Şimdi Ara

blackberry torch mu nokia n8 mi ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben telefon alıcam.samsungu begenmedıımden dolayı düşünmuyorum.iphone 4 cok iyi bi telefon bilyorum ama butçem ona göre deil.torch mu almalıym yoksa n8 mi.n8 den yana tek kaygım yavaş oldugunun söylenmesi.yardmcı olur msunz

• Torch ile N8'in kullanım alanları aslında çok farklı.Blackberry aslında iş telefonu olarak görülüyor ama son modellerinde multi-medya olarak geliştirildi.N8 ise piyasadaki en iyi multi-medya telefonu.
    Aslında kullanım alanlarınızı söylerseniz size daha çok yardımıc oluruzm.
  • BB tavsiye ederim her türlü
  • iş telefonuyla işim yok :D ben senın dedğin gbi multi medya özellkleri daha ağır olan bi telefon istiyorum.nette istedğim gbi hiç kasmadan gezmek istiyorum.müzik kamera fln zaten ikisininde iyi :D tabi n8 in 12 mp si var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_sy

iş telefonuyla işim yok :D ben senın dedğin gbi multi medya özellkleri daha ağır olan bi telefon istiyorum.nette istedğim gbi hiç kasmadan gezmek istiyorum.müzik kamera fln zaten ikisininde iyi :D tabi n8 in 12 mp si var :D

iphone al hocam sen o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

Torch ile N8'in kullanım alanları aslında çok farklı.Blackberry aslında iş telefonu olarak görülüyor ama son modellerinde multi-medya olarak geliştirildi.N8 ise piyasadaki en iyi multi-medya telefonu.
    Aslında kullanım alanlarınızı söylerseniz size daha çok yardımıc oluruzm.

+1905
  • Blackberry aldığınızda BİS paketi almazsanız eğer çok anlamsız kalır Blackberry almanız ama BİS paketinide alıcam ben onun yanında düyosanız alabilirsiniz. 2 telefonuda hiç kullanmadım ama bi arkadaşım Blackberry kullanmış ve nasıl telefon bendemi alsam dediğimde 8 ay zor dayandım menüsü baya kötüymüş..
  • bide ben baya mesajlaşan biriym.ayda 5000 sms fln gidiyo.bi arkadasla konusmustum mesajlaşmak için ayrı telefon al yeni telefona yazık etme demişti.acaba çok zararı olr mu mesajlaşmanın böle üst düzey telefonlara
  • Ne zararı olucak ben onu merak ettim :D arkadaşınız saçmalamış...
  • n8 i salla torchu öneririm mesaj yazmak özellikle çok güzel bb 9300 kullanıyorum menüsüde hiç kötü değil os5 gayet güzel os6 dada tam flash desteği var ama multimedia diyosan ya android ya ios yani galaxy yada iphone öneririm tr için. bb de bis olmadan tat vermediği doğru ama kısmen nette gezinebiliyo sorun olmuyo fakat net hızı çok iyi değil ben son olarak galaxy yada iphone 3gs yada zorlayabilirsen 4 öneririm hele vodafone kontratlı iphone 4 ilk defa bu kadar uygun 24 ay 65 tl cepnet hediye ve vodafone red+ konuşman ayrıca ücretlendirilecek onuda unutma. Ben bu bb den sonra mutlaka iphonea geçmeyi yada androide geçmeyi bundan sonrada başka oslara bakmamayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim...
  • ya bende samsunga karşı bi fobi var sevmıyorum samsungu ısınamadım bi türlü.iphone 4 ün mnyak bi telefon olduğunu bilyorum ama her türlü çok pahalı ya o kdr para verilmez bence bi telefona.blackberryde kafana göre nete giremıyosan oda iyi değil ki
  • arkadasiniz sacmalamis hocam ne zariri olcak mesajlasmanin oda :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.