"HD-DVD ve Blu-Ray arasındaki savaş henüz sona ermişken, Blu-Ray BD+ kopya koruma sisteminin aşıldığı haberi geldi. BD+ adı verilen kopya koruma sistemi sayesinde, Blu-Ray diskler yalnız üreticisi tarafından onay verilen optik okuyucularda çalıştırılabiliyor. Lisansı olmayan okuyucular ise diskleri okuyamadıkları gibi aynı zamanda kopyalarını da alamıyor. Ancak bu durum tersine dönmüş gibi görülüyor. Zira Slysoft firmasına ait AnyDVD HD yazılımının 6.4.0.0 sürümünde BD+ koruması artık etkisiz hale getirilebiliyor. Böylece Blu-Ray disklerde artık kopyalanabiliyor"
Bence arkadaşın verdiği bilgi tamamen haber niteliği taşımakta, kaş yaparken göz cıkarılmasın. Dikkatli olunması gerektiği konusunda herkese katılıyorum orası ayrı.
PS2 almayı düşünen arkadaşlar yada emulatorü bekleyen arkadaşlar için iyi bir haber bence PC de 2 konsola ait oyunları oynamak çok iyi olacak gibi gözüküyor
Myfranco paşam gelir birazdan kilitler burayı, adam hergün 5 tane bööle mesaj siliyo inadına yapılıyo sanırım ya
normal kilitlenmesi çünkü illegal bir konu olduğundan kitlenmesi gerekir...
Konu illegalsa bu sitedemi illegal ki acaba ?
hardwaremania da bile buna benzer haberler çıkıyo adam nasıl yapılır felan bişey anlatmamış sadece kırıldığına dair çıkan bi haberi paylaşmış bence
şaşırmadım kırılmasına insanlara korumamı dayanır ne yaparsa yapsın yinede kırılcak
Bu film kaç kez dönüyor yahu ? İyi gişe yapıyor kesinlikle...
ps3 satışlarını artırmak için çıkmış bir haber gibi gözüküyor
Herkes PS3 kırmakla uğraşıyor. Atın camdan aşağı kırılsın.
Burada defalarca verilmiş ve oldukça eski olan bir haber.İllegal niteliği yok ancak bu benim bu konuda kilitlediğim en az onuncu haber.Anlıyorum haberleri vermek istiyorsunuz ama haber vermeden forumda en fazla 1-2 sayfa geriye gitseniz aynı konudan kilitlenen 2-3 tane topic görürsünüz.Forumun bd kırılma haberiyle dolmasına hiç gerek yok. TEKRAR EDİYORUM BU SADECE FİLM İÇİN GEÇERLİ,OYUNLAR KIRILACAK DİYE BOŞUNA SEVİNMEYİN
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme