Şimdi Ara

blackberry ve internet kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. el bir Bold 9000 yada vodafonun güncel kampanyasından 8520 almayı düşünüyorum.ancak bis ve bb ile ilgili söylentiler kafamı çok karıştırıyor.ben bold 9000 ile herhangi bir internet paketi ile internet kulanabilirmiyim?internet kullanımından kastım tarayıcı ile siteleri dolaşmak,facebook,youtube,garanti bank ve finansbank gibi 3.parti yazılımları kullanmak.bunlar için illaki bis almam gerekiyormu.yoksa herhangi bir internet paketi işimi görürmü.daha önce BB kullanmadım ve denemek istiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• söylediklerinizi bis olmadanda yapabilirsiniz.. internet paketi işinizi görür.. BB ile ilgili her sayfada yazıyor bu bilgi kendim yazdım genellikle
  • illaki araştırdım ama çok çelişkili cevaplar var.kimi demiş bis olmadan sadece tarayıcıyı kullanabilirsin,diğer hiçbir servis çalışmaz,öteki demiş herhangi bir internet paketiyle kullanabilirmisiniz.o yüzden muallakda kaldım.birde vodafone kampanyasında 100mb bis servisi 9,9 tl.aynı kriterlerdeki vodafone mobil internet paketi ise 8 tl.bis olanda teli modem olarak kullanıp pc den internete giremiyormuşuz.bu konudada bilgisi olan varsa çok sevinirim.
  • modem olarak kullanmayı sadece turkcellin bis hizmetini sağlıyor.. o da 4gb sınırlı ve 30tl fiyatı 12ay kontratlı.. avea ve vodafone bis hizmetinde modem olarak kullanım ektra ücretlendiriliyor buna dikkat!! Eğer vodafone kampanyasından alacaksanız alın 9,9tl ye bis.. Çünkü bis ile bbm kullanabilirsiniz ve bb nin kendi üzerinde gelen facebook, twitter ve myspace uygulamalarını da açabilirsiniz.. yani 8tl ye net paket yerine 9,9a bis daha iyi.. Ama 9,9tl için bi kural falan varmı bilmiyorum.. Eğer bu fiyata alamıyorsanız 8tl ye normal internet paketi işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

modem olarak kullanmayı sadece turkcellin bis hizmetini sağlıyor.. o da 4gb sınırlı ve 30tl fiyatı 12ay kontratlı..

Bu bahsi geçen firmadan BIS aboneliğimizi başlattıktan sonra, PCde interneti kullanmak için telefonu PC'ye bağlayıp, Blackberry Desktop Manager'da herhangi bir ayar yapmamız gerekiyor mu? Ben direk bağlayıp başlattım, bir sürprizle karşılaşmam herhalde?
  • tam olarak anlamadıgım şu.herhangi 1 telefonda mobil net paketi aldıgımızda hem telefonda hem pc de kullanabiliyoruz.bb de mobil net paketini pc de kullanabiliyormuyuz.yada şöyle sorayım.bis paketi ile herhangi bir net paketinin farkı nedir.müşteri hizmetlerini aradım ve bana bis olmadan sadece telefonun üzerindeki tarayıcı ile sitelere girebileceğimi ve tlefon üzerindeki yazılımları kullanamayacağımı söyledi.ama forumda bis olmadan bu programları kullanabilen arkadaşlar varmış.bb almamdaki en büyük etkenlerden biri üzerinde gelen facebook yazılımı ,msn messenger ve mail.öğrenmek istediğim bu
  • 9000 daha güzel..8520 alacaksan hiç alma..git onun yerine monte al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

9000 daha güzel..8520 alacaksan hiç alma..git onun yerine monte al...

monte ve 8520 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

9000 daha güzel..8520 alacaksan hiç alma..git onun yerine monte al...

monte ve 8520 ?

