Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: safahat01 , oceanx35 , oceanx35 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
394
Cevap
59
Favori
22.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracınız size fatura edilmişse araç şu an bayidedir bence. Aracınızı alır almaz expertize sokmanızı tavsiye ediyorum.

benzer süreci arkadaşım volkswagende yaşadı, faturası kesilmiş aracı bir türlü teslim etmemişlerdi, vw türkiyeyi arayıp aracımız nerde, teslim alamıyoruz bayi teslim tarihi veremiyor diye kayıt oluşturmuştuk, ertesi gün bayi arayıp eh işte araç tırdan inerken tavanı hafif göçtü falan diye birşeyler geveledi. Ben eminim biz üstüne gitmesek tavanı düzeltip boyayıp iteleyeceklerdi sadece göçük düzeltme ile kurtarabilir miyiz diye göçükçü arıyorlardı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 21 Mart 2025; 16:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt

Aracın faturası kesilmesi bayide olduğu anlamına gelmiyor hocam, işim gereği ithalat ihracat süreç ve işlemlerini bildiğim için gerekli kontrolü yaptım. Ayın 12'sinde ithalat işlemleri tamamlanıp distribütörden bayiye faturalandırılmış, 2 gün sonra da bayi bana faturaladı. Çok araç geldiği için pdi süreci de uzamış olabilir ama aracı teslim aldıktan sonra aklımda soru işareti kalmasın diye kontrol ettireceğim aracı.

• xradiancex kullanıcısına yanıt

sizin dediğiniz gibi olabilir, bnm aldığım bayi araç bayiye inmeden fatura kesemem demişti.

• oceanx35 kullanıcısına yanıt

O bayiden bayiye değişiyor hocam, Borusan araç bayiye inmeden kesmiyor ama Kosifler kesiyor. Fiyatı sabitlemek adına geçen hafta kesmiştik, iyi ki de öyle olmuş.

Hatta PSA grubunda aracın faturası kesilip tescili yapıldıktan 1 ay sonra aracını teslim alan arkadaşım oldu. Teknik olarak aracın faturası kesildikten sonra trafik tescil yapılmasının önünde bir engel yok.

• xradiancex kullanıcısına yanıt
    Araç muhtemelen İstanbul'dan sevk bekliyor. Ben de bursa'da benzer süreci yaşadım. Fatura kesilmesi için ülkeye gelmesi yeterli, endişe etmeyin. Bayram vs diye sonraya kalmıştır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel arabaymış. Sahiplerine hayırlı olsun nazar değmesin. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.

• TheLiberianChild T kullanıcısına yanıt
    Hankook bendeki.

• masterap M kullanıcısına yanıt

hocam sizin faturada gümrük sevk tarihi ayın kaçı görünüyor

• myz74 M kullanıcısına yanıt

Gümrük tarihi 12.03, fatura 18.03

• TheLiberianChild T kullanıcısına yanıt

benimkinde de Bridgestone çıktı..

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

yeterli

• Evine bu araç için şarj yaptırsn var mı? Bilgim hiç yok ve bilgiye ihtiyacım var.

para iadesini ne zaman gerçekleştiriyorlar bilginiz var mı?

teşekkürler hocam ben de kaporayı 3 martta gönderdim 18 i gümrük görünüyor umarım önümüzdeki hafta gelir

• Bu araçta spor modu açmadan hybrid mode kullanmak için ne yapmak lazım çözmeye çalışıyorum bilen aydınlatırsa sevinirim. default olarak full elektrik başlıyor. sport da çok agresif bir miktar gaz verince ön kaldırarak gidiyor araç resmen. hem benzinli motor için rodaj yapmak (diğer türlü 140 geçmediğimden hiç devreye girmiyor) hem de uzun yolda karışık kullanmak istiyorum.

• mhk_mhk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bataryayi koru modunu seçmeniz gerekiyor. Bu durumda batarya full olsa bile orayı muhafaza etmeye çalışıyor, daha benzin motor odaklı gidiyor. Ya da şarj etmeyeceksiniz aracı.

• mhk_mhk kullanıcısına yanıt

Araç/sürüş ayarları/tahrik ve şasi menüsünde bir çok ayar var. Daha deneyimleyemedim ama ayar menüsü tam olarak burası

Electric etkinleştir/devre dışı bırak/otomatik gibi seçenekler var. Ve bir kereye mahsus şarj durumunu muhafaza et diye bir seçenek de var. Kitapçık 136. sayfa

• Bataryası beklediğimden biraz hızlı bitiyor 20 km gösteriyor ama 12-13 km de 20 kmlik menzil bitmiş oluyor, ortalama hız 70 le.
    Belki zaman içinde optimize olur daha ben de hiç şarj etmedim.

Bir de ilk elektrik bitip benzine geçince yanık kokusu geldi, sonra geçti bakalım zamanla alışacağız sanırım.

Ama inanılmaz atik ve dengeli bir araç gibi geldi bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1dr -- 22 Mart 2025; 12:46:51 >
  • f1dr F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Benim de yanık kokusu geldi bi tedirgin oldum ama geçti sonra.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.