Şimdi Ara

Blade Runner 2049 (2017) | Ryan Gosling - Jared Leto - Harrison Ford (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
3
Favori
12.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blade Runner 2049 (2017) | Ryan Gosling - Jared Leto - Harrison Ford

böyle saçma bir zumla görüntü bu kadar berbat hale getirilir anlamıyorum.

Yaptığınız yapacağınız işe.

Filme gidenler varsa aşağı yukarı kaç sansüre rastladıklarını yazabilir mi? Hani bilet alıp izlesek göz ardı edebilir miyiz? Yoksa filmin içine sıçmışlar mıdır?

Lan parasını verip bilet alıyorsun orada bile sansür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ripper Roo -- 6 Ekim 2017; 0:10:11 >

• Artık TV'de Rtük belası yüzünden sansür oluyor,buda yetmemiş bir de sinema filmine de sansür uygulamaya yavaştan başlamışlar.Burası saçma sapan şeriat arap ülkesi değil,ve laiklik ülke ama ülkemiz de gittikçe sansür artıyor.Bu filmi bile sinemada sansürlemişler,bunu yapanlar yakında Bluray ve DVD'ye de sansür koyarlar.İnternete sansür,TV yayınlarına sansür,şimdide insanların biletini para ile satın aldığı sinemaya bile sansür uyguluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 6 Ekim 2017; 20:28:57 >
  • Sinemaya sansür mü olur arkadaş. Bunlar neyin kafasını yaşıyor. Kim izliyor ne düşünüyor ne görüyor ki sansüre gerek duyuyor. Oturup filme bakıp, hmmm ben tahrik olduysam bunlar haydi haydi olur, koyun mozigi kırpın görüntüyü amk diyen biri mi var. Hayır öyleyse kadının saçından tahrik olan, hayvana tecavüz eden yaratık dolu bizim ülkede. O zaman filmi komple moziklesinler kimse birşey görmesin...

Yıl: 2020

Baba sinemaya jurassic park 8 gelmiş.

Nasıl güzelmiydi.

Baba filmde trex in sesi var görüntüsü yokdu.

Niye laaaa

Moziklemişlerrrr. Günahmış günahhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14:50’de Trump AVM’de izliyoruz hayırlısıynan.

• Arkadaşlar izleyenler sansür var mı bilgilendirirlerse iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Len vallaha daha geçen ay muhabetini etmiştim şaka ile de olsa yakında sinema salonlarında bile sansür yaparlar diye.Tabi yine inanmazdım istemezdim inanmak da..
  • Warner Bros kaynaklı ise demek ki Bluray-DVD piyasasına çıktığında da sansür olur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ekran cok sahne var mi IMAX da
  • Uni icin gittigim Bulgaristan Plovdiv'de izledim filmi. Sansur yoktu veya ben farkina varamadim.
  • reddit'te gördüm

• İzleyen arkadaşlar sansür durumunu belirtirse iyi olur.

Rezilliğe bak ya! 30 lira vercem imax gitcem, saçma sapan sansür görmeye ha?! Bi sinema kalmıştı zaten ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

İzleyen arkadaşlar sansür durumunu belirtirse iyi olur.

Rezilliğe bak ya! 30 lira vercem imax gitcem, saçma sapan sansür görmeye ha?! Bi sinema kalmıştı zaten ...

Heryerde sansürlü.. Çünkü Warner Bros tarafından sansürlenmiş.Yani daha kopyalar çıkmadan turkiyeden izleyip burayı burayı kesin öyle gönderin yoksa almayız diyorlar , amerikadan çıkarken sansürlü çıkıyor.O yüzden ülkede herhangi bir yerde izlemen farketmiyor.

Ama nedense Recep İvedik osururken , geyirirken , kadınları taciz ederken , millete küfür ederken SANSÜR YOK , Cumali Ceber denen iğrenç filmde herif sağa sola mıçıyor orda sansür yok , ama ciddi bir başyapıt film geliyor neymiş vucut gözüküyor , kan çıkıyor , meme var diye sansürleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bulanık ya da zoom yapılmış bir görüntü yok muydu?

adam bulgaristanda izlemiş niye sansür olsun ? Avrupada birtek turkiyede sansürlü geliyor.
  • Ne kadar sansur var acaba

• Film arasındayım. Çıplaklığı resmen sansürlemişler. 2 sahnede sansür var. Biri o merdivenlerden inerken, diğeri yine fragmanlarda gördüğümüz Jared Leto’nun yerde yatan kadına “İyi ki doğdun” dediği sahne.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İlk yarı bitti. Açık konuşmak gerekirse izlerken sıkıldım. Gereksiz uzunluğa sahip sahneler var. Sansürlü sahneler fazlasıyla göze batıyor. Sinema perdesinde 144p video izlediğinizi hayal edin

@Devian, bizim izlediğimiz Hindistan kopyasıymış. Başka ülkelerde de sansür uygulanmış olabilir diye düşündüm. Bizim kopyadan pekâla onlara da gitmiş olabilir.

avrupada yok , hindistan , çin , suudi arabistan , azerbaycan vs gibi 3. dünya ülkelerinde vardır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

İzleyen arkadaşlar sansür durumunu belirtirse iyi olur.

Heryerde sansürlü.. Çünkü Warner Bros tarafından sansürlenmiş.Yani daha kopyalar çıkmadan turkiyeden izleyip burayı burayı kesin öyle gönderin yoksa almayız diyorlar , amerikadan çıkarken sansürlü çıkıyor.O yüzden ülkede herhangi bir yerde izlemen farketmiyor.

Ama nedense Recep İvedik osururken , geyirirken , kadınları taciz ederken , millete küfür ederken SANSÜR YOK , Cumali Ceber denen iğrenç filmde herif sağa sola mıçıyor orda sansür yok , ama ciddi bir başyapıt film geliyor neymiş vucut gözüküyor , kan çıkıyor , meme var diye sansürleniyor.

O zaman yeterli tepki de çekse bu filmin sonradan sinemada sansürsüz verilme ihtimali de yoktur. Neyse torrente düşsün öyle izleriz. Ulan nadiren sinemasına gidilecek güzel filmler görüyoruz onda da sansür aptallığıyla boğuşuyoruz.

• Filmin tamamı imax tam ekran.

Filmin muhteşem bir atmosferi var tam sinemada izlemek özellikle imax sinemalarda izlemek lazım.

Yalnız bence filmin en vurucu noktasında sansür ve diyalog kesiklikleri var.Resmen süper ilerleyen bir temayı bozuyor.

Kısacası tam sinemada izlemelik bir film ancak sansür olayı çok can sıkıyor o yüzden güzel bir sinema sisteminiz varsa gitmeyin sinemada izlemeye benim gibi gıcık olursunuz sonra..

• Filmi izledim ve gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Atmosfer,hikaye ve kurgu gayet iyiydi,Blade Runner'dan aşağı kalır yanı yok.Sansür ise filmde maalesef 2 sahnede var,bir tanesinde bayağı filmi kesmişler diğerinde de görüntüyü iyice yaklaştırmışlar ve filmin bütünlüğü yaralamışlar fakat yine de filmin atmosferini bozmadıklarını düşüyorum,sansürlere rağmen gayet iyiydi film.Filme gitmek isteyenlere tavsiyem gitmeden Blade Runner'ı tekrar izlesinler,film daha keyifli olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.