Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: perfectlie Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
586
Cevap
72
Favori
36.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de 12 martta aracımı devrettim. kasko iptali yansımamış oldugundan dolayı yüksek çıktı bugün düzeldi, quick sig. 23.500 5 milyon imm 2 kez 15 gün ikame araç

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoMasters N kullanıcısına yanıt

Marka zaten teslanın kullandığı marka, biraz araştırdım bu satıcı türkiye distribütörü sanki. cumartesi sipariş verdim kargolamadılar ürün de stoktan kalktı whatsaptan mesaj atıım hemen dönüş sağladılar cumartesi günü geç saatte onay geldiği için kargoyu yetiştiremediklerini gün içinde kargo yapacaklarını söylediler ve 1 saat sonra kargo bildirimi geldi. sorun yaşamazsınız. ben 4 metrelik tip 2 aldım

• normad17 N kullanıcısına yanıt

Bu ürünü ben de gördüm ama 3 kw diye vazgeçmiştim. 3 kw ile bu aracın tam dolması 5 saat sürebilir. O yüzden amazondan 7kw benzer bir ürün sipariş verdim. Bir tane de yolda, avmlerde şarj istasyonlarında kullanmak üzere aşağıdaki ürünü sipariş verdim.

• oceanx35 kullanıcısına yanıt

Ev için aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?

• Bugün uzun yolda lastik yarıldı ve acı gerçek ile karşılaştım. Aracın lastik ebadında lastik bulunmuyor maalesef( Brigstone Turanza 205 60 r17)

• melankolik23 kullanıcısına yanıt
    kaç km oldu ki lastik yarıldı anlamadım. ne dandik lastikmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulker79

Ev için aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?

ilk sayfada 2. Msjda görebilirsiniz

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Hocam duble yolda kavşak çıkışına şerit çizgisi çizmişler ve şeridi kapatmışlar. Öncesinde hiç uyarı yok. Sol şeritte 120 km/h giderken birden karşıma çıktı sağda da tır vardı orta refüje vurdum bu nedenle lastik yarıldı

Çok geçmiş olsun,
    Lastik çözümünüzden bizi de bilgilendirir misiniz?
    Hazırlıklı olalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Çok geçmiş olsun. Neye göre Hankook neye göre Bridgestone acaba. Cumartesi teslim alacağım aracı inşallah umarım Hankook'tur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevgili dostlar aracı teslim almadan bayiden seramik kaplama ve ön camlara film yaptıran oldu mu? Ne fiyat istediler?

• Geçmiş, olsun öncelikle,

Michelin 205/60 R17 97W Xl Crossclimate 2 buna geçmek lazım,

veya bu ama nasıl olur bilemedim

Michelin 205/55r17 95w Xl Zp Rft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 25 Mart 2025; 9:45:26 >
  • 215 veya 225 tabana gecmek lazim bu hizlanmada 205 yanak zayif biraz

• masterap M kullanıcısına yanıt

Ek bilgi olsun.

Arkadaşım Tesla aldı, önce trafik kasko yapıldı daha sonra eski benzinli aracını sattı.

Poliçeye zeyil yapıldı, eski aracın indirimleri yeni araca çekildi, kısmi iade aldı. Hasarsızlık indirim kaybı yok.

Ben, benzinli aracımı Şubat başı sattım, 55 gün sonra EV aracıma siğorta/kasko yaptırdım.

Tüm kademeler son haliyle yeni araca geçti. Hasarsızlık kaybolma durumu mevcut değil.

Bazı firmalar, 1 ay/3 ay/12 ay kadar indirim kaybı oluşmuyor.

Örneğin Anadolu 12 ay diye biliyıorum. Ben Anadolu'dan yaptırdım, önce kaskoyu yapıp sonra siğortayı yapınca, sigorta fiyatı uygun çıkıyor.

* Siğortacı çok önemli. Benim arkadaşım uzun yıllar YapıKredi Siğortada yönetici, ayrılıp kendi acentasını açtı. Bu tecrübe ve birikim sahibi kişiler ile çalışmak gerek. Her işi çözecek kapasite mevcut.

Çok geçmiş olsun. Ben de dün biraz lastikleri araştırdım, o boyutta genelde suv araçlara yönelik üretilen lastikler mevcut.

Piyasada "Hankook Ventus Prime3 K125 * 205/60R17 97W XL" dışında satın almaya hazır yaz lastiği bulamadım, bu ölçüde çoğunluğu kış lastiği veya 4 mevsim.

205/60R17 yerine 215/60R17 taksam yanak 6 mm kalınlaşıyor, 215/55R17 taksam 5 mm'ye yakın inceliyor.

Ne yapacağımı ben de şaşırdım Bridgestone gelirse lastiği direkt değiştirmeyi düşünen birisi olarak.

Yanağın incelmesini dert etmeyip Conti Premium Contact 7 ya da Michelin Pilot Sport 5 alacağım.

Öyle bir ebat belirlemişler ki elimiz kolumuz bağlandı.

Çok geçmiş olsun. Arabada hasar durumu nedir lastik dışında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ev prizinden şarjda 7 kw alabiliyor muyuz ? Ev prizi desteklemiyor diye 3 kw düşünmüştüm :(

• quote:

Orijinalden alıntı: normad17

Hocam ev prizinden şarjda 7 kw alabiliyor muyuz ? Ev prizi desteklemiyor diye 3 kw düşünmüştüm :(
    40A kacak akim rolesi ve monofaze priz taktirirsaniz 3 girisli, 7.5 kw alabilirsiniz, normal ev prizinden 3.5 kwden fazla alamazsiniz ha alirsiniz ama yangin cikar. Araba zaten max 7.4 kw destekliyor 7.5 kw ile 2 saatte dolar 3.5 kw ile 4.5 saatte.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz ben ev prizinden malesef uzatma ile sarj edecegim ne almam gerekiyor benim 😣

Geçmiş olsun. Tek lastik bulmak bazı araçlarda çok zor oluyor. Seat leona bulamamıştım ben de. 4 lastik değişimi için 215 60r17 daha mantıklı duruyor gibi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.