< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (2. sayfa)

-
-
Bu şekilde %30 ötvde kalabilirler belki
İnternet bağlantısı olan arabada koltuk ısıtma olmasa da olur bence uzaktan klima çalıştırma varsa tabi.
Karartılmış cam konusunu çözmek daha da kolay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BMW burada çok iyi bir hamle yaptı ve vergi sisteminin sağladığı avantajı görüp adım attı, avrupalı firmaların dünya genelinde düşen pazar paylarını artırmak için bu ve benzeri fırsatları kaçırmamaları gerekiyor ama diğer gruplar bu noktada çok yavaşlar.
Bence BMW bu noktada gerek araçların donanımlarından kısarak, gerekse kar yüzdesinden vazgeçerek elinden geldiğince %30 dan araç getirmeye gayret edecektir, yani ben olsam böyle yaparım.
Alanlar içinde bence sundukları ile mükemmel bir tercih.
Daha öncede başka başka yerlerde yazdım yine yazacağım, bu aracı düşünen arkadaşlar lütfen alt satçılardan araç almaya meyil etmeyin. Alabiliyorsanız bayiden alın, alamıyorsanız da sağlık olsun deyip geçin, 2.30 bmw ye binmesenizde birseyiniz eksilmez, dünyanın sonu falan değil, elektirikli olur başka birsey olur bir sürü alternatif var, yeter şu ülkedeki karaborsacılık faaliyeti, buna prim vermeyin lütfen..
-
Bana gönderilen teklif formundaki donanım bu şekilde. Alacak olanlar kendilerine gönderilen formu iyi incelesinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen dediğiniz gibi kontrol etmek lazım.
Bana sonraki parti için eksik kod gözüküyor dediği 420, 494 muhtemelen
aynı bmw ix1’i %10’a sokup bireysele vermedi bu araçtan daha çok rağbet olacaktı
İx1 için zaten tüm kotalarını satıyorlar, sürekli görüyorum ix1. Bireysele %10 yapmanın bayilere pek faydası yok şu an için.
Bana da mart sonu teslimat olabileceği söylendi. Kod olarak 494 gözüküyor. Bana söylenen ℅3 lük bir artış oldu fiyatta, ama kaporasını aldiklari araçlara bunu yansıtmayacakları yönünde. Ama olur da euro biraz artarsa bunun sürdürülemeyeceğini belirttiler.
İx1 için, zaten şu anda satışın olmadığı da ssöylendi. Sanırım bireysele yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalfthepurple -- 13 Mart 2025; 15:45:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BMW de bir hayır kurumu değil, kendi faydasını ve maximum karını düşünüyor. X1 i %10 soksa kendi içinde de dengeler değişir. Sonuçta X1 de getirdiği bütün araçları eritiyordur.
Ama 2 serisi MPV Türkiye'de en az sattığı veya satabilecegi model dolayısıyla satamayacagi modelde kuyruk oluşturmuş satacağı modelide zaten satıyor. Dolayısıyla onlar açısından bakarsanız yaptıkları hareketler cok mantıklı 👍
filolalara ve kendi çalışanlarına %10dan vererek eritti zaten ama onlar da mercedes gibi bireysele indirmek istemediler. yakın zamanda %10 da kalmayacak o vakit belki bev araçlarında da 230 gibi fırsat çıkabilir
Kurlar ve vergi oranları bu şekilde devam ederse bende daha bir çok fırsat çıkacağını düşünüyorum 👍
Arkadaşlar, konunun cahili olarak bir sorumla geliyorum ama, bir ara BMW ghost ekran (neden adı ghost kaldıysa) çalınmalari arşa çıkmıştı.
Sadece BMWlere oluyordu bir de. Buna bir çözüm geldi mi acaba? duymaz oldum çünkü son dönemde.
230e niyetim var da, o yüzden soruyum.
Herkesin aracı hayırlı olur umarım bu arada.
Bir önceki neslin ekranları çalınıyordu sanki. Bir abimin direksiyon ve ekranı çalmışlardı m sport. Çekici ile çektirmek zorunda kalmıştı. Aynı dönem mk3 leonun da farlarını çalıyorlardı :) aynı çetedir çökertilmiştir büyük ihtimalle
Sanırım araçla beraber şarj kablosu gelmiyor. Şarj kablosu için hangi seçenekler var? Orijinal AC şarj kablosunu otosan kaç liraya satıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 15 Mart 2025; 13:0:7 > -
Teslanın da kullandığı alman malı mennekes kalitelidir. Yerli olarak da evoşarj dikkatimi çekti. Benim diğer ev aracımdan ac kablom var, şimdilik onu kullanacağım ama alırsam mennekes alırım
Bir diğer husus, piyasada aracın kaucuk paspası yok. Ben sahler ile görüştüm, ellerindeki ürünün arka paspasları phev'e uymuyormuş. Üretim kararı alınabilir dedi ama üretim için 2-3 ay gibi bir süreden bahsettiler. Ben bu yazı halı paspaslar ile geçireceğim
bu arabanın MTV vergisi yıllık kaç lira oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1500cc benzinli motor üzerinden, yıllık 10bin tl
Hem kablo hemde sarj aleti olarak kullanilacak bir urun yok mudur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X