Bildirim
Blade and Soul China, görevi anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Burada yalnış hatırlamıyorsam yandaki NPC yere bi bomba koyuyordu o bomba patladıktan sonra 3. Skill'i kullanman gerekiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tuş ayarlarını değiştirdinmi hiç. Ben değiştirmiştim bu tarz görevler olmuyordu. Bir ihtimal değiştirdiysen default yap sonra görevi yapmayı dene. zaten bu görevlerde hangi skillere sıra ile basıcağın gösteriyor. -
@hamza53 Evet yere bomba koyuyor, mob düşüyor. Ardından 3. skill'i kullanmamı istiyor. Yapıyorum ama olmuyor.
@limon2015 Değiştirmedim, başladığımdan beri aynı. Zaten bu tarz 2-3 tane görev verdi hepsi oldu ama bu olmuyor nedense.
Edit: Oyuna tekrar girdim, o bossu çıkarmadan görev bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 12 Ağustos 2015; 13:34:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WeiLucas
@hamza53 Evet yere bomba koyuyor, mob düşüyor. Ardından 3. skill'i kullanmamı istiyor. Yapıyorum ama olmuyor.
@limon2015 Değiştirmedim, başladığımdan beri aynı. Zaten bu tarz 2-3 tane görev verdi hepsi oldu ama bu olmuyor nedense.
Edit: Oyuna tekrar girdim, o bossu çıkarmadan görev bitti.
İyi bari sevindim. Çİnde nasıl başladın ? çin vatandaşlık no istemiyormu ? ben hala dandirik rus serverindayım. Şu eu bir açılsada ciddi olarak yardırmaya başlasam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 12 Ağustos 2015; 14:15:58 >
-
lag durumu nedir -
@limon2015 Üye olurken pasaport seçeneği var onu seçip pasaport numarasını sallıyoruz 12651726518275 gibi kabul ediyor, üye oluyoruz.
@IcyTea Lemon 350-500 arası pingle oynuyorum, genelde 450 gibi bir ping var. Ben gayet eğleniyorum.Tek sıkıntı hızlı olmayı gerektiren classlar oynanamayabiliyor, kung fu master gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WeiLucas
@limon2015 Üye olurken pasaport seçeneği var onu seçip pasaport numarasını sallıyoruz 12651726518275 gibi kabul ediyor, üye oluyoruz.
@IcyTea Lemon 350-500 arası pingle oynuyorum, genelde 450 gibi bir ping var. Ben gayet eğleniyorum.Tek sıkıntı hızlı olmayı gerektiren classlar oynanamayabiliyor, kung fu master gibi.
B&S çok seri bir oyun. Bazen 0,5 sn gibi kısa sürede skillere basmak gerekiyor. 300-350 pingle oynanmaz bence. Anca summoner oynarsın :) Bende çinde başlıyımmı diyodum heveslendim bir ara ama yok EU beklesem daha iyi.
-
Evet gerçekten zor oluyor, ama ben pek pvp yapmıyorum zaten. Görev yapıp zaman öldürüyorum o yüzden sıkıntı yok benim için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X