Şimdi Ara

BMW 1.16i test sürüşü izlenimleri :) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
7
Favori
50.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en kısa zamanda borusana gidip bir test etmek lazım

sanırım ilk olumsuz yönü içi dar

birde bu aracın dizeli gelicekmi bilgisi olan varmı

test edenlerin eline sağlık çok iyi bir konu bence

araya parazit girmezse süper olur
  • İşte seviye bu kadar.

Ortaya bir argüman, video, inceleme koyma yok.

Direkt olarak sen ne bilirsin anlayışı.

Adamlar 5-10 testte de beğendiği aracı geçse ve iyi olsa, yok olmaz, illa kendi bildiği olacak.

Bu kafa yapısıyla bir yere gidilmez. İlerleme olmaz.

Sonra da senin araban bu, başka birşey bilmezsin muhabbeti.

Forumda sanki herşeyi biliyorum diye bir konu mu açtım yada böyle bir bilgi mi veriyorum?

Okuyun, öğrenin, video izleyin, yabancı kaynakları takip edin.

Belaltından basit vuruşlar yapmaktan kaçının artık.
  • Arkadaşlar ayıp oluyor testi yapan arkadaşlara.Gidin farklı bir konu açın orada tartışın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Arkadaşlar ayıp oluyor testi yapan arkadaşlara.Gidin farklı bir konu açın orada tartışın...

test için teşekkür ederim kendi adıma.

Böyle etkinlikler hep olsun..Ama şu yukarıdaki gibi huzur kaçıran, ortamın içine patavatsızca limon sıkan üyeler olduğu sürece ayıp olur.HEP.
  • Test izlenimlerini okumaya diye girdim konuya ama ikinci sayfadan sonra tartışma var. Bölüm moderatörleri hiç izlemiyor mu acaba konuları ?
  • Konu içeriği ilk mesaja taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 5 Ocak 2012; 15:49:32 >
  • Teşekkürler Haluk Bey test için
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

en kısa zamanda borusana gidip bir test etmek lazım

sanırım ilk olumsuz yönü içi dar

birde bu aracın dizeli gelicekmi bilgisi olan varmı

test edenlerin eline sağlık çok iyi bir konu bence

araya parazit girmezse süper olur

iç hacmi hep dardı ve anlaşılan dar olmaya devam edicek.
    120d modeli gelicek ve yurt dışı testlerinde gelmiş geçmiş en iyi en güçlü 2.0 dizel diye konuşulmaya başlandı bile.Tabi bize gelmesi ne zamanı bulur bilinmez

ARKADAŞLAR HALA POLEMİK YARATMAK İSTİYENLERE CEVAP ATIYORSUNUZ YAPMAYIN BIRAKIN HAVLASINLAR

Polemik yaratmak isteyenler ona rağmen devam ediyorlar. Hep bir inatla. Sabit fikirden kurtulamıyorlar maalesef.

• güzel araba güzel....
    ablam bir türlü ısınamadı keşke bana verse arabayı

ankaradan samsuna tek başıma arabayı götürürken ortalama 6,5 lt yakıt tüketti. bagaj ve araba içi kolilerle doluydu..
    29,000 euroya (2011 kasım başında) premium almıştık.. şimdi ne kadar fiyatları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 5 Ocak 2012; 13:17:41 >
  • 116 nın şanzımanı 8 ileri olandan mı? henüz konmadı diye biliyorum.

dsg hakkında, "kalkışta titreme yapıyor", "çok risklli bir şanzıman" gibi atmasyon yorumlara kulak asmayalım. her otomatik şanzıman kadar arıza ihtimali içerir ve üreticide sonuna kadar arkasındadır. 7g-tronic ve 8ileri bmw şanzımanıda aynı oranda belki daha fazla arıza ihtimali taşıyor.

forumumuzdaki bir golf kullanıcısı 116 almıştı. amhet60 sanırım. golf kullanmak rahat bir kumaş pantolan gibi iken, 116 kullanmak çok sıkı bir kot pantalon gibi demişti. hiç unutmam.

bmw nin direksiyon tepkileri iyi denmiş ancak, kullandığım bmw lerin direksiyonu hem ağır hemde kendi kendine toplaması zayıf idi. X1 kullanırsanız dediğimi çok iyi anlayacaksınız. yakın zamanda yeni 116 yada 118 deneyeceğim. değişiklik varmı görmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

güzel araba güzel....
    ablam bir türlü ısınamadı keşke bana verse arabayı

ankaradan samsuna tek başıma arabayı götürürken ortalama 6,5 lt yakıt tüketti. bagaj ve araba içi kolilerle doluydu..
    29,000 euroya (2011 kasım başında) premium almıştık.. şimdi ne kadar fiyatları?

Gayet detaylı fiyat bilgisi de paylaşacağım arkadaşım - arkadaşlar.

Ahmet Bey sağolsun beni kırmayıp çeşitli donanım paketleri ve aksesuarlar için fiyat çıkarttı.

İlk mesajı güncelledim.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 5 Ocak 2012; 15:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

116 nın şanzımanı 8 ileri olandan mı? henüz konmadı diye biliyorum.

evet 8 ileri... start stop özelliği de var.. dilersen bunu iptal edebiliyorsun..
    bluetooth yok, olsa iyi olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Arkadaşlar ayıp oluyor testi yapan arkadaşlara.Gidin farklı bir konu açın orada tartışın...