monte daha iyi bence.. istersen özelliklerine bak..
    65bin renkli ekran..
    radyo yok
    3g yok
    ekran küçük
    kamera daha kötü
    ...
  • monte ve bb kıyaslamak biraz tuhaf olmuş.farklı ihtiyaçlara cevap veren 2 farklı telefon.ve halen cevapbekliyorum
  • yok arkadasım bıs olmadan bb nın kendı uzerınde gelen yanı kendı uretımı olan face twıtt msn yada bbmassanger maıl servısı hıcbıseyı dogru duzgun kullanamazsın mapslarda bıs olmadan calısmıyo tarayıcı bıssız calısıyo ama telefon tarayıcıdan ıbaret degıl unutma vodafone kullanıyorum ve telı modem olarak kullanamıyorum kendımde denedım mh dende bılgı aldım olmuyo modem olarak kullanamadım kısacası sana tavsıyem sakın alma ben en kısa surede satıcam alıcısıda hazır kurtulucam ve androıdın rahat dunyasına adım atıcam os 6 yukledım curve 9300 kullanıyorum ama os6 heyecanıda gectıkten sonra gene sıkmaya basladı telefon bısım yok ve dogru duzgun program calıstıramıyorum en kısa surede guzel bı androıd alıcam sanada aynını yapmanı onerırım ya da ılla heveslıysen deneyıp gormek ıstıyosun 2.el bb bold 9000 felan al uygun olur neyın ne oldugunu anlar bıraz zararla satarsın buda bı secenek sonucta ama tavsıye etmem

• quote:

modem olarak kullanmayı sadece turkcellin bis hizmetini sağlıyor.. o da 4gb sınırlı ve 30tl fiyatı 12ay kontratlı.. avea ve vodafone bis hizmetinde modem olarak kullanım ektra ücretlendiriliyor buna dikkat!! Eğer vodafone kampanyasından alacaksanız alın 9,9tl ye bis.. Çünkü bis ile bbm kullanabilirsiniz ve bb nin kendi üzerinde gelen facebook, twitter ve myspace uygulamalarını da açabilirsiniz.. yani 8tl ye net paket yerine 9,9a bis daha iyi.. Ama 9,9tl için bi kural falan varmı bilmiyorum.. Eğer bu fiyata alamıyorsanız 8tl ye normal internet paketi işinizi görür

Doğru mu okudum !

Vodafone'nun 9.9 Tl'lik Bis tarifesini alırsam, BBM ve BIS özelliğini kullanabilir miyiz ? Çünkü oluyorsa Blackberry Bold 9000 kesin alacağım. En çok çelişkide kaldığım konudur. Bildiğiniz gibi Turkcell 30 TL'ye bu hizmeti sağlıyor. Ben Vodafone Faturalı hat kullanmaktayım, Hatta bununla birlikte genç tarifeye geçersem aylık 35 Liraya dilediğim gibi konuşur BBM'mi kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

modem olarak kullanmayı sadece turkcellin bis hizmetini sağlıyor.. o da 4gb sınırlı ve 30tl fiyatı 12ay kontratlı.. avea ve vodafone bis hizmetinde modem olarak kullanım ektra ücretlendiriliyor buna dikkat!! Eğer vodafone kampanyasından alacaksanız alın 9,9tl ye bis.. Çünkü bis ile bbm kullanabilirsiniz ve bb nin kendi üzerinde gelen facebook, twitter ve myspace uygulamalarını da açabilirsiniz.. yani 8tl ye net paket yerine 9,9a bis daha iyi.. Ama 9,9tl için bi kural falan varmı bilmiyorum.. Eğer bu fiyata alamıyorsanız 8tl ye normal internet paketi işinizi görür

Doğru mu okudum !

Vodafone'nun 9.9 Tl'lik Bis tarifesini alırsam, BBM ve BIS özelliğini kullanabilir miyiz ? Çünkü oluyorsa Blackberry Bold 9000 kesin alacağım. En çok çelişkide kaldığım konudur. Bildiğiniz gibi Turkcell 30 TL'ye bu hizmeti sağlıyor. Ben Vodafone Faturalı hat kullanmaktayım, Hatta bununla birlikte genç tarifeye geçersem aylık 35 Liraya dilediğim gibi konuşur BBM'mi kullanırım.

ne yazık ki öyle değilmiş..10 tl lik paket tam kullanım sağlamıyormus..alan arkadaşların böyle yorumu vardı..pm atıp sorabilirsin.. bide alsan dahai baska telefonda kullanamıyorsun... BB9000 i bu tarifede kullanamazsın....

• quote:

quote:

quote:

Doğru mu okudum !

ne yazık ki öyle değilmiş..10 tl lik paket tam kullanım sağlamıyormus..alan arkadaşların böyle yorumu vardı..pm atıp sorabilirsin.. bide alsan dahai baska telefonda kullanamıyorsun... BB9000 i bu tarifede kullanamazsın....

Çelişkilerim daha da arttı. Nasıl bir sistem nasıl bir telefondur bu anlamış değilim. İyice düşünüp öyle almakta fayda var..

