Hocam :) hayırlı olsun, paspas olayını siz özel mi konuştunuz acaba, bana paspas yok dediler direk. Tam 1 saat önce oradaydım belki de karşılaşırdık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1dr -- 20 Mart 2025; 15:55:18 > |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (9. sayfa)
-
-
hayırlı olsun,
Sparkling Copper bu sanırım, bazı fotolarda mora yakın görünüyor ama öyle değil sanırım, griden çok mavi tonu.
aynı renk için kapora verdim, araç gümrükte belirsizlik sürüyor.
-
Teslim eden kişi öyle söyledi hocam. Sizi görmüş olabilirim ben gri renk fcl plaka mı aracınız :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renk bizi ilk endişelendirmişti hocam, ama bugün aracı görünce inanılmaz güzel bir renk çıplak gözle çok net anlaşılıyor.
-
Gri mavi arası hocam renk. Teşekkürler
Aynen öyleydi hocam :), hayırlı olsun tekrardan güzel günlerde kullanın.
-
Teşekkürler hocam size de hayırlı olsun. Siz çıkarken ben giriyordum o zaman :) bana fck geldi plaka :D
plaka orjinalmiş hocam :D
-
Güle güle kullanın darısı başımıza :-) Bende aynısını bekliyorum
-
Bayi banada paspas yok demişti BMW iletişim merkezini aradım paspas veriyoruz bir sorun olursa araba gelince tekrar arayın yardımcı oluruz demişlerdi.
-
Boşuna mı sahlere para verdik paspas için :) Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
-
2,5 senedir baktığım heves ettiğim bir modeldi 2 Serisi Active Tourer. İlk çıktığında teslim süreleri çok uzundu piyasa karışıktı geldiğinde fiyat ne olacak bilmediğim için cesaret edip sipariş edemedim. Sonra fiyatı arttıkça arttı, arada sıfır ya da düşük km ikinci el fiyatlarına bakıyordum öylesine ama malum elimdeki aracın değeri yerinde sayınca makas açıldıkça açıldı aradaki farka gücüm yetmedi. Ben de %10'luk dilimden gelirse diye Model Y Juniper beklemeye başladım. Önceki akşam Telegram grubunda biri Juniper %10'luk dilimden gelmez BMW 2 serisi plug-in modelinde indirim yaptı kaçırmayın yazınca haberim oldu olaydan ama çok geç kalmışım. Dünden beri bir sürü bayiyi aradım mail attım form doldurdum ama araç yok. Kapış kapış gitmiş haberimiz olmadan. Üstüne dün euro dolar da zıpladı tuz biber oldu. Kısmet mi diyelim artık, ama bu fırsatı kaçırdığıma çok üzüldüm. Allah alabilenlere kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNZ FeRDiNaND -- 20 Mart 2025; 17:16:33 >
-
Sahlerin kendi sitesinden mi aldınız. Hangisi uyumlu bu araçlarla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıcısı sahler (u06 kodu belirtiliyo ürün açıklamasında) olmak üzere hepsiburadadan aldım fakat sonradan arka paspasların 230'la uyumlu olmadığını bir arkadaş buraya yazmıştı, henüz aracı teslim almadığım için deneme fırsatım olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xradiancex -- 20 Mart 2025; 18:0:18 > -
Bende sahlerin sitesinden baktım u06 koduyla satılana ama emin olamadım uyumu konusunda. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana halının yanında kaucuk paspaslar da verildi borusan veriyor.
Sahlerin kendisi bilgi verdi arkaların uyumsuz olduğuna
Yaklaşık 50km kullandım çoğu çevreyolunda. Ara ara bastım test etme amaçlı. Araç gerçekten uçuyor. 0.7lt benzin 15kwh elektrik tüketimi oldu. Buradan hesapla 80-90km her türlü elektrikte gider. Sürüşü de çok rahat. Ancak yeni nesil elektrikli direksiyonlardan bmw de nasibini almış, eski keyifler kalmamış
Beğendiklerimi yazarsam çok uzar o yüzden beğenmediklerimi yazayım. Kapıların kapanmasını hiç beğenmedim, hem sert kapanıyor hem de sürücü kapısı biraz daha farklı geldi. Güneşlikler çok basit geldi. Arka koltuk minder mesafesi kısa geldi, ufak bir baldır destekleme konulabilirmiş. Herşeyin ekrandan yapılıyor olması da hoşuma gitmedi. Bunlar dışında bir eksiğini şimdilik görmedim
hocam 3 hafta önce aramalara başlamıstım borusan istanbuldaki tüm bayiler, teknik oto, öztorun oto vb neredeyse türkiyedeki bayilerin hepsini aradım fakat araç yok. İnsanlar nasıl buluyor anlamıyorum. Kapora kabul etmiyorlar sıraya aldık diyorlar her gün satış danısmanlarına soruyorum araç yok sinir bozucu bir durum.
-
1 hafta önce Antalya kosifler aradım. İsteğimi ilettim. Sıraya aldık dediler. Sonra 3 gün sonra beni arayıp , fikrinizde değişiklik var mı ?diye sordular. Tabii ki yok ,aracı istiyorum dedim. Tamam dediler.
Listeyi tekrar mı güncelliyorlardı yoksa bir araç boşa çıktı da konuşmaya başlayınca yanlışlıkla beni aradıklarını anlayıp fikriniz aynı mı halen deyip olayı mı kapattılar anlamadım.
Tanıdık olmadan yada aynı şehirde olup bizzat yüzyüze görüşmeden araç almak bu tip durumlarda zor biraz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X