bilgisayarıma bluestacks kurmuştum , az önce de bilgisayardan ggogleplaystoreye girdiğimde bi kendi telefonumu bi de benim telefonum haricinde başka bi telefondan gmailime giriş yapılmış olduğunu gördüm. sonra gmailden hesap girişlerine baktım aynı telefon orda da vardı. konum olarak benim evimle aynı yerden giriş yapılmıştı. ama giriş hala aktif değildi telefonum ve bilgisayarım aktif görünüyordu. sonra nasıl olacağını düşünürken muhtemeln bluestacks'den giriş olmuş olabileceği aklıma geldi. sonra yabancı bi formda da gördüm elemanın biri samsun galxy note 3 görmüş hesabında benimle aynı. gmailden benim telefonu çaldırdım çalıyordu. ama diğeri online değildi telefonu çaldıramadım. sizde gmailinizde başka bir telefon gören oldu mu. bluestacks kullanıyorsanız. muhtemelen olmuştur.
Ben de kullanmıştım bi ara yine galaxy note'dan giriş yapıldı maili gelmişti. Önemli bi şey değil bence bluestacks kendini galaxy olarak gösteriyor
Bluestack'a kendi gmail hesabını girdiysen elbet gözükür orada telefon garip bir durum yok, blustacks'e google playden device info tarzı bir program indirirsen görürsün hangi model olduğunu bluestacks'in.
Bende cihaz bul kısmında one plus olarak görünüyordu.