Şimdi Ara

Blues tarzını nasıl öğrenirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar blues tarzda solo atabilmek için bluese özel bi kursa ihtiyaç varmı ? (ki böyle bi kurs varmı onuda bilmiyorum) yoksa normal blues tarzındaki şarkıları çala çala mı o tarzda solo atacak duruma gelebilirim ve blues çalabilmek için öğrenmem gereken şeyler varmı? lütfen aydınlatın beni

• Pentatonik Gam , Minor Third'lerde vurgu ; sloopy çalmak , bol bol blues dinlemek. En azından 12 bar blues'lardan başlayabilirsin , veya I-IV-V gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Pentatonik Gam , Minor Third'lerde vurgu ; sloopy çalmak , bol bol blues dinlemek. En azından 12 bar blues'lardan başlayabilirsin , veya I-IV-V gibi.

öyle bi diyosunki öğrenilmesi çok zor şeyler gibi

Ayrıca blues in kendine özgü gam ıda vardır onuda kullanabilirsin Devrim niteliğinde bi müziktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 23 Mart 2013; 6:25:04 >
  • quote:

Pentatonik Gam , Minor Third'lerde vurgu ; sloopy çalmak , bol bol blues dinlemek. En azından 12 bar blues'lardan başlayabilirsin , veya I-IV-V gibi.

haci sen naptin ya neyse soyledigin bazi terimleri bilmiyorum ama ogrenirim yakinda , bahsettigin blues gamini ve minor thirdlerde vurgu selim isik derslerinde vardi onlari ordan ogrenirim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Mart 2013; 10:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blues öğrenmek için blues şarkılarının tablarını indireceksin ya da net üzerinden bakacaksın o tablara. böyle böyle öğrenebilirsin bence. arkadaşın dediği yöntem daha iyi ama dezavantaj olarak daha da karmaşık ve zor. zaten hep iyi şeyler zor olmamış mıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

quote:

haci sen naptin ya neyse soyledigin bazi terimleri bilmiyorum ama ogrenirim yakinda , bahsettigin blues gamini ve minor thirdlerde vurgu selim isik derslerinde vardi onlari ordan ogrenirim tesekkurler

Çok zor gibi duruyor , ama temel ve çok çok basit şeyler aslında. Sadece havalı olsun diye böyle söylerler yoksa öyle kompleks bi'şeyler yok blues'da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.