Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ardaalisahin , masterap , izosucu , karti Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü8 Mobil
5 sn
214
Cevap
43
Favori
12.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crastag

hocam 3 hafta önce aramalara başlamıstım borusan istanbuldaki tüm bayiler, teknik oto, öztorun oto vb neredeyse türkiyedeki bayilerin hepsini aradım fakat araç yok. İnsanlar nasıl buluyor anlamıyorum. Kapora kabul etmiyorlar sıraya aldık diyorlar her gün satış danısmanlarına soruyorum araç yok sinir bozucu bir durum.

Nisan ayından sonra gelecek araçlar büyük risk taşıyor. %60 dan gelebilir. Bu saatten sonra sıra gelse bile işe yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %60 dan satmayi dusunmuyor borusan yuksek ihtimalle %60 a gelirse birdaha gelmeyecek araç, alanlar adini subat ayindan yazdiranlar genelde, arac foruma dustukten sonra siralar uzadi gitti, bizde foruma dusmeden adimizi yazdirmistik onumuzde sadece 5 kisi vardi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crastag

hocam 3 hafta önce aramalara başlamıstım borusan istanbuldaki tüm bayiler, teknik oto, öztorun oto vb neredeyse türkiyedeki bayilerin hepsini aradım fakat araç yok. İnsanlar nasıl buluyor anlamıyorum. Kapora kabul etmiyorlar sıraya aldık diyorlar her gün satış danısmanlarına soruyorum araç yok sinir bozucu bir durum.

Hocam söyleyecek çok şey var da neyse. Alan arkadaşların keyfini kaçırmayalım. Benim bu işlerden sıktım sıyrıldı artık.

• Arabayı teslim alanlara araçla ilgili bir kitapçık verdiler mi?

Ben arabayı alırken sormayı unuttum kitapçık ya da en ufak bir başka bişey almadan arabayı alıp çıktım direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1dr -- 20 Mart 2025; 21:48:9 >
  • f1dr F kullanıcısına yanıt
    Verdiler, torpidoyu kontrol edin.
    Gerçi mybmw uygulamasinda dijital olarak da var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bagajda trafik setinin içinde kitapçık, ne alakaysa oraya koymuşlar. Bende hiçbir evrak yok, trafik sigortası falan :) ne kadar tuttu falan hiç bilmiyorum

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hocam oraları bir kurcalayım, trafik sigortasını ben maphfre sigortanın sitesinden e devletten gördüğüm sigorta poliçe no ile baktım 14,300 TL tutmuş, para iadeniz var dediler ama ne kadar söylemediler, görürsünüz dediler :).

• g-dncr kullanıcısına yanıt

hocam 2 araca kaparo yatırıp vazgectim suanda gözü kapalı alınacak tek araç fakat bulunmuyor sahibindende msportlara bakıyorum 2.5 milyona satıyolar 2.3 e bulsam ordan msport çözeceğim araçlar daha 6 bin kmde ordada düşmüyorlar.

Teşekkürler hocam mapfreye üye olup baktım şimdi, 9050tl tutmuş benim. 10-11bin tl iade alırım büyük ihtimalle

• crastag C kullanıcısına yanıt
    Almanya satış fiyatı olarak 225exdrive ile 230e xdrive luxury donanımlar arasında 3350 euro fark var. Belki 225e xdrive getirebilirler %30 da tutmak için aracı.

• Benim aracın fatura tutarı vergisiz 1467100₺ görünüyor. Ay başında gönderilen teklif formunda fiyat 1391600₺ görünüyordu. Yapılan iskonto tutarı 41k dan 117k ya çıkmış görünüyor. Umarım yolda ya da gümrükte olan araçları %30 dan verir borusan.
    Kendi sipariş sürecimle ilgili araya kimseyi koymadım, bursa ve izmir bayileri yokuş yaptı, araç yok dendi ama tanıdıklar aracılığı ile öğrendim araçları kendi portföy müşterilerine pazarlamışlar. 1 mart cumartesi antalya bayisinde bir mt ye ulaştım, araçla ilgili stok bilgilerinin haftaiçi kendilerine geleceğini bildirince aracı almak istediğimi belli olur olmaz bana haber verebileceğini söyledim. 3 mart pazartesi akşamı arandım stokların belli olduğunu aracı hala isteyip istemediğimi sordu. Sabah ona döneceğimi söyledim. Saba mavi ve siyah renk stoğun olduğunu öğrenince gri renk istediğim için borusanı aradım, çıkan mt arçların belli olduğunu ama önceliğin araç için haber bekleyen müşterilerde olduğunu söyledi. Ondan boşa çılan araç olursa acil haber beklediğimi söyledim. 10 dk sonra arandım gri renk aracın boşa çıktığını söyleyince hemen hesap no isteyip kaporamı gönderdim. Bnm tavsiyem her haftabaşı bayileri arayın ciddi alıcı olduğunuzu ve aracı kendiniz için aldığınızı boşa çıkan araç olursa gerekirse hemen kapora gönderebileceğinizi belirtin. Nisanda ilk iş günü tüm tr deki bayileri arayın.
    BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 20 Mart 2025; 22:22:50 >

• oceanx35 kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla net fiyat üzerinden maks yapılabilecek indirim %10 üstü yolsuzluk sorusturmasına gidebilir demişti vw bayısındeki satış danısmanı ozaman son 15 20k lık bir zam kaldı.

• crastag C kullanıcısına yanıt

Eğer doğruysa fiyat 1500k yı geçerse iskonto yapamaz. Borusan ya bu aracın ithalatını durduracak ya da şu anda olduğu gibi %30 ötvde tutmakmiçin bazı donanımları kısarak getirmeye devam edecek. Bize gelen versiyonlarda bnm gördüğüm 360 kamera, acc, headup display kırpılmış.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Bana teslimatta böyle olacak dediler bugün maalesef.

• iade konusu nedir, bizim bir şekilde talep etmemiz mi gerekiyor?

• Ülkenin genel gündemi malum. Gelirse alırız aracı. Bayileri yine de yoklamaya devam etmekten zarar gelmez.
    Ölüm kalım meselesi değil sonuçta.

Hocam hayırlı olsun, ben de aynı renkten aldım, rengi çok güzel gerçekten, biraz eflatun mu diye korkmaya başlamıştım son günlerde 😃

Hiç şarj ettiniz mi? Ben şarj özelliklerini tam bulamadım. Tesla şarj adaptörü var bende, trifaze ile sarj etmiyor sanırsam. 7.4 kW gibi gösteriyordu hıza ama onu da net bir yerden bulamadım.

Bir de regen özellikleri değiştirilebiliyor mu?

• ishilra İ kullanıcısına yanıt

Hocam biraz işim vardı açıkçası kurcalayamadım. Trifaz olmadığı için 7.4kw hız için 22kw lik ac istasyonu lazım. Benim diğer elektrikli aracım da aynı şekilde genelde 6.7 görüyorum 22'lik istasyonda. Büyük ihtimalle %90'dan sonra 2.6'ya düşecektir hızı. 0-100 için 2 saatten biraz fazla süreye ihtiyaç olur kabaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 21 Mart 2025; 0:25:35 >
    11kw AC Plus hiç çıkmadı diye biliyorum.
    Emin misiniz daha önce geldiğine?

• mhk_mhk kullanıcısına yanıt

Hocam borusan bizden sabit 2.140 aldı. İçinde trafik sigortası da olduğu için yüksek miktar istediler. Trafik sigortasına göre iade yapacaklar.

Sigorta primi 10bin tl olan birisi yaklaşık 2.130'a bitirmiş olacak, dolayısıyla 10bin tl civarı iade alacak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.