Şimdi Ara

BMW 1.16i test sürüşü izlenimleri :) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
7
Favori
50.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

136hp

• Genel görüntüsü çok hoş arabanın nede olsa BMW
  • quote:

136hp

Bence çok güzel bir motor, şanzıman. 8.vites 1500 devirde rahat yürüyebiliyorki, düşük tüketim sergilemiş. Sonuçta basarsan tabiki yakar ama giderde, en azından basmayınca az yakar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

136hp

Bence çok güzel bir motor, şanzıman. 8.vites 1500 devirde rahat yürüyebiliyorki, düşük tüketim sergilemiş. Sonuçta basarsan tabiki yakar ama giderde, en azından basmayınca az yakar.

aynen.
  • quote:

1.16i çok yakıyor diyen arkadaşlara!!!

altınızda hergün Ferrari, Lambo ya da başka bir exotic var ve full performans kullanmaya alışkın olduğunuz için mi 1.16i gitmiyor, çok yakıyor diyorsunuz..

size çok yakan 1.16i'den (kendi aracımdan) 2 resim atayım da kendinize gelin biraz!

BMW 1.16i test sürüşü izlenimleri :)

bu şehirlerarası (İstanbul - Ankara) yakıt değeri.. 5.5lt ortalama ile yarım deponun 1 diş üstünde Ankara'ya girdim! 5.2lt bile gördüm bir ara ancak Bolu tüneline girmeden önce tırmanma kısmında biraz basa basa çıktığım için tekrar 5.2lt'ye dönemedi malesef...

en son baktığımda şehir içi değeride 8.3lt diyordu.. bu mu çok yakan araba? üstelik aracım hala rodaj aşamasında! rodaj sonrası ve ilk bakımda rodaj yağından tam sentetik yağa geçince bu değerlerde nasıl değişiklik olacak onları da eklerim..

15dk test sürüşü yapıp, test aracının değerlerine kanıp, internetten 15 - 20sn, 0-100km videoları seyrederek şu araca fazla yakıyor diyen adam zaten işi bilmiyor demektir! benim test ettiğim ilk 1.16i F20'nin ortalaması 15.6lt idi!!!(bu laflarım haluk abi'ye, aanil'a ve JanJan'a değildir!)

Üstat herşeyi bir kaç satırda özetlemişsin

• Ben saate takıldım. Sanırım varış gününün akşam üstü çekildi fotoğraf?
  • "20:18 - Hakeret" olayını soruyorsan, yola çıkmadan bir gün önceki akşam depoyu fulledim.. fulledikten sonra KM'yi ve Seyahat Bilgisayarı'nı sıfırladım.. Hareket saati o yüzden 20:18 görünüyor..

zaten yolculuğum 4.5 - 5 saat sürdü.. sadece 2 kere sigara içmek için durdum onun dışında mola falanda vermedim.. 90 - 100km ile geldim, TIR'larla, kamyonlarla en sağ şeritten..

giderken genelde 120 - 160km hızları arasında kullandım, 7.2lt ile gitmiştim İstanbul'a..
  • @Techzone

Acaba hic sanzimanla ilgili sorun yasayan olmus mu? Bu konuda bir bilgin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce kendi adıma konuşayım..

8 ileri ZF ile beraber onbinlerce KM yaptığım 2. aracım 1 serisi.. bundan önce F10 5.20d vardı..

hiçbir sorun yaşamadım şanzıman ile ilgili, açıkçası etrafımdan da şanzıman ile ilgili (ZF 8) sorun yaşadığını söyleyen, sağdan soldan duyan ya da benim sağdan solda duyduğum birileri olmadı..
  • hayırlı olsun 1 serin. nerden esti? ank-ist iyi kasmışsın yanlız ha, ort hız 86km/h. otobüsten yavaş valla.. geçen ben ortalama hız 164km/h
    ort tüketim 7.4lt gittim. 120-160 arası hızlarda 7.2 süper, ortalaman 110-120 civarıdır yaklaşık, valla çok iyi..
  • özel hayatla ilgili bazı planlar işte kıvanç..

bunla idare edicez 3-4 sene.. çoluk çocuğa karışınca artık ona göre 7 falan düşünüyorum..
  • quote:

özel hayatla ilgili bazı planlar işte kıvanç..

bunla idare edicez 3-4 sene.. çoluk çocuğa karışınca artık ona göre 7 falan düşünüyorum..

He hee karis direk. Simdiden mOda girmisin sen 7 falan. Bence sw falan al hafta sonlari abanta gidip piknik yaparsin, bisiklet falan coluk cocuk
    M5 almadan evlenme bosver, bak ben e92 falan alamiyom, 4 kapi sedan ;)

• Arkadaşlar bunlar bendeki değerler;

İstanbul - Ankara arası (klima açık, camlar kapalı)
    (Ankara'ya geldiğimde 5.5 lt iken Konya yoluna dönüp trafiğe girince 5.6'ya çıktı)

Şehir içi sıkışık trafik (1)
    13 kmlik yol 45 dakikada gidilirse;

Şehir içi sıkışık trafik (2)
    5 km yol 42 dakikada gidilirse;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwalist -- 19 Temmuz 2012; 13:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

quote:

özel hayatla ilgili bazı planlar işte kıvanç..

He hee karis direk. Simdiden mOda girmisin sen 7 falan. Bence sw falan al hafta sonlari abanta gidip piknik yaparsin, bisiklet falan coluk cocuk
    M5 almadan evlenme bosver, bak ben e92 falan alamiyom, 4 kapi sedan ;)

M5 alırsak gırtlak doldurucaz.. o da 650.000TL'ye falan geliyor müdür..

Makyajlanan yeni 7.30Ld LCI akar.. gerçi o zamana kadar yeni kasası çıkarda, bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazcann

Merhaba, BMW 118İ konulu bir test izlenimi yazısı paylaşmak istiyorum belki birilerinin işine
    yarayabilir nede olsa hayat paylaşınca güzel değil mi :)

http://otomobiltutkunu.com/index.php/bmw-118i-test/

EN ÜSTÜN HALİYLE BMW 118i

Borusan Otomotiv Ailesi’nin neşeli, haraketli, kendisine dikkatlice baktıran otomobillerinden BMW 118i modelini bu günlerde test ettim

Resimlerde çok güzel duruyor kırmızı rengi,

• arabanın tasarımı çok iyi iç görünümüde güzel ama nolursa olsun golf 1.16 dan daha iyi olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

arabanın tasarımı çok iyi iç görünümüde güzel ama nolursa olsun golf 1.16 dan daha iyi olamaz

2012 golf full olan bir arkadasım var benim araca bindikce kafasına vuruyor cok yakında onuda 1 serisinde göreceğime eminim . Neye gore kime gore golf güldürme Allah askına

• quote:

Orijinalden alıntı: sarsici

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

arabanın tasarımı çok iyi iç görünümüde güzel ama nolursa olsun golf 1.16 dan daha iyi olamaz

2012 golf full olan bir arkadasım var benim araca bindikce kafasına vuruyor cok yakında onuda 1 serisinde göreceğime eminim . Neye gore kime gore golf güldürme Allah askına

herkesin zevki ayrıdır kimisi golf der kimisi 1.16 der bana göre 1.16 iyi golf kullanmadığım için tam net cevaplayamadığım bi soru bu bende 2005 model 1.16i var 117.243 km de çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven3112 -- 14 Ekim 2012; 19:21:37 >
  • selamla
    2006 2007 116i kullanan var mı acaba? almayı düşünüyorumda.
  • Onu alma alabiliyorsan 2012 yani yeni kasa al.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.