Arkadaşlar Billionton Bluetooth kullanıyorum ben bu bluetoothla SAMSUNG telefonum üzerinden Dizüstümü GPRS ile internete baglamak istiyorum(Rizenin köyündeyim :D) BLuetooth kurulu ve dosya alış verişi vs. yapabiliyorum. telefonda GPRS ile baglanıyor.Kurulum sihirbazına baktım üreticinin yaptıgı oradaki gibi baglanmaya çalıştıgımda aranıyor>kullanıcı adı vs. dogrulanıyor yazdıktan sonra. PPP hatası deyip kapanıyor.yardım lazım en acelesinden
hangi GSM operatörünü kullanıyorsun? Anladığım kadarıyla pc Telefon arasındaki bağlantını sorunsuz yapmışsın. Bence hangi operatörün gprs hizmetini kullanıyorsan onları bir ara destek al.
telefon numarası olarak ne giriyorsun *99# gireceksin ki girmişin. bt'nin kendi driverinimi kullanıyorsun yoksa sp2'yi mi kullanıyorsun. sp2 ise tekrardan ağ komşularına girip yeni bir çevirmeli bağlantı oluştur. bt modem driveri kurcan. kendi driveri kullanırsan alttaki bt iconuna sağ tıklayıp creatw dialup netw. dicen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme