Şimdi Ara

BMW 1.18i hakkında sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu başlığından da anlaşılabileceği gibi 2007 model 1.18i almayı düşünüyorum. Sorun almak değil aldıktan sonra;
    1) Satarken bir sorun yaşar mıyım
    2) Satışa verdikten sonra ne kadar süre içinde ortalama çıkar elimden
    3) 2-3 yıl binip max 110k km'si olacağı için ileri ki zamanda ne kadar kaybım olur?
    4) Alacağım araç 38bin lira 90k km'si, kaza yok, boya 4parça, değişen yok fiyatına uygun mudur?
    5) Audi a3 ambition 2008 otomatik önerir misiniz 1.18i yerine? (müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi oldu ama:)
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskalikilic -- 26 Nisan 2013; 19:59:31 >

• yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskalikilic -- 26 Nisan 2013; 23:22:43 >
  • aynı soruları bende merak etmekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pskalikilic

Merhaba arkadaşlar..
    Konu başlığından da anlaşılabileceği gibi 2007 model 1.18i almayı düşünüyorum. Sorun almak değil aldıktan sonra;
    1) Satarken bir sorun yaşar mıyım
    2) Satışa verdikten sonra ne kadar süre içinde ortalama çıkar elimden
    3) 2-3 yıl binip max 110k km'si olacağı için ileri ki zamanda ne kadar kaybım olur?
    4) Alacağım araç 38bin lira 90k km'si, kaza yok, boya 4parça, değişen yok fiyatına uygun mudur?
    5) Audi a3 ambition 2008 otomatik önerir misiniz 1.18i yerine? (müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi oldu ama:)
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

arkadaşım nisan ayında açtığın konunun cevaplarını bulabildin mi? aracı aldın mı ? bende 2.el 118i aldım. araç hakkında bilgilerini paylaşırsan sevinirim

• Hem bir galerici çocuğu hemde bir eski 1.18i sahibi olarak, gerek motor gucu , gerek 2000 motor oluşuyla , 1.18i , 1.16'dan kat kat iyidir. Satarken sorun yaşamadık ve 1.16dan daha az yaktıgını biliyorum. 1.18'i nin sadece 2007 ve 2008'de gelmesinin sebebide , borusan o araçlardan istediği parayı kazanamadı. 1.18i o sıralarda Almanya'da da pahalıydı ve buraya kampanyalı olarak 35 bin euro'dan geldi. Sıfır almıştık biz. Suan 1 serisi almak ıstesem , tartışmasız tekrar 1.18 alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.