Özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum. Aracı Avcılar şubeden 4 martta kapora verdim. Bugün Ankara Esenboğadan aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum. Aracı Avcılar şubeden 4 martta kapora verdim. Bugün Ankara Esenboğadan aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Model seçmem zorunlu hangi modeli seçeyim sıkıntı olur mu? Örneğin X1 seçsem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk kasko için normal bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracın garantisi 3 yıl zaten Borusan %70 hasarsızlık ile 24bin tl teklif verdi kaskoda. Sigorta 9bin tl çıkmış. Kaskoyu ben kendim yaptırdım 12.300tl'ye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 22 Mart 2025; 15:49:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Manuel vakum yapmam gerekiyor gibi oluyor :) bana mı öyle geliyor acaba bilemedim. Gelecek hafta servise uğrayacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Çayyolunun deposunda sıkıntı oluşmuş zorunlu olarak Esenboğa’ya sevk ettiler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende 84 gösteriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |