Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daywalkerr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
259
Cevap
48
Favori
15.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fatura kesilmediyse ve aracınız geldiyse yani gümrükteyse ya da Borusan'a fatura edilmişse süreci takip edin.. Gerçekten sıkıntılı bir durum. Sadece zam değil üstelik bir üst vergi dilime geçiyor..

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt

Faturaya göre 160tl sonra üst dilime geçiyor. Bence zam yapmazlar, yapsalar araç ellerinde kalabilir. Bundan sonrası için zor gözüküyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Avro fırladı, zam kaçınılmaz gibi duruyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

artık arabamız 2700k diyebiliriz

• karti K kullanıcısına yanıt

kesmiyorlar abi araç gelmeden kesmiyoruz diyorlar.

• Sabahtan itibaren ilk şok sonrası biraz daha normale döndü kurlar..

Bu mart teslimatını bir şekilde karşılayacaktır borusan.. Bundan sonrası için belki durum değişir. O yüzden aracı gelen arkadaşlar gönüllerini ferah tutsunlar.. Yarın sabah her şey normale bile dönebilir. Ne yazık ki burası Türkiye; gece uyuyup sabah bambaşka bir ülkeye uyanabiliyoruz.

• bugün aracı borusan avcılar'dan aldım. gelene kadar benzin motoru hiç çalışma gereği duymadı yine de hızlanması harika sürüş hissiyatı güzel. en çok korktuğum konulardan harman kardonsuz ses kalitesi de yeterli geldi. özetle araç beklentimin çok üzerinde iyi :)
    %70 şarjı ile full klima koltuk ısıtma açık yaklaşık 46km evime gelebildim. ilk şarjımı başlattım. %0'da %95'e doldurma maliyeti ve süresi aşağıda.
    BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

ST sonraki araçlarda koltuk ısıtma ve arka karartmalı camların gelmediğini söyledi. euro'nun artışı ile nereye kadar çıkarma devam eder bilmediğini belirtti. x1 plug in için %30 ötv gelmediğini filo 200 adet alımlarında ancak verildiğini iletti. (biz arkadaşlarla filo şirketi kurmayı düşünmüştük ama 200 demesi belki de abarttı, üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk_mhk -- 19 Mart 2025; 15:58:36 >

Kendi aracınızın masraflarını da göze alın bence;10 iyidir imm en azından: 5 imm ile aradaki fark çok mu çıkıyor.?😀

• tica T kullanıcısına yanıt

7.5m yaptım 400tl farkla :)

Aracınız da hayırlı olsun.BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ 

• mhk_mhk kullanıcısına yanıt

Şarj hızı olarak ne gördün hocam ? 7.4 mü 11 mi ?

Bu ücret yaklaşık 60 km için diye düşünüyorum doğru muyum? Km başı 2 tl. Evden şarjda yaklaşık yarısına düşer diyebilir miyiz? Şu anda kendi aracım 3,5 tl yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalfthepurple -- 19 Mart 2025; 17:41:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt

Ev için 1 kw elektrik ücreti 2.09 TL (Ege bölgesi ve aylık 415 kw altı kullanım için fiyat, aylık 415 kw üstü birim fiyatı artıyor.)

7.4kw ile şarj oldu. 11'lik (ac plus) yok sanıyorum.

Ben de yeni farkettim bizim araçların teklif formunda da yok. Arkadaşım ay başında teslim almıştı, onda gözüküyor

• Arkadaşlar toplam 2140 TL yatırdık, araç 2106 TL + 14 bin trafik sigortası tutmuş, geri kalan 20 bini iade mi ediyorlar acaba sanırım bi de trafik tescil bedeli düşecekler 1 ya da 2 bin daha. Sizin tecrübeniz nasıl oldu.

• f1dr F kullanıcısına yanıt

5000tl mtv var +

saol hocam geri kalan 10-15 bini veriyorlar degill mi

• f1dr F kullanıcısına yanıt

Bizim 1 hafta içinde belli olur, arkadaşım yaklaşık 9bin tl iade aldı. Onun sigortası 11 küsür tutmuştu. Oradan hesapla sizin 5-6bin tl iade olur gibi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.