Şimdi Ara

Blackberry Sözleşme Iptali Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry 9700 turkcellden 24 ay taahutlu almıstım gecen sene agustos ayında simdi iptal etmek istiyorum.Bana musteri hizmetleri 879 tl lik bi fatura yansıyacagnı soyledi bu nasıl bir ucretlendirmedir lutfen yardım edebilirmisiniz...

• kampanyalı bb9700 aldıgında senin aylık ödedigin ücretin icerigi ;

aylık indirimli Bis Mega paket + Cihaz ücretidir.

indirimli bis mega paket 30 lira aylık ama indirimsiz hali 45 liraydı.

kaç aydır kullanıyorsun bide aylık ne kadar ödüyorsun biraz daha bilgi verirsen yardımcı olayım
  • 83 tl lik sozlesme 12 ay kalınca iptal edicem hesaplıyorum normalde 996 tl olması gerekiyor neye gore fiyatlandırma soz konusu onu anlamıs degilim.Birde sunu sormak istiyorum arkadasımın 15 ay taahutu kalmasına ragmen 250 tl gibi bir indirim gerceklestirmisler nedir bu turkcell kafasına gore mi fiyatlandırma yapıyor cezai yaptırımı bumudur sozlesmelerinde tam bilgilendirirseniz sevinirim...
  • 83 tl lik sozlesme 12 ay kalınca iptal edicem hesaplıyorum normalde 996 tl olması gerekiyor neye gore fiyatlandırma soz konusu onu anlamıs degilim.Birde sunu sormak istiyorum arkadasımın 15 ay taahutu kalmasına ragmen 250 tl gibi bir indirim gerceklestirmisler nedir bu turkcell kafasına gore mi fiyatlandırma yapıyor cezai yaptırımı bumudur sozlesmelerinde tam bilgilendirirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.