Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: reddistic , pogacar Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
151
Cevap
38
Favori
9.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

harika tamamdır hocam, hayırlı olsun size de bugün kestiler şükür faturayı.

• f1dr F kullanıcısına yanıt
    sizin fatura saat kaçta kesildi? çünkü bugün verilen bilgiye göre fatura kesimleri durdurulmuştu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün bende faturamı kestirdim öğlen kestiler , parayı dün ödemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar borusan sayfasında aşağıda kablo/alet var , bunu alsam evde ekstra bir şey yapmadan şarj edebiliyor muyuz. Bununla dışarda istasyon şarj edebilir miyim
    Yurt dışına baktırdım aynı set 450 euroya geliyor
    Flexible Fast Charger maliyeti nedir?
    Müşterilerimiz elektrikli otomobil satın aldığında kendilerine wallbox hediye ediyoruz. Fakat şirketinde, yazlığında, ziyaret ettiği bölgelerde daha esnek ve hızlı şarj imkanı istediği için Flexible Fast Charger almak isteyen bir müşterimiz için ürün maliyeti nedir ve neler satın alması gerekiyor?

Toplamda 2 adet ürün alması gerekiyor. İlk ürün hızlı şarj kiti Type+F. Bu ürünün fiyatı 652 euro+kdv, ikinci ürünümüz ise 5 pin girişli olan adaptör kablosu. Fiyatı da 162 euro+kdv. Toplamda 814 euro+kdv bedel ödeyerek Flexible Fast Charger satın alabilir.

• f1dr F kullanıcısına yanıt

Bugün öğlen konuştuğumda fatura kesilmediğini ödeme alınmadığını belirttiler bana. Hatta ödemenin tamamının alındığı kişilerin bile faturalarının kesilmediğini belirttiler. Genel merkez izin vermemiş. Siz hangi bayiden almıştınız?

• Avivator79 A kullanıcısına yanıt

Dışarıda şarj edemezsiniz. Evde prizden şarj etmenize yarar. Dışarıda şarj için ac kablo almanız lazım

• gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt

oran orantı yapınca 60-65km gider gibi.

hava: 4.5 derece

klima açık + 1 koltuk ısıtma

normal mod (efficient veya sport) etkiler mi bilmiyorum.

hız da ortalama şehir kullanımı ne hızlı ne yavaş.

• Bende ay başında aracın kaporasını yatırdım ama henüz araç gelmediği için fatura kesilmedi. Araç 24 mart'ta geleceği söylendi. Kur farkından dolayı bir süpriz yaşamayız inşallah fiyat konusunda.

230e kullanıcıların bir facebook veya whatsaap grubu var mıdır acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gag84 -- 19 Mart 2025; 23:41:10 >
  • Stokta araç yok, sıra artık bize gelmez, 2800den satarlar gelirse. Galericiler 2350den aşağıya vermiyor 2024 modelleri ki bayilerle iş tutup üstüne koyup satmaya çalışan galericiye vereceğime, bayiden alır devlete veririm parayı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.