Şimdi Ara

Blade Runner 2049 (2017) | Ryan Gosling - Jared Leto - Harrison Ford (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
3
Favori
12.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hiç beğenmedim.

Daha sürükleyici daha aksiyonlu olmasını isterdim. Baştan sona aksiyon olsun demiyorum ama keşke biraz daha fazla olsaymış. Sahneler çok uzun ve sıkıcı, gereğinden fazla diyalog içeriyor. İzleyenlerin yarısı salonu terk etti. Sonunu merak ettiğimden devam ettim. Aksiyon yok değil ama 2 saat 45 dakikalık bir filmde toplasanız 10 ya da 15 dakikalık yer kaplıyor.

Filmin bir felsefesi olmasında saygı duyuyorum o felsefe tek başına izlenir kılmaya yetmemiş. En azından benim için.

Son olarak filmde bir plot twist var. Açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Eleştirel anlamda söylemiyorum. Keşke bu şekilde olmasaymış.

İlk filmi seyrettiyseniz onunda böyle durgun olduğunu görürsünz. Blade runnerı millet aksiyon bilim kurgu tarzı sanıyor, alakası yok. Çoğu diyalog ve görüntüden ibaret, film daha çok felsefe üzerine odaklanıyor. Bufilmde aynı çizgide. Herkesin seveceğibir tarz değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Film muazzam. Bu kadar olacağını hiç ama hiç beklemiyordum. "Filmin devamını çekelim para kazanalım" filmi değil "fikir yapar devamını yapalım" filmi olmuş. Blade Runner'ın adına, felsefesine, her şeyine sadık bir film. Son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biri değil, en iyi film.

+ Hikaye, senaryo, Blade Runner felsefesine ve dünyasına sadık kalınması.

+ Müzikler

+ Ryan Gosling

+ Görsel efektler

- Sansür

İlk film izlediyseniz ve beğendiyseniz bunu da kesinlikle ve kesinlikle beğeneceksiniz. Ama izlemediyseniz büyük ihtimalle hiç beğenmeyeceksiniz.

İlk filmin hayranı, seveni olarak;

10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 6 Ekim 2017; 19:0:18 >
  • Film gereksiz uzun olmuş ilk devre çıkanlar oldu şaşırdım

Sansür var arkadaşlar rezillik resmen sanki televizyonda yayınlanıyor

• Filmden çıkanlar topluca hangi filme geldiklerinin ve ne beklenmesi gerektiğinin farkında değillerdi herhalde.

• Sansür olduğu için gitmiyorum. Sizde gitmeyin.

Filmin 10 dk sı yok. Bununla başlarlarsa artık tüm filmlere sansür uygularlar. Batan ekonomi kimsenin umrumda değil. Aman çıplak sahne olmasın.

Kişisel irademle parasını verip gittiğim filmde sansür. Mide bulandırıcı.

Çıkar Bluray izlerim.

Batan ekonomi kimsenin umrumda değil ama sinemada sansür olsun o daha önemli.
  • Film 2 saat 45 dk. ve IMAX'de TAM EKRAN

Daha ne olsun izlenir

• Warner Bros açıklama yapmış.Kültürümüze saygılı olmak istemişler !!!

Vay anasını Warnır bile Holivud bile kıskanıyor bizi !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme gitmedim henüz ama hangi sahnenin sansürlendiğini öğrendim ve utandım gerçekten. WB'in suçu yok tabi dışardan bakıyor ve bunlar davarın önde gideni diyor ve sansürlüyor. Zaten dışardan bakınca nasıl gözüküyoruz ki. Türkiye kendi yasaklasa bir derece dicektim ama dışardan böyle gözüküyor olmamız gerçekten rezalet.
  • İlk filmi sevmeyen biri gidip izlese beğenirmi sizce.

Not:ilk filmi yarısında braktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

İlk filmi sevmeyen biri gidip izlese beğenirmi sizce.

Sevmezsiniz büyük ihtimalle,filmin sevilmesinin en önemli sebepleri ilk filme benzemesi ve iyi bir devam filmi olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Sevmezsiniz büyük ihtimalle,filmin sevilmesinin en önemli sebepleri ilk filme benzemesi ve iyi bir devam filmi olması.

Teşekkürler izlemeyeceğim ozaman

• Sansürün açıklaması Sony'den geldi.

Yerel kültürleri korumak için sansürlemişler.

Blade Runner 2049 (2017) | Ryan Gosling - Jared Leto - Harrison Ford
    https://twitter.com/goral_critic/status/916383620406923264

Bizi bu kadar düşünen Sony'nin ileride küfür içeren PS4 oyunlarında da sansüre gideceğini düşünebilir miyiz acaba? Özellikle dublajlarda.

Edit: Bu arada olayın Sony ile ne alakası var anlamadım dağıtımcısı falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 7 Ekim 2017; 8:24:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Peki ilk filmi hiç izlememiş olup Blade Runner'la ilgili her hangi bir bilgisi olmayan birisi beğenir mi sizce?
  • Film +15 görünüyor. Bu sahne olsa 18 olurdu sanırım. Dediğin filmlerde +18 girmiş olabilir.

• mannis kullanıcısına yanıt
    Birinci filmi izleyin ilk önce eğer beğenirseniz bunu da seversiniz ama ilk film sıkıcı gelirse 2'de pek farklı bir etki yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Film +15 görünüyor. Bu sahne olsa 18 olurdu sanırım. Dediğin filmlerde +18 girmiş olabilir.

Deadpool +15 girmişti ve filmde Nudity vardı. Bu filmde sansürlenen sahneden daha fazlaydı üstelik.
  • Bu sansürü Sony getirmişte ne bu saçmalık yani geçtiğimiz bir aya baksan bu filmdeki sahneden çok daha açık sahnelerin olduğu filmler vardır ve sansürsüz girmiştir vizyona. Zaten sinemada sansüre raslamamıştım bu haberlere. Umarım bu Sony birilerini uyandırıp gelecek sansürlerin önünü açmaz.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Derecelendirme kurumunun kriterleri hakkında pek fikrim yok ama deadpool un bizde +15 girmesi garipmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sansür rezilliğini duyunca gidip aldığım bileti iptal ettirdim. Director's Cut çıkınca seyrederim. Her mokun içine elini daldırıp sansür atan zihniyete lanet olsun. Sinemaya el atacaklar korkusunu yaşayanlar olarak artık rahatlayabiliriz.
  • Madem sansür var ben de sinema salonuna sansür koyuyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.