Şimdi Ara

Blade and Soul China, görevi anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün blade and soul china'ya başladım. Her neyse şu görevde gerçekten çıldırıcam. Yaklaşık 40 dakikadır bu görevle uğraşıyorum. Tek gösterdiği şey 3. tuşdaki skill o da uyarı verdiği zaman basıyorum ama olmuyor görev. Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...

• Burada yalnış hatırlamıyorsam yandaki NPC yere bi bomba koyuyordu o bomba patladıktan sonra 3. Skill'i kullanman gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuş ayarlarını değiştirdinmi hiç. Ben değiştirmiştim bu tarz görevler olmuyordu. Bir ihtimal değiştirdiysen default yap sonra görevi yapmayı dene. zaten bu görevlerde hangi skillere sıra ile basıcağın gösteriyor.
  • @hamza53 Evet yere bomba koyuyor, mob düşüyor. Ardından 3. skill'i kullanmamı istiyor. Yapıyorum ama olmuyor.

@limon2015 Değiştirmedim, başladığımdan beri aynı. Zaten bu tarz 2-3 tane görev verdi hepsi oldu ama bu olmuyor nedense.

Edit: Oyuna tekrar girdim, o bossu çıkarmadan görev bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 12 Ağustos 2015; 13:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

@hamza53 Evet yere bomba koyuyor, mob düşüyor. Ardından 3. skill'i kullanmamı istiyor. Yapıyorum ama olmuyor.

@limon2015 Değiştirmedim, başladığımdan beri aynı. Zaten bu tarz 2-3 tane görev verdi hepsi oldu ama bu olmuyor nedense.

Edit: Oyuna tekrar girdim, o bossu çıkarmadan görev bitti.

İyi bari sevindim. Çİnde nasıl başladın ? çin vatandaşlık no istemiyormu ? ben hala dandirik rus serverindayım. Şu eu bir açılsada ciddi olarak yardırmaya başlasam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 12 Ağustos 2015; 14:15:58 >

• lag durumu nedir
  • @limon2015 Üye olurken pasaport seçeneği var onu seçip pasaport numarasını sallıyoruz 12651726518275 gibi kabul ediyor, üye oluyoruz.

@IcyTea Lemon 350-500 arası pingle oynuyorum, genelde 450 gibi bir ping var. Ben gayet eğleniyorum. Tek sıkıntı hızlı olmayı gerektiren classlar oynanamayabiliyor, kung fu master gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

@limon2015 Üye olurken pasaport seçeneği var onu seçip pasaport numarasını sallıyoruz 12651726518275 gibi kabul ediyor, üye oluyoruz.

@IcyTea Lemon 350-500 arası pingle oynuyorum, genelde 450 gibi bir ping var. Ben gayet eğleniyorum. Tek sıkıntı hızlı olmayı gerektiren classlar oynanamayabiliyor, kung fu master gibi.

B&S çok seri bir oyun. Bazen 0,5 sn gibi kısa sürede skillere basmak gerekiyor. 300-350 pingle oynanmaz bence. Anca summoner oynarsın :) Bende çinde başlıyımmı diyodum heveslendim bir ara ama yok EU beklesem daha iyi.

• Evet gerçekten zor oluyor, ama ben pek pvp yapmıyorum zaten. Görev yapıp zaman öldürüyorum o yüzden sıkıntı yok benim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.