Şimdi Ara

BMW 1.18i vs Audi A3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Foruma yeni üye olsamda bu kıyaslamanın aşağı yukarı tüm konularını okudum. Fakat çoğu kişinin kalbinden geçeni söyleyip pekte objektif olamadığını düşündüm bu kıyaslamanın performanssal istatistik verilerini gördüğümde aslında konuşulanların objektif olmadığını netletleştirmiş oldum. Bütçeme göre ve kriterlerime uyan yani 40.000 TL otomatik vites, fonsiyonel direksiyon, HB ve 4 Kapı olması kaydıyla;
    Audi A3 2008 model Ambition,
    BMW 1 Serisi 2007 model 1.18i

BMW nin hantal kaldığını ve yakıtı daha fazla harcadığını söyleyen arkadaşlar için acaba burada hata mı var?

BMW 1.18i vs Audi A3

Bunların dışında alacağım araca 2 veya 3 sene bineceğim için satışta illa ki zarar olabilir fakat elden çıkarırken hangisi daha çabuk gider piyasa o dönemde bu araçlar için nasıl olur herhangi bir yordama yapabilir misiniz? Yakıt pekte önemli değil günde en fazla 20 km binileceği için sorun olmayacağını düşünüyorum bu benim ilk aracım olacak değerlendirmeleriniz benim için çok önemli.

• bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba
  • Eski tip 1 olduğu için her türlü audi derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pskalikilic

bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba

Şimdi söle bir durum var Eğer 2008 audi tsi motorsa her türlü audi ama 1.6 motor ise o zaman her türlü BMW derim 118i şehiriçinde 10 litre yakar ama giderde aynı zamanda 143 beygir bi araç....
  • 118 ler 2 litre motora sahip. Kasko + mtv butcenizi zorlayabilir. Hersey bir kenara yakit haric hemen her konuda bmw derim . Buna 6 ileri steptronic sanziman dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4tsi a3 istediğim kriterlerde bütçe mi aşıyor temizleri. Yakıt konusunda araştırma yaptım aslında ustasından takıldığında %5 gibi bir performans kaybı olup %40-50 arasında tasarruf sağladığını okudum bu işin en iyisi çevreotogaz sanırım, onların sitesinde yazıyor ve 118i ye daha önce bu uygulamayı yapmışlarda. sizin bu konu da düşünceleriniz nedir?
  • quote:

1.4tsi a3 istediğim kriterlerde bütçe mi aşıyor temizleri. Yakıt konusunda araştırma yaptım aslında ustasından takıldığında %5 gibi bir performans kaybı olup %40-50 arasında tasarruf sağladığını okudum bu işin en iyisi çevreotogaz sanırım, onların sitesinde yazıyor ve 118i ye daha önce bu uygulamayı yapmışlarda. sizin bu konu da düşünceleriniz nedir?

LPG olayı çok km yapsaydın seni kurtarabilirdi ama senede 6-7 bin km yapıcaksan hiç girme o işe çünkü satarken lpgli bmw zor satılır clio sembol gibi düşünmemek lazım premium sınıftaki arabalarda ikinci el değerini düşürüyor lpg ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

1.4tsi a3 istediğim kriterlerde bütçe mi aşıyor temizleri. Yakıt konusunda araştırma yaptım aslında ustasından takıldığında %5 gibi bir performans kaybı olup %40-50 arasında tasarruf sağladığını okudum bu işin en iyisi çevreotogaz sanırım, onların sitesinde yazıyor ve 118i ye daha önce bu uygulamayı yapmışlarda. sizin bu konu da düşünceleriniz nedir?

LPG olayı çok km yapsaydın seni kurtarabilirdi ama senede 6-7 bin km yapıcaksan hiç girme o işe çünkü satarken lpgli bmw zor satılır clio sembol gibi düşünmemek lazım premium sınıftaki arabalarda ikinci el değerini düşürüyor lpg ...

teşekkür ederim cevap için.. peki 2-3 senede ne kadar değer kaybı olabilir bi tahmin yapabilir misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

teşekkür ederim cevap için.. peki 2-3 senede ne kadar değer kaybı olabilir bi tahmin yapabilir misiniz?

Tamamen aldığın araç ve verdiğin para ile alakalı birşey demek çok zor ...mercedes ve bmw gibi araçlar eğer temiz ise km si çok fazla değilse herzaman ikince elde değerini bulur ve zarar ettirmez...

• quote:

Herkese merhabalar..
    Foruma yeni üye olsamda bu kıyaslamanın aşağı yukarı tüm konularını okudum. Fakat çoğu kişinin kalbinden geçeni söyleyip pekte objektif olamadığını düşündüm bu kıyaslamanın performanssal istatistik verilerini gördüğümde aslında konuşulanların objektif olmadığını netletleştirmiş oldum. Bütçeme göre ve kriterlerime uyan yani 40.000 TL otomatik vites, fonsiyonel direksiyon, HB ve 4 Kapı olması kaydıyla;
    Audi A3 2008 model Ambition,
    BMW 1 Serisi 2007 model 1.18i

BMW nin hantal kaldığını ve yakıtı daha fazla harcadığını söyleyen arkadaşlar için acaba burada hata mı var?

BMW 1.18i vs Audi A3

Bunların dışında alacağım araca 2 veya 3 sene bineceğim için satışta illa ki zarar olabilir fakat elden çıkarırken hangisi daha çabuk gider piyasa o dönemde bu araçlar için nasıl olur herhangi bir yordama yapabilir misiniz? Yakıt pekte önemli değil günde en fazla 20 km binileceği için sorun olmayacağını düşünüyorum bu benim ilk aracım olacak değerlendirmeleriniz benim için çok önemli.

yukarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.