Bmw 2 Serisi U06 Active Tourer 2021 Sonrası Havuzlu Paspas | PHEV - Rizline https://www.rizline.com/bmw-2-serisi-u06-active-tourer-2021-sonrasi-havuzlu-paspas-7c-phev-_12432.htmlBu ürün 230 lara uygunmu? |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (6. sayfa)

-
-
Bugün Ankara Çayyolu bayisine araç sormaya gittim. Çok sipariş olduğunu, yeni sipariş almadıklarını, kapora da almadıklarını söylediler. Arayıp stok durumunu takip edebilirsiniz dediler.
-
Bu araçlarda adaptif hız sabitleme varmı???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokquote:
Orijinalden alıntı: reddistic
Bu araçlarda adaptif hız sabitleme varmı???
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim için en önemli özelliklerden biri, kötü olmuş olmaması. Galerilerin elindekilerden 2024 modellerin bazılarında adaptif hız sabitleme var yazıyor ama nekadar doğru bilemiyorum.
-
Kasko yaptıran oldu mu kasko ne çıkıyor?
mapfre borusan premium 29k 8 taksit imm 15m
anadolu genişletilmiş 23k imm 20m
%60 hasarsızlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk_mhk -- 19 Mart 2025; 7:35:25 >
Hdi 21k/3 taksit , imm 10m, 0 araç klozu, yılda 2 kere 14 gün ikame araç, yetkili servis/orjinal parça vs Kosfiler sigortanın teklifi.
Daha yaptırmadım, kendi sigortacımdan da fiyat alacağım.
-
Arkadaşım yaptırdı 19bin tl, 7.5m imm 8 taksit
quote:
Orijinalden alıntı: bbqheBugün Ankara Çayyolu bayisine araç sormaya gittim. Çok sipariş olduğunu, yeni sipariş almadıklarını, kapora da almadıklarını söylediler. Arayıp stok durumunu takip edebilirsiniz dediler.
Vay be, adamlar belki çok zor satabilecekleri, satmak için ıkınacakları arabayı çatır çatır satma yöntemi buldular ya, efsane valla.
Hayır araç da efsane cazip. Fiyat-performans oranı çok yüksek birçok araca göre.
Ancak alanların ne kadarı da gerçek kullanıcı olacak, onu da göreceğiz.
2.350'den ilanlar var, demek ki 2 milyona alıp ilana girdiler :)
-
Araçların fiyatını piyasa talebi belirler satılmıyorsa fiyatı yanlış ayarlanmıştır diye düşünüyorum.
Bu araç fiyat olarak 2150 civarı çok iyi
Lakin 2800 kesinlikle değil mesela
Kendi adıma konuşacak olursam bu ay bu fiyattan sipariş veremezsem gidip galericinden de 2300e falan almam
Tucson falan bakarım, seçenek çok.
Bu arabanin tek farki 326bg 4 ceker olmasi, boyle bir araba alabilmek icin 5 milyon para vermek lazimdi oncesinde.
Dün fatura kesildi allahtan, euro 42'yi geçti
Faturasini kestirmeyen hemen kestirsin
Tam olarak öyle değil.
Ülkemizdeki tüketici tercihleri yüzünden sw araba satmaz, belirli markalar satmaz.
Mercedes B serisi ve BMW 2 serisi de bu yüzden saçma şekilde satamıyor ülkemizde doğru düzgün. Gidip bunun yerine veya bir suv yerine çoluk çocukla sedan araba alıp sığmaya çalışanlar var hala :)
Fişli hibrit sayesinde adamlar garip bi boşluk yakaladı ve çatır çatır satıyorlar gibi görünüyor, benzinliyi böyle satamıyorlar :)
2 milyon bandında böyle bir otomobil yok.
Önceki mesajımda da yazmıştım, hem BMW, hem fişli hibrit, 326hp, 5.5sn 0-100...
Hoş, bu otomobilleri gerçekten "bilenler" harici kim kullanacak, o da ayrı konu.
Aracın ederi 2.800 ama mesela böyle bi performans vs'ye göre. Örneğin önceki mesajlarda Tonale hibrit konusu geçmişti, 2025'i gelse fiyatı 3 milyona dayanacak diye. Doğru.
Şu ara 2 küsüre zaten standart 1.2 130hp, 1.5 160hp motorlarla falan C-suv'lar var.
Şu zamana kadar suv bakan biri olarak, 2.300'üm olsa suv falan bakmam mesela, bayiden alamazsam galeriden gider alırım böyle bir arabayı.
230e'nin verdiklerini hiçbiri veremeyecek, Tucson falan... Tek verebileceği bagaj hacmi ve biraz daha fazla iç mekan genişliği olabilir sanırım :)
Dediğim gibi tek sorun, param yok
Muhteşem ülkemizde de şu güne uyanınca daha da olamayacağını öğrenmiş bulunuyoruz, hayırlı olsun.
-
Generali 11.800tl, imm 5m, 8 taksit, %70 hasarsızlık. Generali çok uygun teklif verdi, bir sonraki hdi 18bin tl
5m imm cok riskli tavsiye etmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: masterap
Generali 11.800tl, imm 5m, 8 taksit, %70 hasarsızlık. Generali çok uygun teklif verdi, bir sonraki hdi 18bin tl
10 milyonluk aracı perte çıkarınca 5m imm yeter. Üstü için riskli tabi :)
Ben fatura ettirmiştim aracı ancak halen korkuyorum bir zam vs çıkartırlar diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatura kestirdiyseniz korkmaniza gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: gandalfthepurple
Ben fatura ettirmiştim aracı ancak halen korkuyorum bir zam vs çıkartırlar diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X