Şimdi Ara

Bluray iso ve half sbs oynatan 3d bluray player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer 5360bd projeksiyon cihazı aldım

fakat buna bağlayacak oynatıcı konusunda çok kararsızım,
    elimde çok sayıda mkv film var, bir kısmı hdd de bir kısmıda dvd ye yazılı.
    ama 3d half sbs ve 3d bluray iso filmler kadar orjinal yada kopya 3d br film ve dvd ye yazılmış mkv leride izlemek istiyorum

yoksa egreat r6s işimi görürdü ( bu arada R6S ile R6S pro farkı varmı yoksa aynı ürünlermi? )

sony ve samsung un playerlarından önerebileceğiniz bir model varmı?

şimdiden teşekkürler...

• Zor sordum galiba:))

şu an iki cihaz var aklımda;

samsung BD-E6100
    SONY BDP-S490

bu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz?
    projeksiyona bağlayacağım cihaz galliba hdmi 1.4 olmalı bu playerlar 1.4 mü?
  • hocam bende şu an egreat var fakat nedense 3d performansı beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim Ayrıca full sbs oynatmıyor (oynatan cihaz var mı onuda bilmiyorum )

Ayrıca egreat e harici dvd veya bd rom bağlayabiliyorsunuz cihazı bu şekilde kullanmayı düşündünüz mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

hocam bende şu an egreat var fakat nedense 3d performansı beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim Ayrıca full sbs oynatmıyor (oynatan cihaz var mı onuda bilmiyorum )

Ayrıca egreat e harici dvd veya bd rom bağlayabiliyorsunuz cihazı bu şekilde kullanmayı düşündünüz mü ?

harici bir sürücü almayı düşündüm, ancak tv üntesinin orda oldukça kalabalıklık yapacak. tabiki fiyatiarıda 3d br oynatıcı fiyatına yakın :))
    senin kullandığın egreat r6s'mi eğer öyleyse gerekten hayal kırıklıgına uğrarım, r6s için tam bir 3d oynatıcı deniyor.
    birde full sbs yerine aslında 3d iso yada kopya 3d br izlemek daha mantıklı geliyor. o yüzdende bunları ve mkv leri oynatacak bişi arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DALI

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

hocam bende şu an egreat var fakat nedense 3d performansı beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim Ayrıca full sbs oynatmıyor (oynatan cihaz var mı onuda bilmiyorum )

harici bir sürücü almayı düşündüm, ancak tv üntesinin orda oldukça kalabalıklık yapacak. tabiki fiyatiarıda 3d br oynatıcı fiyatına yakın :))
    senin kullandığın egreat r6s'mi eğer öyleyse gerekten hayal kırıklıgına uğrarım, r6s için tam bir 3d oynatıcı deniyor.
    birde full sbs yerine aslında 3d iso yada kopya 3d br izlemek daha mantıklı geliyor. o yüzdende bunları ve mkv leri oynatacak bişi arıyorum.

O zaman hocam şahsen samsung modeli senin için bana göre daha iyi olacaktır bende egreat almadan önce bd-e5500(modeli daha farklı olabilir ama böyleydi sanırım ) düşünmüştüm çok iyi bir cihaz hatta alabilirimde sonylerin bazen mkv oynatırken sıkıntı çıkardığını duymuştum dikkatli ol derim yinede

Evet hocam bendeki egreat r6s nedendir bilmiyorum ama lg tv me usb yoluyla takıp izlersem lg tv nin gösterdiği 3d muhteşem ama r6s ile izlersem derinliklerde piksellenme veya hoş bir görüntü olmuyor ayrıca filmi ileri almak istediğimde süre göstergesi(filmin ortasında çıkan imleç çubuğu ile ileri almak için çıkan mavi uzun tablo) birbirine giriyor(yani side by side yüzünden sanırım ) setup a bastığımda 3d yi kapatmazsam hiçbirşey anlaşılmıyor setup menüsü birbirine giriyor sizdede böyle bir sorun yaşanıyor mu ?

• media player degilde 3d bluray player almaya karar verdim, mesele şu,

sony mi samsung mu?

bir yardim lutfen....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam üstte bahsettiğim media player değil bluray player di bana kalırsa samsung derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah kardes
    yarin elimde demolarla deneyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam mediamark ta SONY BDP-S490 ı denedim
    tam bir hayalkırıklığı. çalıştırmadıkları yerine çalıştırdığı formatları yazsam daha kolay olur:))
    half sbs çalıştırmadı
    mkv larda takılma yaptı, gömülü olmayan altyazıları çalıştırmadı
    kamera çekimi avi çalıştırmadı

yarın samsung u deneyecem

olmadı birtanede egreat r6s alacağız ne yapalım....
  • hocam eğer mkv varsa işin içinde sony'i kafadan eleyebilirsin çünkü sony bluray'ın mucidi ve üreticisi olduğu için mkv desteği ya yok ya da çok kötü.

senin ilk mesajdaki sorunu geçen hafat bende sormuştum ama sağlıklı bir cevap alamadım.
    pioneer, lg, panasonic markalara bakıyorum.
    ama daha karar veremedim. ben 3d bluray bakıyorum daha uzun süre kullanabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

hocam eğer mkv varsa işin içinde sony'i kafadan eleyebilirsin çünkü sony bluray'ın mucidi ve üreticisi olduğu için mkv desteği ya yok ya da çok kötü.

senin ilk mesajdaki sorunu geçen hafat bende sormuştum ama sağlıklı bir cevap alamadım.
    pioneer, lg, panasonic markalara bakıyorum.
    ama daha karar veremedim. ben 3d bluray bakıyorum daha uzun süre kullanabilmek için.

galiba egreat r6s alacam
    sonrada ucuz bir 3d bluray player..

birde samsung 6100 deneyeyim..
  • Beyler selam,

SAMSUNG BD-E6100 3D Smart Blu-Ray Oynatıcı satılıktır, 299TL'dir. Bursa Elden teslim 260 TL dir.
    Bilginiz olsun.

İlgili link
    http://resim.donanimhaber.com/m_70839134/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70861598
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.