Şimdi Ara

Blutooth adaptörü yardım (Xiaomi Roidmi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
17.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Araç Şarjı Fiyatları ve Çeşitleri Hepsiburada'da!
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-roidmi-bluetooth-arac-sarj-cihazi-fm-transmitter-p-TELSARJMIROIDMI

Ürün bu tek isteğim bluetooth üzerinden araçta kaliteli ses almak kullanan var mı bilgisi olan var mı bu konu hakkında ?

• takipte oldugum bir urun. youtubeda videolari var basarili bir urune benziyor markada saglam ama kullanici yorumlari onemli. Birde cizirti engelleyici olmasi hosuma gitti konuyu takipteyim

benim merak ettigim bt yada usb ile muzik dinlemek icin illa frekans ayari yapmamiz gerekiyormu ? yani bildigim kadariyla teyple cihazin ayni frekansta olmasi lazim. Radyo disinda muzik dinlemek icindemi bu islemi yapmak gerekiyor??

edit: markanin magazada uygulamasi varmis onu indirince otomatik taniyormus telefon cihazi ama uygulama magazan kaldirilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 4 Nisan 2016; 18:59:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android ciazlarda frekansı o programdan ayarlayabiliyomuşsun ama kaldırılıp kaldırılmadığını bilmiyorum bende iphone var ioslarda o uygulama hiç çıkmamış standart bi frekansı varmış o frekansa radyoyu ayarlıyınca buna bağlanıyomuş benim öğrendiklerim bunlar(96.4 sanırım)

Asıl merak ettiğim ses konusu güzel ses vermezse bi işe yaramazki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Android ciazlarda frekansı o programdan ayarlayabiliyomuşsun ama kaldırılıp kaldırılmadığını bilmiyorum bende iphone var ioslarda o uygulama hiç çıkmamış standart bi frekansı varmış o frekansa radyoyu ayarlıyınca buna bağlanıyomuş benim öğrendiklerim bunlar(96.4 sanırım)

Asıl merak ettiğim ses konusu güzel ses vermezse bi işe yaramazki.

transmitterlarda cizirti hep oluyor sagda solda okudugum kadariyla ama bunda bir sistem varmis cizirtiyi engelleyen zaten saglam bir urune benziyor. Sehir icinde cizirti yapmama ihtimalide dusuk sanirim. Bt den muzik dinlerken cizirti yapacaksa sacma olur

• Alıp denesemmi diye düşünüyom olmadı iade ederim diyom ama bi yanımda uğraşmak istemiyo.

Aux dan bt olanlarda var hem kompak ama şarjlı belki sizin işinize yarar sesi iyi veriyomuş
    www.hepsiburada.com
    Case 4U Cyber Samsung Lg iPhone Bluetooth Aux Araç Kiti Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/cyber-samsung-lg-iphone-bluetooth-aux-arac-kiti-an-6991-p-TELSARF856069914

Ben şarjlı diye pek sıcak makamıyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 4 Nisan 2016; 22:52:07 >

• Ben aşağıdaki ürünü ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.Sizin bu üründen çok daha özellikli ve üst düzey bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Alıp denesemmi diye düşünüyom olmadı iade ederim diyom ama bi yanımda uğraşmak istemiyo.

Aux dan bt olanlarda var hem kompak ama şarjlı belki sizin işinize yarar sesi iyi veriyomuş
    www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/cyber-samsung-lg-iphone-bluetooth-aux-arac-kiti-an-6991-p-TELSARF856069914

Ben şarjlı diye pek sıcak makamıyom.

yok ben orjinal teybe donecegim onda usb aux falan yok o yuzden ya orjinal teybe aux cikisi yaptiririm yada bu xiaomiyi alirim. ama bende emin olamadim cihazdan hicte yorum yok cihaz hakkinda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 96.4 un boş olduğunu düşünmüyorsunuz umarım. Fm transmitter olayı çöptür. Paranızı çöpe atmayın.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Öylemi oluyo bilmiyorum bir yerde daha okumuştum radyolar sarkma yapıyomuş filan bu yüzden mi diyosunuz ?
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Senin cihaz mono.

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    Mono ne oluyo ?
    www.hepsiburada.com

şu nası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Senin cihaz mono.

Mono olduğunu nerden çıkardınız?Alırken cihazın açıklamasında bile öyle birşey yazmıyordu.Orjinal mp3 şarkılarını rahatlıkla telefondan dinleyebiliyorum.Arkadaşın gösterdiği cihazın işlevini bu cihaz da görür.Benim cihazın sıfırı şu ürün.Stereo ses çıkışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 5 Nisan 2016; 8:42:59 >

• MyCoDeR kullanıcısına yanıt
    Bende bu cihazı alip deneyecegim. Ama cokda umidim yok bu fiyata. Telefon gorusmesi icin uretilenler mono yani tek kanal oluyor. Ancak tekrardan baktim jack stereo yapilmis arkadasin cihazi stereo olabilir buyuk ihtimalle yanildim.

• 96,4 ün boş olduğu şehir yok sanırım. En azından Antalya,Ankara gibi şehirlerde imkansız. O yüzden ios varsa mantıklı gelmiyor bana.
  • merhaba, aynı ürün benim de ilgimi çekti araştırdım biraz ios uygulaması yok yazılmış ama app store dan "car bluetooth fm" diye aratınca uygulaması çıkıyor ve frekans değiştirilmesine izin veriliyor.

şu an merak ettiğim konu, istanbulda boş frekans bulabilirmiyiz? boş frekans bulamazsak ürünün hiç bir anlamı kalmaz. keşke AM bandında da çalışsaydı
  • ürünün v2 si cikmis 20$a, opele uyarmi ben almayi düsünüyorum ama emin olamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 5 Ağustos 2016; 14:17:15 >
  • çok pahalı usta. Ama dendiği üzere cızırtı yoksa değer...

• bu boş frekans olmasada geçerli frekansı bastırıyor. Fakat her fm transmitter gibi şarkı değişirken az bir cızırtı duyuluyor.

15 liralıklar iyi değil.

• Güzel ürün şuan kullanıyorum Manisa-İzmir arası bazı yerlerde cızırtı yapıyor ama olsun, işlevi hoş ama araba çalışmıyor olsa bile sürekli ışığı yanıyor.
  • Cihaz bluetoth üzerinden sadece telefon ile iletişim kuruyor. Sesi araca aktarmak için radyo frekansı kullanıyor ve yine seste kayıp ve cızırtı olması mutemel .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.