Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: safahat01 , oceanx35 , oceanx35 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
394
Cevap
59
Favori
22.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sanırım kullanimla ilgili, diğer arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa daha emin olunabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f1dr F kullanıcısına yanıt

83km benim

• f1dr F kullanıcısına yanıt

bende de ilk defa benzinli motor çalışınca hafif yanık konusu geldi birkaç dakika sonra geçti. normal olmalı.

• NoMasters N kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. İlgili birisi açıklarsa çok faydalı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Her iki teklifte de İMM ne kadardı? Borusan teklifi ve sizin yaptırdığınız?

• TheLiberianChild T kullanıcısına yanıt

Benim yaptırdığım 7.5m imm. Borusanı bilmiyorum hdi sigortaydı, fiyat farkı çok olunca detaya girmedik. Yaptırdığınız şirket ve fiyat çok iyi hayırlı olsun diyip bitirdiler konuşmayı

Bana gelen teklifte İMM 35 milyon TL, Kasko bedeli 26 bin TL

• Bu araci hic sarj etmeden sadece benzinli kullanmanin bir zarari/dezavantaji var mi?

• Ben de aracımı bugün borusan istinyeden aldım. Otobandan izmire geldim. Alırken içinde %79 şarj, yaklaşık 300km menzilli benzin vardı. İlk kez bu kadar benzin dolu sıfır araç gördüm. Benim orada olduğum 1-2 saat içinde teslim edilen ve edilmek üzere hazırlanmış 15 kadar 230e gördüm.
    BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

• Merhaba bugün borusan Diyarbakıra uğradım satış temsilcisi şarj kablosu ve paspas gelmiyor araçta dedi. 21 martta ödemeyi kapattım teslimatın salı veya çarşamba olacağı söylendi dikkat etmem gereken birşey var mı teşekkür ederim.

• SEGHRİ kullanıcısına yanıt

Rejenerasyonla batarya sürekli %0-10 arasında kullanımda olacaktır. Bunun da bataryaya zararı olacaktır. Bataryayı muhafaza et seçeneği ile veya başka bir müdahale ile bataryayı %30-40 civarlarında tutabilirsek sorunsuz olabilir. Diğer bir konu da yakıt tüketimi fazla olur

Pili 30 altına indirme gibi bir ayarlama mevcut mu? Teslimat yaparken bir tane mod gösterdi de electric off gibi birşey. O şekilde mi elle geçiş yapacağız. Otomatik olsa çok güzel olurdu bu seçenek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanx35

Ben de aracımı bugün borusan istinyeden aldım. Otobandan izmire geldim. Alırken içinde %79 şarj, yaklaşık 300km menzilli benzin vardı. İlk kez bu kadar benzin dolu sıfır araç gördüm. Benim orada olduğum 1-2 saat içinde teslim edilen ve edilmek üzere hazırlanmış 15 kadar 230e gördüm.
    BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ
    Bmw yarim depo verir her zaman araci, bizde bugun teslim aldik, hizlanmasi muazzam 20 km yol gittik benzinli motor hic calismadi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aracı kilitleyince aynalar otomatik olarak kapanmıyor mu?

• safahat01 S kullanıcısına yanıt

Menulerde ayarı var açmak lazım

Teşekkür ederim

• oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende kısmet olursa bu hafta borusan istinyeden aracı teslim alacağım. Araçta hiç şarj kablosu yok galiba demi. Herhangi bir paspas var mı peki. Güzel günlerde kullanın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    peki sadece elektrikle kullanmanın bir zararı olur mu? Yani her 80 km'de bir bataryayı full şarj etsem ve sadece batarya ile kullansam, batarya bittiğinde kısa süreli benzinle kullanıp mümkün olan ilk zamanda şarj etsem bir zararı olur mu? batarya çok çabuk yıpranır mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Sadece elektrikle kullanmanın bataryaya bir zarar vereceğini düşünmüyorum. Bununla ilgili en ufak bir risk olsa otomobilin tesliminde dahi söylenirdi. Ek olarak; BMW plug-in hybrid modellerinin bataryalarında 8 yıl / 120.000 km garanti sunuyor.

Detaylı incelemek isterseniz https://www.bmw.com.tr/tr/topics/offers-and-services/service-workshop/garantiler.html adresine bakabilirsiniz.

• 2203 kullanıcısına yanıt
    bu şekilde kullanırsam (ortalama 100 km'de bir şarj) 120.000 km'de ortalama olarak 1.200 defa şarj etmiş olacağım. (120.000 / 100 = 1.200). Araba bataryaları max kaç defa şarj oluyor bilmiyorum ama cep telefonu bataryaları 500 defadan sonra problem çıkartmaya başlıyor.

garanti şartlarında şarj döngüsü sayısı var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.