Ya kardes biktim yemin ediyorum. Konularda surekli ayni kisiler yuzunden tartismalar. Neden: net bir bilgisi olmamasina ragmen o arac hakkinda atip tutmalari. Bak konunun en basinda guzelce yazdim o arkadasa kardesim yazma konuyu berbat etme diye ama sagolsun bu konununda icine ederek kendini belli etti. Ya niye gavurun soledigini illa dogru kabul etmek zorundayiz ki ? Tamam mutlaka dogrulari vardir dogrudurda ama birakinda biz forumumuzu kendi gozlemlerimizle biraz yasatalim. Bende dergi alir okurum sende burdaki cogu kiside. Ama her solediklerini kabul edeceksek burda bu forumun anlami olmaz. Ben kendi adima ne kadar tarafsiz olmaya calissamda bazilari insani cileden cikartiyor. Daha gecen ki konuda passati insigniaya karsi savundum savunurumda. Bilmiyorum dikkat ettinmi sirf ben yazdim diye vw markasini deliler gibi savunan bi sahis bana inat insignia'yi savunmaya basladi. Bazi seyleri asmamiz lazim asamiyorsak ortami kirletmemek lazim. SoZum sana degil he genel olarak konustum senin mesajina destek amacli.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Test sürüşünden sonra başka bir 1 serisi gördüm kenarda muhtemelen yeni sahibini bekleyen.

Şu araç:

Beyaz renk daha güzel gitmiş geldi bana.

Beyaz ızgaralar arabayı boğmuş bence.

Keşke siyah ya da krom olsaymış.

Kesinlikle katıldığım bir tespit.

Ben de birşeylerde bir sıkıntı var diyordum.

Teşekkürler arkadaşım.

Rica ederim abi, ne demek.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu.

• bmw M serisinde çift kavrama kullanırken 1 ve 5 serisinde tam otomatik kullanıyor.
    Her ikisini de ZF üretiyor.
    çift kavramanın hızlı vites değişimi özelliğini, M serisinde tercih ediyor.

BMW M5'tekiM çift kavramalı 7 ileri otomatik şanzıman, hızlı bir tepki için en iyi koşulları sağlar. Drivelogic özelliğine sahip M çift kavramalı 7 ileri otomatik şanzıman ile hızlı bir şekilde değil, ‘‘anında’’ vites değiştirirsiniz.

Drivelogic özelliğine sahip M çift kavramalı 7 ileri otomatik şanzıman, motor gücünü saliseler içerisinde en ufak bir çekiş gücü kaybı olmadan yola aktarır. Ayrı birer debriyajı bulunan iki şanzıman, motor tarafından üretilen gücü sürekli olarak arka tekerleklere aktarır. Vites kanatçıkları, vites kolu ya da daha da dinamik bir konfor için otomatik mod kullanılarak; güç aktarımında hiçbir kesinti olmaksızın vitesler değiştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 5 Ocak 2012; 14:48:40 >

• Haluk abi, inceleme yazın 10 numara olmus ;) Ne yalan söyliyeyim 116i'nin tadı hala damağımda kaldı, bugün arkadaşımın 130hp lik dizel insigniasını kullandım kesmedi

Golf-116 sorusuna cvp: TR pazarında bence rakip değiller arkadaşlar, yazımı dikkatli okuyun, misal benim şu anki maddi gücüm 40-45'lik golf e yetebilirken, 116i almama imkan yok... birde bunun yeri burası değil, ayrı konu açarsanız veya pm atarsanız sevinirim

not: 118i kullanan varsa onlar ne yazcak çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Haluk abi, inceleme yazın 10 numara olmus ;) Ne yalan söyliyeyim 116i'nin tadı hala damağımda kaldı, bugün arkadaşımın 130hp lik dizel insigniasını kullandım kesmedi

Golf-116 sorusuna cvp: TR pazarında bence rakip değiller arkadaşlar, yazımı dikkatli okuyun, misal benim şu anki maddi gücüm 40-45'lik golf e yetebilirken, 116i almama imkan yok... birde bunun yeri burası değil, ayrı konu açarsanız veya pm atarsanız sevinirim

Yazıdaki eksikleri giderip ilk mesajı güncelledim Janjancım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 5 Ocak 2012; 15:51:16 >

• şu sahibini bekleyen süt beyaz 1 etkiledi beni açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: smooke

şu sahibini bekleyen süt beyaz 1 etkiledi beni açıkçası

Boşline olanı sütten çıkmış ak kaşık gibi görünüyor, benden hatırlatması arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Haluk abi, inceleme yazın 10 numara olmus ;) Ne yalan söyliyeyim 116i'nin tadı hala damağımda kaldı, bugün arkadaşımın 130hp lik dizel insigniasını kullandım kesmedi

İlk sayfada yazdim ama cilgin bir motor gercekten. Kullanmadan anlamak mumkun degil. Turbo sayesinde dusuk devirlerde de cok canli motor, ayrilip gidiyorsunuz 2000'den itibaren. BMW yapmis yine yapacagini kisacasi, 320d'mi aldigim donemlerde muadili turbolu bir benzinli keske olsaydi diye gecirdim icimden... Asil 18i'yi gordukten sonra 245 beygirlik Twin Turbo'lu 28i'yi sabirsizlikla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.