Hocam arkadaşın teklif formunda ac plus vardı, bende yoktu. Faturasını istedim şimdi tekrar kontrol edeceğim edit: faturaya baktım ac plus gözükmüyor onda da < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Mart 2025; 23:57:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (11. sayfa)

-
-
Hocam toplamda ilk başta 2140 TL para verdik, araç fiyatı yaklaşık 2106 TL, mesela üstüne 14 bin trafik sigortası + tescil parası + ilk mtv gibi ücretler oluyor. Böyle olunca yaklaşık kişiden kişiye değişmekle birlikte toplam fiyat 2130 lara geliyor, kalan parayı iade ediyorlarmış. Bize sizin iadeniz olacak bu nedenle iban yazın dediler ama tam ne kadar iade olacağını söylemediler heralde 5-10 bin lira arası bişey iade ederler.
-
Teşekkürler hocam, peki bu pillerde de max 80% tutma önerisi var mı? Öyle olursa çok düşüyor çünkü, 100 basıp geçsek daha iyi olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesajınızı da düzeltin dilerseniz, okuyup 11 kw AC plus çıktığını düşünenler olabilir.
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ev araç için bu konuda çok araştırma yaptım. Sonuç olarak ac şarj ile %100 şarj yapmak sorun değil, %100 şarj varken aracı yatırmak sıkıntılı fikrine vardım. Psa bu konularla hiç uğraşmamış bile. Hyundai/kia tarafında da kısıtlama yok. 2.30'daki batarya ufacık zaten, 8 yıl garantisi var. 2030'da kw başına maliyetin 50 dolar olacağı öngörülüyor. Yani kafaya takacak bir durum yok
Bu da açtığım konu:
https://forum.donanimhaber.com/nmc-bataryalarda-ac-ile-100-sarj--160324326
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fatura ve ödeme tutarı aynı ama beni aramadılar henüz. bekleyeyim biraz daha olmadı sorarım. teşekkürler @masterap, @f1dr
Dün eve varmak üzereyken baktım karşıdan bir 2 Tourer geliyor. Len ister misin 230e olsun dedim. Araba geçti, dönüp arkasına baktım 230e...
Acaba Bostancı Kosifler mi Borusan mı neyse, adam aldı da geliyor mu acaba diye de düşündüm.
Mevcut arabamızı da böyle almıştık, evin yakınında 500x görmüştüm ve hanıma gösterdim, sonra gidip aldık
İnşallah bu da böyle olur
Alanlar, faturası kesilenlere hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız.
2.150'ler falan efsane fiyatlar ya...
Bu arada şarj işlerini nasıl yapıyorsunuz? Oturdukları apartmanda şarj edenler için soruyorum mesela. Atıyorum kapalı otopark var, ya da açık otopark diyelim, kendi elektrik panonuzdan tesisat mı çekiliyor, nasıl yapılıyor o işler, merak ediyorum.
-
Bizim site yonetimi voltrun ile anlasti kw saati 6 tl,quote:
Orijinalden alıntı: OrmanciDün eve varmak üzereyken baktım karşıdan bir 2 Tourer geliyor. Len ister misin 230e olsun dedim. Araba geçti, dönüp arkasına baktım 230e...
Acaba Bostancı Kosifler mi Borusan mı neyse, adam aldı da geliyor mu acaba diye de düşündüm.
Mevcut arabamızı da böyle almıştık, evin yakınında 500x görmüştüm ve hanıma gösterdim, sonra gidip aldık
İnşallah bu da böyle olur
Alanlar, faturası kesilenlere hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız.
2.150'ler falan efsane fiyatlar ya...
Bu arada şarj işlerini nasıl yapıyorsunuz? Oturdukları apartmanda şarj edenler için soruyorum mesela. Atıyorum kapalı otopark var, ya da açık otopark diyelim, kendi elektrik panonuzdan tesisat mı çekiliyor, nasıl yapılıyor o işler, merak ediyorum.
siteye 8 adet 22 kw sarj istasyonu kurdular, ordan sarj edecegiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok ucuza anlaşmışlar, aşımı düşününce neredeyse ev tarifesi. Biz 7.65tl'den kullanıyoruz şu an. 6 tane ac, 2 tane dc var sitede
Hocam şanslısınız.
