Hocam hangi model yılından sonraki araçlarda CarPlay geliyor? Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 1 SERİSİ F20 (2184. sayfa)
-
-
Model yılıyla değil de paket ile alakalı bir durum sanırım. NBT ID6 ekran bulunan araçlarda carplay oluyor. Hangi paketlerde var tam bilmiyorum, one edition M isimli pakette olduğunu biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim sağ olun ilginiz için. Peki özellikle şu yıldan sonraki f20 kasaların özellikleri daha iyi hale geldi şu yıldan sonrası olsun vs gibi bir tavsiyeniz olur mu makyaj haricinde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses ilk başta geliyor sonra kesiliyor mu hocam o kısmı anlayamadım
Teşekkür ederim sağ olun
Evet ilk basta geliyor sonra kesiliyor.
6 senedir 1.16d kullanıyorum yaklaşık 50k km yaptım ilk aldığımdan kronik klima sesi bende de vardı değiştim baya bir süre kesildi şimdi az da olsa yine geliyor. Harici hiçbirşey yok her yıl bakımlarını yaptım sürdüm. İnanılmaz keyifli araç(arkadan itişli ) yakıt olarakta üzmez. Yarın satıyorum kısmetse. Özetle; şiddetle tavsiye ederim. Sorunuz olursa cevaplarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm otomobillerde olduğu gibi bu markada da "makyajlanmış araçlar" daha şık ve kusurları daha kapatılmış araçlar oluyor, bu nedenle BENCE makyajlı f20.👍
Hocam merhabalar 2012 senesinden beri f20 aracımla gayet mutluyum , gencim ve aracımın çok da orjinalliğini bozmadan güzel modifikasyonlar yapmak istiyorum, aklıma yeni g serilerindeki gibi panjur aydınlatmaları kullanmak var fakat aracın herhangi bir yerinden elektrik nasıl alınır herhangi bir fikrim yok ve şahsen biraz yangın çıkarır mıyım gibi korkularım var . beni bu fikrimden vazgeçirecek modifikasyon önerilerinize ya da hayır dostum hayallerinde devam et diyorsanız da fikir önerilerinize açığım .
Aracınızın kablolama/elektrik sistemine, kimsenin el sürmesine izin vermeyin derim ben.
Böyle şeyleri servis yapmaz zaten,dışarda yaparim diyenlere asla güvenmeyin,olmadik arizalar çıkar, icinden çıkılmaz, serviste kabul etmez o zaman,bmw ler çok oynamaya gelmez..
hocam yetkili bir abiye benziyorsun X1'den de anlıyor musun ? Borusan Esenboğanın çözemediği bir sorunum var da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsoul -- 21 Eylül 2024; 14:13:55 > -
hocam bende de geliyordu değişim sonrası ses düzeldi. peki ses gelirken böyle kullansak ne olur motora vs bi zararı olur mu ?
-
Estağfurullah sorabilirsiniz evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayış kopabilir. Sürüşe devam ederseniz şarj dinamosu yanabilir
Hocam bmw X1 2016 18i F48 kasa aracım var. aracımda gaza basınca titreşim oluyor rahatsız edici bir titreşim. genelde 1. vitesten sonra oluyor. ankara borusan oto esenboğa ya götürdüm motor takozları nın değişmesi gerektiğini söylediler tamam dedim. birlikte birkaç parça daha değişti toplamda 30000 tl civarı ödeme yaptım. şu an araç hala titriyor servisi aradım hâlâ titriyor dedim. 2 takozu değiştirdik 3 takoz var o zaman onun da değişmesi gerekiyor dediler. başta neden değiştirmediğiniz dedim söktüğümüzde problem göremedik dediler.
böyle garip bir mevzu. bu arada araç tahrik hatası vermişti. aldığım yerin garantisinden bujiler motor yağı vs değişti. bu titreşimler denk mi geldi yoksa bujiden mi yağdan mı emin değilim. ama borusan takozdan deyince oraya yoğunlaştım. aslında bujilerden bahsettim titreşim için ama arıza kodu görünmüyor dediler. o tarafa ihtimal vermediler.
siz olsanız çözüm için ne yaparsınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsoul -- 22 Eylül 2024; 17:24:10 >
-
Kilometreniz kaçta? 3 silindirli motorlar titreşimli ve sarsıntılı çalışır zaten. Bu yüzden motor takozu doğru adres bence de. Ama o etki genelde D viteste dururken hissedilir. Tahrik genel bir arızadır. Güç ile alakalı tüm arızalar Tahrik kodu ile ekranda görünür. Genelde buji veya bobin çıkar. Yine de en doğrusu cihaza bağlamaktır. Bence denk gelmiş. Esenboğa servis iyidir, ben de oraya giderim ancak bu kez detaylı deneyemeden test etmiş olabilirler. Şikayet tarifi tam yapilamamis olabilir.
Selamlar, geçen hafta 2016 model One Edition paket 1.18i araç aldım. Ankara’da havalar da soğumuşken aklıma takılan bir şey var. Eski aracım 2023 Clio’dan kalma sıfıra çok yakın 205/55/16 Good&Year UG8 lastiklerim var. Aracımın altında 17” jantlar var. Ben buna orijinal 16” F20 jantlarından alsam taktığımda lastik basınç sensörü uyarı verir mi ? Ya da o jantlar ile 195/55/16 ebatlı lastikler geliyor. Ben 205 taksam sürtme olur mu ?
alacağınız jant ofset ve ET değerleri uygunsa sorun olmaz sürtmez fakat runflat lastikten vazgeçmeniz yanlış olur.
Süspansiyon RFT lastiğe göre tasarlanmış. Normal lastiğe geçince top gibi sekiyor, bunun adı konfor değil. Virajlardaki stabil kararlı hali yok oluyor normal lastikle. O hatayı bir kez yapıp hemen RFT'ye geri döndüm ben.
-
112 binde hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsoul -- 24 Eylül 2024; 20:0:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X