Şimdi Ara

Blade3:Trinity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zman cikio Son yuz yılın en kral film adayı

• Ne zmn çıkıyo bilmiyorum ama güzel olacağı belli
    müzikler dehşet bişe olursaa üfffffff süperrr
  • Belki 2 sini 10 defa izlemişimdir bi cıksa tanıtımının her karesini ezberledim yaw
  • Super filmdi hakkaten
  • ya boşuna topic açmayın insan boş yere heycanlanıyoooo
  • yafs bende Link fALam var sandıms efindim a.q d;=))
  • tanıtım filmini hangi siteden seyrettiniz br link verinde bizde bakalım.bende linki görunce film cıktı diye heyecanlanmıstım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion ranger stigma build
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.fragman.tv den bulabilirsin ama uyelik istiyor..
  • 1. filmine rasgele girmiştim süper çıktı sonrada 1-2 derken 3 çıkçak şimdide hadi bakalım çıksında izleyelim
  • Abi ben izledim fragmanı deli bir şey o blade hareketler dehşetle tavsiye edilir keşke hemen vizyona girse
  • quote:

Orjinalden alıntı: cash_deno

Abi ben izledim fragmanı deli bir şey o blade hareketler dehşetle tavsiye edilir keşke hemen vizyona girse

evet
  • Blade 1'de de 2'de de kötülere uygulanan şiddet yönünden beni gerçekten fazlasıyla tatmin Ediyo. Bende 3 'ü sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.Allah hepinize ilk gün izlemeyi nasiip etsin inşallah....
  • aral1kta amerikada gosterime girecekmis. Fragmaninda ole yaziyordu.
  • 3. Cüsü mısırda geçecekmiş ?
  • soundtrack leri kesin gene mükemmel olur her serideki gibi filmden çok beni o çekiyor içine tabii birde wesley spines.....
  • harbi sağlama benziyo fragmanları deli bir blade klasiği olacağa benziyor bence marvelin en iyi yaptığı uyarlamalardan bir tanesi
  • kevin romeo Wesley Snipes
    lutfen idollerimizin ismini dogru yazalım!
    ridvan mısırda gecen sahnelerde var evet!
  • abi ismim rıdvan da kayıt olurken cafedeydim. MAkinanın Tr.ce klavye desteği yoktu.Bende mecburiyetten öle koydum. Kıl oluyorum ya ,daha orta okuldan değiştirmeyi düşünmüştüm adımı.Öğretmenlerin çoğu söylüyemezdi ı harfini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.