Şimdi Ara

Blackberry yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum. Daha önce hiç 2.el telefon kullanmadım ve almadım. İlk olmasından dolayı beni anlayacağınızı umarak yardımlarınızı bekliyorum. Blackberry 2.el telefon almak istedim. Yalnız internette araştırdım ''ekran sorunu'' olarak adlandırabileceğimiz sorunlarla karşılaşmış kullanıcılar genellikle. Beyaz bir ekran geliyormuş. 9800 da ise kaydırmayla ilgili problemler vs.

Sorum iki aşamalı olacak önceliğine göre. Birincisi Blackberryler'de bu sorun genetik midir? İkincisi Blackberry örneği 9780,9790 gibi modellerin 300 ile 400 arasında seyretmesi normal midir, bir kuşku uyandırmalı mı bende?

Saygılarımla.

• Bir önceki nesil bb leri ben şahsen artık tavsiye etmiyorum, gerek fiyat politakası gerekse sar değerleri bakımından (9900) hariç, bütçeniz uygun değilse sadece anlık mesajlaşma face twitter gibi uygulamalrı kullancaksanız sıfır bb 8520 curve alabilirsiniz. ama bütçeniz var ise biraz kendimi zorlayabilirim diyorsanız bb z10 nu kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

Bir önceki nesil bb leri ben şahsen artık tavsiye etmiyorum, gerek fiyat politakası gerekse sar değerleri bakımından (9900) hariç, bütçeniz uygun değilse sadece anlık mesajlaşma face twitter gibi uygulamalrı kullancaksanız sıfır bb 8520 curve alabilirsiniz. ama bütçeniz var ise biraz kendimi zorlayabilirim diyorsanız bb z10 nu kesinlikle tavsiye ederim.

Alacağım ürün garantili. Yalnız neden tavsiye etmediğinizi söyleseniz. Elimi '' al '' butonuna götürmeyen şey, ekran sorunlarının olduğu bu gerçekten var olan bir şey midir? Çünkü yetkili servislerin hepsi aynı cevabı vermiş: Suyla temas.
  • Hocam 9800 düşünüyorsan sana diye bileceğim tek şey 'SAKIN'
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.