Bildirim
Bluetooth ile ses sistemine ses aktarımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap gelmedi? -
Resmini verdiğiniz cihazlar genellikle Transmitter yani verici özellikli oluyor. Bunun gibi transmitter (verici) cihazlar, bluetooth özelliği olmayan laptop, telefon yada tv gibi bir cihazın sesini kulaklıktan alıp başka bir bluetooth hoparlöre aktarmaya yarar.
Eğer amacınız telefon yada pc'nin sesini bluetooth ile ses sistemine aktarmaksa size bluetooth alıcı gerekiyor. Alttaki Philips aea2700 modelini kendim kullanıyorum ve gayet memnunum.
http://www.hepsiburada.com/philips-aea2700-multipair-bluetooth-hi-fi-adaptor-pm-evphaea2700
Ayrıca bu modelde dijital çıkışlar da mevcut olduğu için alıcı içindeki DAC'ı kullanmak zorunda da almıyorsunuz. Eğer optik yada koaksiyel ses girişi olan bir ses sisteminiz varsa bluetooth alıcının optik yada koaksiyel çıkışlarını kullanarak ses çözümlemesini ses sisteminizin DAC'ının yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu da size daha kaliteli bir ses verebilir.
-
Sizin yolladiginiz resimleri goremedim ama ben de arkadasin yolladigi philips'i kullaniyorum stereo amfide. Cepten pc'den vs ses aktarmada isimi goruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluetooth yerine kablosuz ağdan bağlanabilen bir alternatif var mı acaba?
@turuncu55
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aktarabilirsin o aparat o is icin zaten ayrica handsfree ozelligi de var. Kendim kullaniyorum da satiyorum da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir cihaz kullanan var mı? 15 liraya buldum bir yerde ama ses kalitesinden emin olamıyorum.
Ya da 100 küsür lira verip logitech'in alacağım:
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-bluetooth-speaker-adapt%C3%B6r-980-000912-1120523.html
-
İlk ve bir önceki mesajdaki alet aynı alet, bluetooth alıcı olarak geçiyor. 3.5mm girişli hoparlöre takarak kullanılıyor. 2 farklı cihazla ( telefon gibi ) eşleştirebiliyorsunuz. Çok küçük bir bataryası var fakat sürekli şarjda kullanmak daha mantıklı. Andorid telefon şarj aleti ile fişe takılı kalması gerek. Onun haricinde ilettiği ses klasik bluetooth 3.0 ın karşıladığı ses standartları. Kalitesiz değil yani :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X