Şimdi Ara

Bluetooth kulaklık şarj yeri tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bluetooth kulaklığımın şarj olmadığını farkedince sökmeye karar verdim ve şarj ile alakalı parçanın renginin değiştiğini gördüm. İlk resimde rengi değişen parçayı görebilirsiniz. İkinci resimde temas edilen parçada sorun yok gibi görünüyor. Acaba benim bir şeyler yapmam mümkün mü? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 14 Mayıs 2015; 2:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bluetooth Kulaklık Şarj Yeri Tamiri: Adım Adım Kılavuz

Bluetooth kulaklığının şarj yeri bozulması, müzik dinleme deneyimini engelleyen sinir bozucu bir sorun olabilir. Ancak merak etmeyin, çoğu durumda bu sorun evde kolayca çözülebilir. İşte Bluetooth kulaklık şarj yeri tamiri için adım adım bir kılavuz:

Gerekli Araçlar:

• Küçük bir tornavida
    • Cımbız (isteğe bağlı)
    • Temiz pamuklu çubuklar
    • İnce zımpara kağıdı veya metal parlatma bezi (isteğe bağlı)

Adımlar:

1. Sorunu Belirle: Kulaklığın şarj olmadığını fark ettiğinde, önce sorunun şarj yerinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol et. Farklı bir şarj kablosu ve adaptörü denemeniz önerilir. sorun devam ediyorsa, büyük ihtimalle şarj yerinde bir sorun vardır.

2. Şarj Yerini Temizle: Şarj yerindeki toz ve kir birikintileri, şarjın iletimini engelleyebilir. Temiz pamuklu çubuklar kullanarak şarj yerini nazikçe temizleyin.

3. Şarj Soketi Değişimi: Bazı durumlarda, şarj soketi hasar görebilir veya gevşeyebilir. Bu durumda, şarj soketinin değiştirilmesi gerekebilir. Bunu yapmak için küçük bir tornavida kullanarak şarj yerini sabitleyen vidaları çıkarın. Ardından, hasarlı şarj soketini çıkarın ve yenisiyle değiştirin.

4. Temas Noktalarını Temizle: Şarj soketi temas noktalarının oksitlenmesi veya kirlenmesi şarj işlemini engelleyebilir. İnce zımpara kağıdı veya metal parlatma bezi kullanarak bu temas noktalarını nazikçe temizleyin.

5. Şarj Yerini Yeniden Monte Et: Temizlik veya değiştirme işlemini tamamladıktan sonra, şarj yerini yeniden monte edin. Sabitleme vidalarını sıkın, ancak aşırı sıkmayın.

6. Testi Et: Tamiri tamamladıktan sonra, kulaklığı şarj kablosuna ve adaptöre bağlayarak şarj olup olmadığını kontrol edin. Şarj işlemi başarılıysa, sorun çözülmüş demektir.

İpuçları:

• Tamir işlemine başlamadan önce, kulaklığı kapatın ve şarj kablosunu çıkarın.
    • Hassas bileşenlere zarar vermemek için tornavidayı dikkatli kullanın.
    • Şarj yerindeki hasar ciddi ise, profesyonel bir tamirciye başvurmanız gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şarj soketi pini temazsızlık yapmış gibi.
    Oluşan oksiti hafif kazıma yada zımpara ile temizle,şarj soketi pinleini biraz daha açarak cihaza tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: VRMS

Şarj soketi pini temazsızlık yapmış gibi.
    Oluşan oksiti hafif kazıma yada zımpara ile temizle,şarj soketi pinleini biraz daha açarak cihaza tak

Teşekkürler, kazıdım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 14 Mayıs 2015; 21:00:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Kablosu Tamiri
    2 yıl önce açıldı
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.