Şimdi Ara

Bluetooth driverları hiçbiri yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aygıt yöneticisinde ünlemli olan "Bluetooth usb host controller" ve hardware id'si "USB\VID_13D3&PID_3362&REV_0001 ve USB\VID_13D3&PID_3362" olan aygıt hiçbir driver'ı kabul etmiyor. "Driver is not intented for this platform" hatasını alıyorum. hardware id'sinden aratıp 7-8 tane driver denedim sonuç yok. DriverScanner snappy driver vs bir sürü program denedim onlar da yükleyemiyor. PC Asus g75vx-cv056h. Ne yapmam lazım. Sistem win 10 Single lang. edition. 8den free upgrade etmiştim. Asus websitesindeki driverlar da olmuyor. zaten windows 8 driverları gösteriyor. Başka yol kalmadı sanki

• O halde aygıtı devre dışı bırakıp 10-20 liraya dongle alacaksınız, başka çözüm yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

O halde aygıtı devre dışı bırakıp 10-20 liraya dongle alacaksınız, başka çözüm yok gibi.
    Yazılımsal bir sıkıntı olmalı. Uninstall device yapıyorum. Sıfırdan kurayım diye olmuyor. Bluetooth kartını çıkarıp taksam olur mu ki

En son çözüm o olacak sanırım.
  • O laptoptaki bluetooth'un çıkartılabilir olduğunu sanmıyorum ve bunun için laptop sökülmez değil mi. :)
  • kryeck kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. valla donanım bilgim sıfır bir de kaç yıllık laptop olduğundan deneme tahtası olarak kullanayım diyordum da dolar 5 liraya geldi. en iyisi ben hayatıma bluetootsuz devam edeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.