor
    quote:

Orijinalden alıntı: gollory

onururgu bende bugün telefonu aldım ama birşey sorucam :

ben zero facebooka falan takılmak istiyorum bazen ama anasayfayı direk samsung un sitesinden açıyor bunu değiştirme imkanı var mı
    birde arama tuşuna bastığında tüm günlükler diye birşey çıkıyor mesajlar arama kayıtları falan var mesajların orda görünmemesini nasıl sağlarım...

• hay Allah razı olsun iki dakika bişeye bakıcam samsungun sitesinden uğraştırıyordu....

yalnız anasayfayı direk zero olarak ayarladım ama m.0.facebooka yönlendirio dns error vermeye başladı....

edit : anasayfayı boş olarak ayarladım mecburen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 6 Mart 2011; 0:06:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.