Beyler kolay gelsin iyi pazarlar.Blackberry torch9800 kullanıcısıyım .Blackberry desktop managerdan güncelleme geldigini gösterdi ve güncellemeye başladı guncelleme oncesınden backupda aldım.Şimdi telefonda blackberry yazısı ve altta dolum çizgisinin dolmasına çok az kaldı.Güncelleme süresinin 15 dakika ile 2 saat arasında sürebileceği yazıyor.Sizce ne yapmalıyım teşekkürler
Burdaki soru nedir hocam
hocam bu telefonu güncellemek istiyorum fakat olmuyor touch çalışmıyor büyük ithimal ile güncellemeden dolayı.2.hat olarak kullanacagım güncelleyemedim bir türlü saygılar
Kilit tuşunda ve kızakta sıkıntı varmı ?
hayır hocam herşey çalışıyor mesela pili çıkartıp takayım dokunmatik çalışıyor bir süre sonra tekrar çalışmamaya başlıyor
Aynı sıkıntı bendede vardı hocam güncelleme yaptıktan sonra kilit tuşu garipleşti sonra kızak.Sonra dokunmatik bozuldu 2-3 gün içerisinde tekrar düzeldi.Daha sonrada telefon birden kapandı bir daha da açılmadı.
Allah allah herhalde blackberrylerin sonu geliyor gibi allahtan kullanmıyorum blackberryde 2.hat için kullanacaktım şimdi yükledim düzeldi bakalım umarım bişey olmaz
Umarım hocam.
aynı sorun bendede oldu güncelleme sonrası kızağı açınca dokunmatik gidiyo telefon reset atıyo sonra tekrar geliyo dokunmatik telefonun kızağı açamaz oldum 1 aydır :)
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
Aynı sıkıntı bendede vardı hocam güncelleme yaptıktan sonra kilit tuşu garipleşti sonra kızak.Sonra dokunmatik bozuldu 2-3 gün içerisinde tekrar düzeldi.Daha sonrada telefon birden kapandı bir daha da açılmadı.
hocam telefonun açılmaması bendede oldu 2 gün bataryayı çıkarıp telefondan ayırdım sonra geri taktım prize takıp telefon geri geldi dene istersen
quote:
Orijinalden alıntı: bthunv
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
hocam telefonun açılmaması bendede oldu 2 gün bataryayı çıkarıp telefondan ayırdım sonra geri taktım prize takıp telefon geri geldi dene istersen