Şimdi Ara

Bluetooth' lu mp3 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben bluetooth'a sahip bir mp3 player düşünüyorum! Şu an Türkiye'de satışta olan ürünleri bilen kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?

• iPod touch al
  • ipod touch 3. jenerasyon vardı. Maalesef çaldırdım, o yüzden kötü bir anısı var. Zaten bluetooth alışkanlığı da ordan kaldı. O yüzden başka modelleri almayı düşünüyorum.
  • Cowon S9/J3/D3, İriver Spinn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Cowon S9/J3/D3, İriver Spinn.

Hocam sizin cowon ve iriver ile ilgili diğer yazılarınızıda okudum. Ben de kendim biraz araştırdım. Şu an Türkiye'den bulunabilecek gibi gözüken Cowon marka gibi duruyor. s9 ve j3 ün fiyatları 475 tl civarlarında. Sizce bu fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

quote:

Hocam sizin cowon ve iriver ile ilgili diğer yazılarınızıda okudum. Ben de kendim biraz araştırdım. Şu an Türkiye'den bulunabilecek gibi gözüken Cowon marka gibi duruyor. s9 ve j3 ün fiyatları 475 tl civarlarında. Sizce bu fiyat nasıl?

Çok pahalı. Gittigidiyor'daki satıcılardan yada forumdan biri ile iletişime geçip getirtebilirsiniz Amerika'dan.

Sahibinden ve forumun 2. el bölümünde Spinn satanlar vardı 2. el, onlara da bakın isterseniz.
  • güzelll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çok pahalı. Gittigidiyor'daki satıcılardan yada forumdan biri ile iletişime geçip getirtebilirsiniz Amerika'dan.

Sahibinden ve forumun 2. el bölümünde Spinn satanlar vardı 2. el, onlara da bakın isterseniz.

Tekrar merhaba,

İlk mesajı attığımdan beri arayışlarım hala devam ediyor. Son olarak iRiver Spinn 'den vazgeçtim. Uzun aramalarım taramalarım sonrasında Cowon J3 'ün bana uygun bir model olduğunu anladım :) . Neyse bu araştırmalarım sadece mp3 player bulmakla da kalmadı Amerikada bir arkadaşım olduğunu farkettim. Arkadaşım biraz bu konuda acemi açıkcası bende acemiyim. Ürünü diyelim sipariş verdim adres olarakda onu gösterdim.

1) Ürünü sipariş ederken ödeme şekilleri nasıl olabilir. O mu ödemeli, ben buradan mı ödemeliyim ?
    2) Ürün arkadaşımın eline geçtikten sonra gümrüğe takılmaması için neler yapmalı?
    3) Hangi kargo şirketi ile anlaşmalı?

Aklıma takılan sorular şimdilik bunlar. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar merhaba,

İlk mesajı attığımdan beri arayışlarım hala devam ediyor. Son olarak iRiver Spinn 'den vazgeçtim. Uzun aramalarım taramalarım sonrasında Cowon J3 'ün bana uygun bir model olduğunu anladım :) . Neyse bu araştırmalarım sadece mp3 player bulmakla da kalmadı Amerikada bir arkadaşım olduğunu farkettim. Arkadaşım biraz bu konuda acemi açıkcası bende acemiyim. Ürünü diyelim sipariş verdim adres olarakda onu gösterdim.

1) Ürünü sipariş ederken ödeme şekilleri nasıl olabilir. O mu ödemeli, ben buradan mı ödemeliyim ?
    2) Ürün arkadaşımın eline geçtikten sonra gümrüğe takılmaması için neler yapmalı?
    3) Hangi kargo şirketi ile anlaşmalı?

Aklıma takılan sorular şimdilik bunlar. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

100 euro ya kadar gümrükte takılmaz.sadece üstüne gift yazsınlar.
    bide kargo olarak dhl iyi diyorlar.fedex e sakın bulaşma..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.