• Valla bis varsa bbm falan filan kullandırması lazım, yoksa ne anladım bis demelerinden.. Bazı kısıtlamaları olabilir belki ama bbm kullandırmıyosa, ozmn bis demeleri saçma.. İnternet paketi ile aynı şey olur yani bi farkı kalmaz. Bence vodafone bayisine gidip iyice bi sorun neleri kapsadığını.. Yada müşteri hizmetlerini arayın, yada internet sitesinde yazıyordur heralde iyice bi okuyun.. Ben vodafone kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım bu konuda
  • quote:

Valla bis varsa bbm falan filan kullandırması lazım, yoksa ne anladım bis demelerinden.. Bazı kısıtlamaları olabilir belki ama bbm kullandırmıyosa, ozmn bis demeleri saçma.. İnternet paketi ile aynı şey olur yani bi farkı kalmaz. Bence vodafone bayisine gidip iyice bi sorun neleri kapsadığını.. Yada müşteri hizmetlerini arayın, yada internet sitesinde yazıyordur heralde iyice bi okuyun.. Ben vodafone kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım bu konuda

Bi sitesine bakayım, olmadı Müşteri hizmetlerini arayayıp görüşeyim konuyu..
  • quote:

quote:

Valla bis varsa bbm falan filan kullandırması lazım, yoksa ne anladım bis demelerinden.. Bazı kısıtlamaları olabilir belki ama bbm kullandırmıyosa, ozmn bis demeleri saçma.. İnternet paketi ile aynı şey olur yani bi farkı kalmaz. Bence vodafone bayisine gidip iyice bi sorun neleri kapsadığını.. Yada müşteri hizmetlerini arayın, yada internet sitesinde yazıyordur heralde iyice bi okuyun.. Ben vodafone kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım bu konuda

9.9 tl bis kampanyasından faydalanmak için 399 tl ye vodafondan cihaz almak gerekiyor.sadece bis alamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: say1tspossible

quote:

quote:

9.9 tl bis kampanyasından faydalanmak için 399 tl ye vodafondan cihaz almak gerekiyor.sadece bis alamıyorsun.

hmm yani o cihazı alana o şekilde ücretlendirme yapmışlar.. kampanya yapılmış yani

• quote:

Orijinalden alıntı: say1tspossible

quote:

quote:

Sitesinde birşey bulamamıştım. Açıklama için Teşekkürler

• evet sonunda net olarak öğrenebildim.12 ay boyunca sadece faturasız hatlara özel kampanya.normalde 399 tl.ben world kartla aldığım için 412 tl ye geldi.12 ay boyunca kontor oldugu sürece bis devam ediyor.ve sadece bb apn üzerinden yapılan bağlantılar için geçerliymiş.cihaz modem olarak pc ye bağlanınca internet apn ile bağlandığı için extra ücret ödeniyormuş.internet ise sınırsız.ancak 100 mb a kadar edge ile bağlanabiliyoruz.100mb aşınca 96k ya düşüyormuş.ki sadece bb üzerinden kulanınca 100 mb bile ortalama bir kullanıcı için yeterli. cihaz sim kilitli geliyor ancak sadece müşteri hizmetlerini arayarak sim kilidini açtırabiliyorsunuz.benim almam 15-20 dk kadar sürdü.yalnız bb den arama yaptığım için tekrar başka telefondan mh aramam gerekti.çünkü cihazda birkaç işlem yaptırıyorlar.ve son olarak cihazın aldıktan sonra müşteri hizmetlerinin aranıp bis in açtırılması gerekiyormuş.teli satan vodafoneshoplarda bu işlem yapılamıyormuş.

ben aldım hoşumada gitti.nette 2. ellerini 350-400 tl ye satıyorlar.400 tl ye sıfır cihaz ve 10 tl ye sınırsız bis bana çok makul geldi.

daha önce sırasıyla e63 e71 ve e72 kullandım.klavyesi hemen hemen aynı büyüklükte olmasına rağmen kesinlikle daha iyi mesaj yazılıyor.cihazın performansı bu bahsettiğim telefonlardan daha iyi.kamerası gün ışığında 5800 la yakın kalitede çekim yapıyor.florosan ışığında ve gece çekimi kötü.multimedya telefonu olmamasına rağmen müzik kalitesi kesinlikle iyi.youtubede müzik dinliyorum,ses kalitesi iyi ancak video için aynısını söylemek zor.ancak dediğim gibi multimedia telefonu değil sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.