Ekran sökme olayı f10 5 kasalarda vardı. Hayalet ekranlılara giriyorlardı, makyajsız kasalara satıyorlardı. Piyasası vardı yani. Bu arabada olmaz öyle bir şey. |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (4. sayfa)

-
-
Bu sadece kablo birde sarj aleti almak lazim evden sarj icin su kabloyu bmw verseydi iyiydiquote:
Orijinalden alıntı: mhk_mhk
ST teslimatı geçen hafta başında yaparız demişti ama bu haftaya kaldı. Sanıyorum bir gecikme vs. var. Gelen araçta koltuk ısıtma ve kararan dikiz aynası var.
Daha önce bmw aracına hırsız giren biri olarak bu araçlar en baz donanımda o yüzden sorun olmayacağını düşündüm. msport olanlar yine de bir tık daha dikkat etsin ne olur ne olmaz.
Şarj kablosu olarak lapp olanı tercih ettim. diğerlerinden hızlı teslim edildiği için sabırsızlıktan seçtim. kıvır kıvır olanlar kaç m bilemediğimden düz aldım. tabi şimdi şarj ederken yerlere sürünecek vs. Kablo epey kalın ve sağlam duruyor sadece korucu kapak nedense sadece bir tarafında varmış. eksik gelmedi orj. bu şekilde ama neden tek kapak üretmişler bir mantığı var mı çözemedim. 220v fişten şarj kablosu da bakıyorum şimdilerde.
amazon
Lapp Elektrikli Araç 22 Kw, 32A, Üç Fazlı, Mod3, 5m Tip2 Şarj Kablosu - Tüm Araçlarla Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BNBR336V?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ilgilenen varsa mennekes 8700den düştü. teslanın kullandığı kablo
Mennekes Elektrikli Araç Şarj Kablosu 22KW Tip2 7,5mt
https://app.hb.biz/uHqrQOUpVgtR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Forumdan aracını teslim alan oldu mu acaba? Ben 4 Martta kaparo göndermiştim. Geçen hafta MT limanda olduğunu yakında gümrüğe geleceğini söylemişti. Benzer tarihte kaparo gönderip aracının durumunu bilen var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 martta kapora verdik bugun kalan bakiyeyi kapadik fatura kesilecek onu bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: skykhan07Merhaba. Forumdan aracını teslim alan oldu mu acaba? Ben 4 Martta kaparo göndermiştim. Geçen hafta MT limanda olduğunu yakında gümrüğe geleceğini söylemişti. Benzer tarihte kaparo gönderip aracının durumunu bilen var mıdır?
Bu araba bu fiyata efsane ya, daha h.sonu hanımla suv'lara bakmıştık. Konuyu görünce irkildim, kendimden geçtim.
Hanım Austral beğenmişti ama 1.8'lik fiyat yeni araçlar geldiğinde 2 milyon civarı olacak deniliyordu.
2 milyona bunu görünce diğerlerine bakmam bile..
1.5 motor vergisi, 326 hp, fişli hibrit, 4 çeker. BMW. Daha ne olsun ya
Yalnız görüntü falan da çok "sleeper", acayip şaka makinesi olur bundan, 5.5sn değil mi 0-100?
Ah bir de para olsaydı
-
Hangi bayii/şehir?
-
İzmir
Geçen hafta fatura kesildi. Bugün kalan bakiyeyi kapattım. Çarşamba veya perşembe teslim ederiz dedi MT.
-
Hangi bayi/şehir?
-
Konya
-
Vazgeçen varsa bana yazabilir 😄
ben gittim bayiye her mtnin üstünde 150ye yakın sipariş varmış benden sipariş bile almadılar
-
Bu hafta bayiye gelecek, ankara. Bayi araç gelmeden ödeme almıyor, doğrusu da bu zaten. Sevkiyat yapan tır devrilirse ne olacak? Günde 2bin tl para geliyor mis gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: masterapBu hafta bayiye gelecek, ankara. Bayi araç gelmeden ödeme almıyor, doğrusu da bu zaten. Sevkiyat yapan tır devrilirse ne olacak? Günde 2bin tl para geliyor mis gibi :)
Derken benim araç gelmiş, yarın ödeme çarşamba teslimat
Hocam siz kaporayı ne zaman vermiştiniz, bir de çayyolu şubesi mi, ben ayın 4'ünde vermiştim, çayyolu şubesinden teslimat bekliyorum, henüz beni aramadılar.
-
Ben de 4 ünde vermiştim. Beni de aramadılar. Geçen hafta hatırlattım kendimi. Biz haber vereceğiz dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skykhan07 -- 17 Mart 2025; 16:48:54 >
Esenboğa borusandan benim, 4 martta ödemiştim
saol hocam
-
hocam sizin şube neresiydi, ankara çayyolu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X