www.fragman.tv den bulabilirsin ama uyelik istiyor..
1. filmine rasgele girmiştim süper çıktı sonrada 1-2 derken 3 çıkçak şimdide hadi bakalım çıksında izleyelim
Abi ben izledim fragmanı deli bir şey o blade hareketler dehşetle tavsiye edilir keşke hemen vizyona girse
quote:
Orjinalden alıntı: cash_deno
Abi ben izledim fragmanı deli bir şey o blade hareketler dehşetle tavsiye edilir keşke hemen vizyona girse
evet
Blade 1'de de 2'de de kötülere uygulanan şiddet yönünden beni gerçekten fazlasıyla tatmin Ediyo. Bende 3 'ü sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.Allah hepinize ilk gün izlemeyi nasiip etsin inşallah....
aral1kta amerikada gosterime girecekmis. Fragmaninda ole yaziyordu.
soundtrack leri kesin gene mükemmel olur her serideki gibi filmden çok beni o çekiyor içine tabii birde wesley spines.....
harbi sağlama benziyo fragmanları deli bir blade klasiği olacağa benziyor bence marvelin en iyi yaptığı uyarlamalardan bir tanesi
kevin romeo Wesley Snipes lutfen idollerimizin ismini dogru yazalım! ridvan mısırda gecen sahnelerde var evet!
abi ismim rıdvan da kayıt olurken cafedeydim. MAkinanın Tr.ce klavye desteği yoktu.Bende mecburiyetten öle koydum. Kıl oluyorum ya ,daha orta okuldan değiştirmeyi düşünmüştüm adımı.Öğretmenlerin çoğu söylüyemezdi ı harfini.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme