Arkadaşlar merhaba . Benim kardeşime araba almayı düşünüyoruz suanda bmw 1.18 2007 model falan alıcaz muhtemelen 1 sene kullanıcak sadece mayıs gibi tekrar değiştiricez yaklaşık 44 45 bin tl bi bütçemiz var suanda başka önerileriniz var mı ve yeni 1 kasa ne zaman türkiye piyasalarına gelir ? erken gelmez umarım :) ? daha sonra yeni 1 kasa yada scirocco alırız muhtemelen seneye mayıs haziran gibi
Selim Bey merhaba. Ben yaklaşık 1 aydır BMW 1 serisi kullanıcısıyım. 2011 MOBEL 1.16i aldım. Fiyat performans olarak tavsiye ederim. Bence 1.16'nın üstünlüğü ğerformansında gizli. klima hızlı ve konforlu bir yolculuk sağlıyor. dışarıdan ses hiç gelmiyor. hızlanması oldukça iyi. tam anlamıyla sürüş konforu sağlıyor. tavsiye ederim.
selamlar.
merhabalar..
şubat ayında, o civarda bi bütçe ile 2007 118i aldım ben de..şu ana kadar çok memnunum..
biraz daha az yaksa fena olmazdı ama bilmediğim bişey değildi tabi..performans olarak yeterli en azından..
yeni kasa eylül-ekim gibi gelecek ve 30 bin euro civarından başlayacaktır diye söyleniyor..