< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (16. sayfa)

-
-
25 yıllık komşular öyle yeni sitelerden değil bizimkisi mütevazı tarzda kalanlardan.Sikayet ederseler tadım kaçar tabi o zaman haftada bir avmde sarj ederim mecbur :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizde yüzde kaç hasarsızlık indirimi vardı? ben de borusan'dan teklif aldım. hasarsızlık indirimim yok. hdi 15 milyon imm ile 27.000 lira fiyat verdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde 7. kademedeydim ama phev araçlara kasko yaparken kullanılmıyormuş. 4. kademe girmişler yüzde "0" yani hasarsızlık indirimi.
-
Böyle bişey yok hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hem Kosiflerden gelen hem de kendi sigortacımdan gelen teklifte 4. kademe görünüyor. 2 tane benzinli aracım vardı, birini geçen ay sattım onun kaskosunda 7.kademe görünüyorum.
Kosfilerden öyle gelince sigortacıma sordum, yukarıda verdiğim cevabı söyledi. Sigortacım aile dostu tanıdık olunca peşine düşüp araştırmadım.
Yasal bir dayanağı vs varsa söyleyin ben de ileteyim, fazla para ödeme meraklısı değilim, poliçeyi daha kesinleştirmedim teklif aşamasında. Ona göre tekrar fiyat çalışsınlar.
-
Kardeşim heveslendi. Araç bulunabilirliği nasıl şu anda?
Yada en çabuk nereye yazdırsak, ulaşma ihtimalimiz yüksek olur?
Hasarsızlık yoktu bende sınırsız imm 33k verdi Borusan. Anadolu Sigorta
Hocam telefonla yazdırarak ne kadar etkili olur bilmiyorum arabaları ilanda görmek istemiyorlar.O yüzden en yakın borusana gidip binici olduğunu hissettirirsen bence daha yüksek ihtimalin olur.
Kesinlikle yüz yüze görüşmek en iyisi.
Ben Antalya Kosifleri aradım, BMW aracımı oradan almıştım, onu Countryman E ile değiştirdim teslimat bekliyorum.
Kızkardeşimin A180d AMG aracı, artık beni değiştirin diyor. Daha önce söylemiş olsa bulma ihtimali olurdu.
Kaydım olduğu için, sıraya yazdırdım ve peşin alıcı olduğumuzu belirttim. Vazgeçen olursa haberdar edersiniz diye özellikle belirttim.
İlgiliydiler. Bakalım kısmet!
*Konudaki arkadaşlar bir fırsat çıkarsa, beni haberdar ederse memnun olurum.
Bir aksilik olmaz ise Kosiflerden aldığım aracın yarın teslimi olacak.
Kendimi göstereyim. Alıcı olduğumu görsünler.
Hocam bende hem ev hem phev var şu an. Olay şu şekilde, benzinli aracın poliçesi bu araca aktarılamıyor. Çünkü phev ve ev'lerin kendi özel poliçeleri var batarya, kablo vs içeren. Ancak hasarsızlık hiçbir şekilde etkilenmiyor, çünkü binek araç devam ediyor. Mesela ticariye geçseydik rifter tarzı onda hasarsızlık indirimi sona erecekti
edit: eğer araç satışının üstünden 1 ay geçtiyse hasarsızlık indiriminiz son bulmuştur
Benim ödemem bu şekilde oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 24 Mart 2025; 15:25:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam şimdi baktım 12 Mart'ta satmışım aracı, üzerinden 1 ay geçmemiş. Bana da 18 bin çıkardılar fiyatı imm 20 milyon.
Teklifte aşağıdaki şekilde görünüyor ilgili bölüm;
Bu da diğer teklifte yer alan görüntü;
Tekrar görüşeyim bakalım ne diyecek arkadaş, teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NoMasters
Herkese selamlar, güvenilir şarj kablosu olarak hangisini tercih etmeliyiz ? Evim bahçe katı, balkonda priz var. Duvar tipi priz yeterli midir şarj için ? Bir de Telegram grubundan bahsedilmişti ben de katılmak isterim paylaşabilirseniz.Buna yanıt verebilecek var mıdır ?
Kasko’yu borusan’dan yaptırmanın bir avantajı var mı. Fiyattan bağımsız olarak. ‘Kasko’yu borusan’dan yaptık garantiyi 3 yıla çıkardılar’ gibi bir şey görmüştüm de. O sebepten sordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende arastiriyorum hocam
https://app.hb.biz/jInrqo3MAE50
Bunu almayi düşünüyorum burdaki arkadaşlara da soruyorum internette de arastiriyorum.Wallbox olayi sanirim farkli benim bu paylaştığım balkondan sallicak tarz icin hocam yine de çok yonlendirmiyim sizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normad17 -- 24 Mart 2025; 17:53:33 >
Benim aradığım da bu sanırım, satıcı güvenilir mi acaba ? Bu tarz ürün alan bir arkadaş referans olsa harika olacak. Çok sağolun
bir avantajı yok sanırım zaten garantisi 3 yıl
-
ben de sordum öyle bişey yok dendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X