Şimdi Ara

Blade Runner 2049 (2017) | Ryan Gosling - Jared Leto - Harrison Ford (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
3
Favori
12.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bende bunu paylaşmaya gelmiştim. Bu yıl içinde en çok beklediğim filmdi. Bu filmi ne sansürlü bir şekilde izlerim ne de sansürlendiğini bile bile gidip 20-30 lira para veririm. Mecbur sansürsüz versiyonunu bekleyeceğim. Bu arada film inanılmaz övgüler alıyor. Denis Villeneuve yine harika bir iş çıkarmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

30 tl vermenize gerek yok.

https://forum.donanimhaber.com/boyner-cinemaximum-2d-3d-imax-biletler-n11-kuponlar--124099343#124099343

Buradan 18 TL'ye gözlük dahil Imax bilet alabilirsiniz

Bu fırsatı hep unutuyorum:) Ama iş genelde sinema biletiyle de bitmiyor. Yolu var , yemesi, içmesi var. Baya masraf oluyor. Film sansürlenince ki özellikle bu kadar beklediğim bir filmde, bu masraf fazlasıyla rahatsız edici geliyor.

• Cinemaximum bize ne geliyorsa onu veriyoruz diye mesaj gönderdi bana.
  • Hayda bu yıl en çok beklediğim film ve sansür uygulandığı söyleniyor böyle saçmalık olmaz. Umarım sadece ön gösterimde ki sürümde vardır böyle bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemada neyin sansürü? Yaş sınırı getirmek yerine yine saçma sapan işler yapılıyor. Günlerce beklediğim bir filmdi. Ülke ne ki, sanata vereceği değer ne olsun.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ben bu filmi ne zamandır bekliyorum biletleri de almıştık akşam seansı için tüm neşem gitti. Yazık gerçekten

• Geçmiş olsun filmde baya bir yer sansürlenmiş.Ben gitmeyecem filme kimse kusura bakmasın , arkadaşlarla da konuştum kimse gitmeyecek.Siz bu filmle giderseniz ilerde başka filmlerde daha çok sansürlenecek çünkü "KOYUN SÜRÜSÜ GİBİ GELİYORLAR SANSÜRDE OLSA İZLİYORLAR" diyecek dağıtıcılar.. Ama gitmesseniz ve onlara para kaybettirirseniz onlar da ilerde ki filmleri sansürletmemek için çabalarlar ve karşı koyarlar.İş bizde bitiyor.FİLME GİTMEYİN ARKADAŞLAR !! Zaten 3 ay sonra bluray i düşüyor mis gibi izlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 6 Ekim 2017; 14:59:16 >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Ben iptal ettim biletleri zaten umarım herkes bu duruma duyarlı olur ve filme gitmez

• 82 yapımı filmi izlemem gerekir mi bunu izleyebilmek için?

Konu bütünlüğü olmasa bile göndermeler varsa bile eski filmi izlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdım yazdım sildim. Uzun lafa gerek yok. Filme gitmeyeceğim ve gidecek olan bütün arkadaşları vazgeçireceğim. Yapımcı suçsuz olabilir, ama bir şekilde tepki vermek lazım. Torrente düşünce izlerim artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sahnelerde aniden yakın plana geçilirken görüntü çözünürlüğünün belirgin biçimde düşmesi, atlamalar, diyaloğun bölünmesi gibi durumlardan bahsediliyor. Birileri belli ki rahatsız olmuş ve "ahlakımızı korumaya" karar vermiş ama belki hikayeye etkisi olmayacak olsa da yönetmenin çektiği geniş plan çekimi hiç etmek anlamına geliyor bu. Hayır, rahatsız olduğun bir şey varsa yaş sınırı koyarsın, millet ona göre vaziyet alır ama adamların öyle uygun gördüğü ve çektiği filmin üzerindeki bir kare bile olsa oynanması en basit deyişle sanata saygısızlık.

Zaten daha bilet almamıştım ama iyi ki almamışım diyorum, çok büyük ihtimalle bu sene en beklediğim 2-3 filmden biri olan Blade Runner 2049'a gitmeyeceğim. 35 lira verip de filmi neyse o olarak izleyememek saçmalığın daniskası. Oturur 3-5 ay sonra neyse efendi gibi 3D gözlük dayatmasına, sinemaya gelip de orada nasıl davranılır bilmeyenlerin dırdırına ve sönmeyen telefon ışıklarına maruz kalmadan izlerim en azından.

• Valla ben de gitmemeye karar verdim. Sanki çok ahlaklı ülkeyiz de dert ettikleri şeye bak, işler iyice Arabistan olma yoluna gidiyor. Şu güzelim filmi Imax'de izlemek vardı.
  • Filmin torrente dusmesini bekleyip oyle izleyecegım turkiye 1984 romanındaki gibi yonetiliyor.

• Müzikleri hans değil de altında çaöışan biri yapıyor sanırım

• Mutlaka göndermeler vardır. İzleyin derim hocam.
  • Yakında sinemalarda oynatılan filmler ATV denilen tırt kanalın verdiği filmlere benzeyecek. Boyun kırma ve öpücük yollama sahneleri bile sansürlenecek yavaş yavaş o moda doğru gidiliyor. Sinemaya zaten filmine göre giden izleyici kitlesi bellidir, ahlakı ben yada biz sizden mi öğreneceğiz denyolar.

Yeminle o kadar soğudum ki bu ülkeden anlatsam kelimeler anlamsız kalıp, rakı sofrası kurarlar.
  • et kafalıların bizim yerimize ahlakımızı korumaya kalkması durumu. işin içinde warner bros onayını alıp almadığı bilinmeksizin warnerbros TR tarafından sansürlendiği konuşuluyor.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Yeni filmi izlemediğim için bir şey diyemem ama bence izlemen gerekiyor ilk yapımı.
  • 1,5 senedir sinemaya gitmiyorum. Yarın filme bilet alacaktım sansür olayını duydum. Abi parasıyla nasıl sansür yiyoruz anlamıyorum.

Vallahi big brother is watching you.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

82 yapımı filmi izlemem gerekir mi bunu izleyebilmek için?

Konu bütünlüğü olmasa bile göndermeler varsa bile eski filmi izlerim.

İlk filmin ana karakteri bu filmin de ana 2 karakterinden biri olacak, eskiye atıflar kesinlikle olacaktır ki ben ilk filmi aşırı tavsiye ederim. Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biridir bana göre.

Sansür olayına ise aşırı sinirim bozuldu, bu sene en çok beklediğim film buydu. Yorumları da olumlu gelmişti ama sansür olayı. Yorumsuz cidden ya. Sinemada izlemiyeceğim büyük ihtimal, bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.