Şimdi Ara

BluTV | ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
31
Favori
49.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kuzey güney sansürlü mü? Allah için birisi yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    PHILIPS 32PFS5803 smart tv'lerde BLUTV desteği kalktı mı? bilginiz var mı?
  • 6 aylık blutv kodu denk geldi baktım içeriklere de öyle izleyecek bir şey bulamıyorum ya :)
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    çok fazla içerik yok hocam ama izlemediyseniz kendi yapımları güzel. Masum, Bozkır, BartuBen, Pavyon, Sıkışmışlık, YediYüz ve Sahipli tavsiye ederim. Onun dışında Fargo, The Handmaid's Tale, The Walking Dead, Patrick Melrose gibi güzel dizilerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Digital

çok fazla içerik yok hocam ama izlemediyseniz kendi yapımları güzel. Masum, Bozkır, BartuBen, Pavyon, Sıkışmışlık, YediYüz ve Sahipli tavsiye ederim. Onun dışında Fargo, The Handmaid's Tale, The Walking Dead, Patrick Melrose gibi güzel dizilerde var.
    Bozkırı falan izlemiştim hocam. Ama diğerlerini izlemedim :) pavyona az baktım sarmadı. Yabancı dizi ise pek izlemiyorum.

2 yerli blutv yapımı başlayacak. Kenan imirzalıoğlu ve Ercümen çözerin. Onlar belki iş görür. Ama izlemem sanıyorum bakalım :) tavsiyen için sağ ol.

• Arkadaşlar war of the worlds izlemek istiyorum acaba paylaşabilen olurmu ? son iki bölümüm kalmıştı .
  • Sopranos, Girls, Entourage gibi hbo dizileri yeniden eklenmiş
  • arkadaslar blutv ye en uygun nasıl üye olabilirim? yardımcı olabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

arkadaslar blutv ye en uygun nasıl üye olabilirim? yardımcı olabilecek biri var mı?
    yıllık abone olursanız aylık 12.90 tl ye geliyor. 154 tl ödüyorsunuz

bunun harici başka bir kampanya yok. aylık standart 19.90.
  • Arkadaşım...blacklead...dijitürk...kablolu yayın...astra satellite cardsharing...iptv paneli...netflix...amazon prime...Vodafone tv kullanıcılarıyız...blu tv yayınlarında sansür mevcutmu birader merak etmişim...

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    yıllık dışında öğrenciyseniz 14.90 üyelik var
  • kullandığım ücretli ip tv ile blue tv takas yapmak isteyen varsa pm lütfen.
    Birde blue tv denemek istiyorum.
  • Arkadaşlar merhabalar, blutv'de indirilen dosyalar Android uygulamasında nereye gidiyor? Şifreli mi gözüküyor? Şimdiden teşekkür ederim
    Edit:Şimdi gördüm dosya dizinini, karmaşık dosyalar var offline klasöründe, bunları çözümleyemiyoruz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denile -- 20 Nisan 2020; 13:41:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denile

Arkadaşlar merhabalar, blutv'de indirilen dosyalar Android uygulamasında nereye gidiyor? Şifreli mi gözüküyor? Şimdiden teşekkür ederim
    Edit:Şimdi gördüm dosya dizinini, karmaşık dosyalar var offline klasöründe, bunları çözümleyemiyoruz değil mi?
    Torrent siteler web-dl olarak çekiyor ama bende bilmiyorum nasıl yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denile

Arkadaşlar merhabalar, blutv'de indirilen dosyalar Android uygulamasında nereye gidiyor? Şifreli mi gözüküyor? Şimdiden teşekkür ederim
    onları anca bu dizi-filmleri crackliyen torrent grupları falan çözümleyip ayıklayabilir hocam. normal bir kullanıcı offline dosyasını alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Mayıs 2020; 15:1:41 >
  • Ben de yaklaşık 10 aydır BluTv kullanmaktayım. Her ne kadar Netflix ile kıyaslanamasa da, parasının hakkını da sonuna kadar veriyor. Ah bir de konsol sürümleri de gelseydi iyiydi be!
  • Westworld 1.sezon 10 bölüm yüklenmiş.

17.05.2020 12.00 güncellemesi 2 sezon 20 bölüm olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 17 Mayıs 2020; 12:1:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.