Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: reddistic , pogacar Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
151
Cevap
38
Favori
9.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw 2 serisi u06 active tourer 2021 sonrası havuzlu paspas | phev - rizline | havuzlu paspas | bagaj havuzu | port bagaj | kasa içi
    Bmw 2 Serisi U06 Active Tourer 2021 Sonrası Havuzlu Paspas | PHEV - Rizline
    https://www.rizline.com/bmw-2-serisi-u06-active-tourer-2021-sonrasi-havuzlu-paspas-7c-phev-_12432.html

Bu ürün 230 lara uygunmu?

• Bugün Ankara Çayyolu bayisine araç sormaya gittim. Çok sipariş olduğunu, yeni sipariş almadıklarını, kapora da almadıklarını söylediler. Arayıp stok durumunu takip edebilirsiniz dediler.

• Bu araçlarda adaptif hız sabitleme varmı???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddistic

Bu araçlarda adaptif hız sabitleme varmı???
    Yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt

Benim için en önemli özelliklerden biri, kötü olmuş olmaması. Galerilerin elindekilerden 2024 modellerin bazılarında adaptif hız sabitleme var yazıyor ama nekadar doğru bilemiyorum.

• Kasko yaptıran oldu mu kasko ne çıkıyor?

• EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt

mapfre borusan premium 29k 8 taksit imm 15m

anadolu genişletilmiş 23k imm 20m

%60 hasarsızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk_mhk -- 19 Mart 2025; 7:35:25 >

Hdi 21k/3 taksit , imm 10m, 0 araç klozu, yılda 2 kere 14 gün ikame araç, yetkili servis/orjinal parça vs Kosfiler sigortanın teklifi.

Daha yaptırmadım, kendi sigortacımdan da fiyat alacağım.

Arkadaşım yaptırdı 19bin tl, 7.5m imm 8 taksit

• quote:

Orijinalden alıntı: bbqhe

Bugün Ankara Çayyolu bayisine araç sormaya gittim. Çok sipariş olduğunu, yeni sipariş almadıklarını, kapora da almadıklarını söylediler. Arayıp stok durumunu takip edebilirsiniz dediler.

Vay be, adamlar belki çok zor satabilecekleri, satmak için ıkınacakları arabayı çatır çatır satma yöntemi buldular ya, efsane valla.

Hayır araç da efsane cazip. Fiyat-performans oranı çok yüksek birçok araca göre.

Ancak alanların ne kadarı da gerçek kullanıcı olacak, onu da göreceğiz.

2.350'den ilanlar var, demek ki 2 milyona alıp ilana girdiler :)

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Araçların fiyatını piyasa talebi belirler satılmıyorsa fiyatı yanlış ayarlanmıştır diye düşünüyorum.

Bu araç fiyat olarak 2150 civarı çok iyi
    Lakin 2800 kesinlikle değil mesela

Kendi adıma konuşacak olursam bu ay bu fiyattan sipariş veremezsem gidip galericinden de 2300e falan almam
    Tucson falan bakarım, seçenek çok.

• Bu arabanin tek farki 326bg 4 ceker olmasi, boyle bir araba alabilmek icin 5 milyon para vermek lazimdi oncesinde.

• Dün fatura kesildi allahtan, euro 42'yi geçti

• Faturasini kestirmeyen hemen kestirsin

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

Tam olarak öyle değil.

Ülkemizdeki tüketici tercihleri yüzünden sw araba satmaz, belirli markalar satmaz.

Mercedes B serisi ve BMW 2 serisi de bu yüzden saçma şekilde satamıyor ülkemizde doğru düzgün. Gidip bunun yerine veya bir suv yerine çoluk çocukla sedan araba alıp sığmaya çalışanlar var hala :)

Fişli hibrit sayesinde adamlar garip bi boşluk yakaladı ve çatır çatır satıyorlar gibi görünüyor, benzinliyi böyle satamıyorlar :)

2 milyon bandında böyle bir otomobil yok.

Önceki mesajımda da yazmıştım, hem BMW, hem fişli hibrit, 326hp, 5.5sn 0-100...

Hoş, bu otomobilleri gerçekten "bilenler" harici kim kullanacak, o da ayrı konu.

Aracın ederi 2.800 ama mesela böyle bi performans vs'ye göre. Örneğin önceki mesajlarda Tonale hibrit konusu geçmişti, 2025'i gelse fiyatı 3 milyona dayanacak diye. Doğru.

Şu ara 2 küsüre zaten standart 1.2 130hp, 1.5 160hp motorlarla falan C-suv'lar var.

Şu zamana kadar suv bakan biri olarak, 2.300'üm olsa suv falan bakmam mesela, bayiden alamazsam galeriden gider alırım böyle bir arabayı.

230e'nin verdiklerini hiçbiri veremeyecek, Tucson falan... Tek verebileceği bagaj hacmi ve biraz daha fazla iç mekan genişliği olabilir sanırım :)

Dediğim gibi tek sorun, param yok  

Muhteşem ülkemizde de şu güne uyanınca daha da olamayacağını öğrenmiş bulunuyoruz, hayırlı olsun.

• Generali 11.800tl, imm 5m, 8 taksit, %70 hasarsızlık. Generali çok uygun teklif verdi, bir sonraki hdi 18bin tl

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Generali 11.800tl, imm 5m, 8 taksit, %70 hasarsızlık. Generali çok uygun teklif verdi, bir sonraki hdi 18bin tl
    5m imm cok riskli tavsiye etmiyorum

• karti K kullanıcısına yanıt

10 milyonluk aracı perte çıkarınca 5m imm yeter. Üstü için riskli tabi :)

• Ben fatura ettirmiştim aracı ancak halen korkuyorum bir zam vs çıkartırlar diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

Ben fatura ettirmiştim aracı ancak halen korkuyorum bir zam vs çıkartırlar diye
    Fatura kestirdiyseniz korkmaniza gerek yok

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.