Bizde fiber bile çektirmeyen zihniyette tipler var, adamlar kat malikleri kararı almışlar, aşamıyoruz da...
Neymiş sağ sol kırılırmış da bilmemneymiş, apartman içi kötü görünürmüş. Sanırsın peyzaj çalışması yapmışlar apartmanda...
Böyle bir mekanda otoparka sistem yapan var mı, apartman yönetimi vs işleri nasıl oluyor diye merak etmiştim.
Sitelerde bu işler çok güzel oluyor tık tık tık, bitti...
Apartmanda ise iki tane emekli albay tarzı işsiz güçsüz tiplere kalıyoruz, laf anlatmaya çalışıyorsunuz.
-
Aracını teslim almış ve alacak olan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.
Teslim almış olanlar için lastiklerle ilgili hissiyatınız nedir? Hangi marka ile gelmiş.
Sarı sitede görebildiğim Bridgestone kullanılmış ki genelde sert hamurlu olmasıyla bilinir.
-
4 metelik şarj kablosu yeterli mi olur sizce? Paralı şarj istasyonlarında şarj edeceğim genelde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İdealdir bende 4mt lik aldimquote:
Orijinalden alıntı: coolman7
4 metelik şarj kablosu yeterli mi olur sizce? Paralı şarj istasyonlarında şarj edeceğim genelde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bridgestone turanza ile geldi bana. Bazı araçlarda hankook gördüm. Daha önce turanzaları 20 inch jant ile kullanmıştım, paranın alabileceği en kötü lastiklerden. Şu an çok yeni tabi bir sıkıntısı yok, kışlık lastik de alacağım o yüzden kullanmaya devam ederim gibi. Değiştirme imkanı olan varsa lastik yeniyken değişim yapması mantıklı olabilir
Benim de Bridgestone turanza ile olan deneyimimi tam olarak bu söz anlatıyor: "Paranın alabileceği en kötü lastik."
Adac testlerinin yanlı olduğuna turanza aldıktan sonra emin olmuştum. Umarım benim aracım da Hankook ile gelir, yoksa ben de lastiği değiştirmeyi düşünüyorum.
-
Bu konuya keşke Active Tourer ana konudan devam edilseydi. Burada da bir birikim oldu, orada zaten var.
İki konu takip etmeye çalışıyoruz biz de..
-
Selamlar. Bende 14 Mart 2025'de 200 bin TL kapora vererek 2.30e almak için beklemeye başladım.
Bugün satış temsilcisi aradı ve teslimin bu aya yetişmeyeceğini söyledi.
7-11 Nisan haftası teslim etmeleri muhtemel görünüyor.
Fiyatta bir değişiklik yok dedi. 2.140 TL
Başka da para istemedi.
Fatura kesileceği gün parayı isteyeceğim dedi.
(Dip Not: İki sene 1.16i bir sene X1 ve dört sene X2 kullandıktan sonra bu noktaya geldim.)
-
Aracın ithalat işlemleri bittikten ortalama kaç gün sonra aracı teslim aldınız? Fatura üzerinde ithalat işlemlerinin bittiği tarih yer alıyor. Bilenler yazabilir mi?
12 Mart'ta aracın ithalat işlemleri bitti, 14 Mart'ta faturam kesildi ama teslimat için hala tarih veremiyorlar. Dün görüştüğümde aracın pdi ve uyandırma işlemleri yapılıyor dendi.
-
Hangi bayii? Bu kadar uzamış olması ve hala teslim tarihi olmaması ilginç. Vekaletname vs verdiniz mi?
-
Kosifler Trabzon. Evet vekaleti de araç gelmeden vermiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X