Mmosite . com da blade war diye bir var kurmaya calisiyorum ama kurmıyorum baska denıyen oldumu bılgı verebılecek varmı ??
quote:Orijinalden alıntı: choosertr Mmosite . com da blade war diye bir var kurmaya calisiyorum ama kurmıyorum baska denıyen oldumu bılgı verebılecek varmı ?? ?
quote:Orijinalden alıntı: Juvixted quote:Orijinalden alıntı: choosertr Mmosite . com da blade war diye bir var kurmaya calisiyorum ama kurmıyorum baska denıyen oldumu bılgı verebılecek varmı ?? ? Tercüman çağırdım çalışıyor üstünde. Sitesi şu galiba:http://bw.us.changyou.com/en/
oyunu indirmesi icin bir connector veya onun gibi download programi indiryor ... onu baslatiyorum download yapma asamasına gelince 0 a 0 da kaliyor dl baslamiyor..... unknowtstate diye yaziyor...
Hayır herşeyi geçtimde bir tane mob kesmek için 30 kere vuruyor videodaki adam,kim neden oynasın bu oyunu..
quote:Orijinalden alıntı: mrt522 deymez conquer ün aynısı Sen conquer online'yi küçümsüyorsan oyundan anlamıyorsun demektir.
valla beni sarmadı oyun . kontrol yönünden zayıf.20 lvl e kadar kastım .çin mitolojisi üzerine kurulu.yinede deneyin bakalım bi :)