Şimdi Ara

Blackberry kullananlar baksın bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla multitasking yok yani öyle duydum sorum şu mesela müzik dinlerken internete girebiliyormuyuz birde kullanışlımı önerirmisiniz eğer multitasking yoksa nokia asha 302 almak zorunda kalıcam :)

• Aynı anda müzik dinlerken internete girebiliyorsun ama artık blackberry devri kapanıyor, ayrıca blackberrylerde internet kullanabilmek için bis (blackberry internet service) kullanmak zorundasın ki normal internet paketi fiyatlarından pahalıdır. Android güncel bir telefona yönelmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Aynı anda müzik dinlerken internete girebiliyorsun ama artık blackberry devri kapanıyor, ayrıca blackberrylerde internet kullanabilmek için bis (blackberry internet service) kullanmak zorundasın ki normal internet paketi fiyatlarından pahalıdır. Android güncel bir telefona yönelmeni öneririm.

sınırsız internet paketim var o önemli değil :) teşekkür ederim ben blackberry curve 9220 alıcam klavyeli bir telefon arıyordum blackberry çok hoşuma gitti bbm gibi güzel uygulamaları var cevap için teşekkür :)
  • Bence alma, bende var memnun degilim. Baya islevsiz bir os'u var. Androide yonelmeni tavsiye ederim. Bissiz internet kullaniliyor bu arada duzelteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun başlığını hesap makinası kullanan varmı diye değiştirelim.
  • Blackberry devri kapanıyor. Android htc veya nokia lumia öneririm. 900 tlye geçen vatanda iphone 4 gördüm istersen onu al kaliteli elma kaliteli elmadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.