Şimdi Ara

BLUE-RAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bir arkadaş soruyordu sanırım Blue-Ray optik sürücülerinden bulabilirmiyim diye. O arkadaşa hitaben Eksenbilgisayardan sipariş verebilir. Fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 300 Usd civarı idi. Markası ASUS BC-1205PT BLU-RAY olması lazım.
    İlgilenenlere duyurulur

• Daha 2 katmanlı dvd bile kullanılmazken blue-ray oldukça gereksiz geliyor bana. Medya fiyatı 5-10 ytl, yazıcı fiyatı 50 dolar civarına düşmedikçe pek bir manası olduğunu düşünmüyorum.
    en geç 2 sene içinde de bu dediklerim olur büyük ihtimalle.
  • şuan dvd yazıcılar yeterli diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

şuan dvd yazıcılar yeterli diye düşünüyorum

Evet çift katmanlılar bile kullanılmıyor doğru dürüst.
  • blue ray ne demek? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • kardeş o rayın ucu hiç iyi yere çıkmıyor gel sen bu işten vazgeç daha piyasada o sürücüler tam oturmadı. birde her markanın yazdığı diskler diğer markalarla uyumlu değl diye biliyorum. yani nec te yazdığın bir disk sony de okunmuyor okunsada hata veriyor diye biliyorum. ikinci bir hususta dvd ler ilk çıkınca bi arkadaş 400 ytl ye almıştı bende aynı marka dvd yazıcıyı 50 ytlye aldım adam hale şokta bekle az daha yaygınlaşsın fiyatlar cok ani bir şekilde düşecektir. bence gereksiz, taktir senin
  • Blu-Ray HD film izlemedikten sonra, o filmi de izliyecek görüntü ve ses sistemi olmadıktan sonra anlamsız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELBA Blu-Ray Disk Nasıldır
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.