Şimdi Ara

blizzard superonline ip lerini engellemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda türkiyedeki superonline kullanıcıları olarak battle.net veya blizzarda bağlanamıyoruz sadece vpnile giriyor aylık 85 tl verdiğimiz şu oyunda 1 gün kaybetmek bile pahalıya patlıyor bunun için blizzarda mı yoksa superonline a mı müracat etmeliyiz

• Superonline "modemi kapat aç" tadında profesyonel kullanıcıya yönelik ve sıradan kullanıcıların anlayamayacağı ayrıntılı çözümler sunuyor. Konunun uzmanıysanız el atar bir denersiniz.
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    yok hocam o kadar uzmanlaşamadık daha
  • vpn olarak mudfish kullanın tavsiyem. 70ms ortalama.
  • Valla ben işyerin de süperonline kullanıyorum gayette giriyor. daha saat 13:00 civarı oyundaydım.
  • süperonline da değil sıkıntı ttneti olan komşularım var onlarda da girmiyordu oyuna. sonra öğlen düzeldi herkes girdi.
  • daha karmaşa devam ediyor dün gece bir sürü sorun yaşandı hatta ddos saldırısı olduğu söylendi. 1 ay daha lazım en az bence.
  • dunya genelinde bir çok IP etkilenmiş, dunku ddos saldırısından sonra. ögleden sonra mı ne duzelmisti bende (superonline)
  • Pazar günü saat 14:30-15:00 civarında düzeldi. VPN harici hiç bir şekilde battle.net'e girilmiyordu. Cep telefonu internetini bilgisayara bağlayarak girebildim onun haricinde superonline ile web sitesi olan "www.battle.net"e bile girmedi.
  • kimse gidip LOL e FORTNİTE e DDOS atmıyor WOW kaç yılda bir twitch de zirve yaptı DDOS yedi.

ayıptır...
  • Saka maka 1,1m izleyiciye ulasti rekor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun aksam sorun yine bas gosterdi blizzardın web sayfası bile acılmıyor. superonline a arıza kaydı olustrdum pazar gunude olusturmustum. pazar gunu cok kişinin bu sorunla ilgili aradıklarını soylediler
    bakalım bugun ne olacak.
  • skynet geliyor robotlar bize savaş açacak.
  • Anladığım kadarı ile benim ADSL Süperonline altyapısındaymış bu sabahtan itibaren sürekli problem yaşadım

WoW:BFA (giriş yok)
    HOTS (giriliyor fakat bişi yapılamıyor)

Classic sorun yok
    Hearthstone sorun yok

Ticket açtım Konusunu da açtım gereken yere beklemedeyim.
  • Var mıdır aynı sorundan müzdarip Süper online altyapısını kullanan birisi ister ADSL olsun isterse Fiber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Var mıdır aynı sorundan müzdarip Süper online altyapısını kullanan birisi ister ADSL olsun isterse Fiber?
    süperonline fiber hiçbir sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.