Şimdi Ara

BMW 3.16 F30 M Paket Renk fikirleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BMW 3.16 M paket araç alacağım. M paket Estoril Mavi olarak gelen araçlardan birini opsiyonladım fakat renk konusunda çok kararsızım. Beyazda çok hoşuma gidiyor ama M pakette opak beyaz olması ve her yerde beyaz araç olmasıda düşündürüyor beni.

Fikirleri olan arkadaşlar olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
     BMW 3.16 F30  M Paket Renk fikirleri BMW 3.16 F30  M Paket Renk fikirleri

• Estoril mavi harika ama biraz çabuk bıktırdı sanki.Beyaz ise her türlü alınabilecek bir renk bence.
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Belki 3.20i beyazada dönebilirim karar veremedim.
  • 3.20iED alıp sonradan dışını m de yaptırabilirsiniz
  • bence estoril mavi gayet iyi. beyaz çok fazla var.estoril maviye iyi bakarsanız canlılığını korur.beyazdan daha çok ilgi çeker. bu arada arkadaş gibi bence 320ied öneririm. 1.6 170hp. 320d 184 hp ile kafa kafaya gidiyor çok yüksek hızlara kadar.
  • M paket alıyorsanız kesinlikle estoril!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar...

M paketin direksiyoununa bittim ben aslında :)

3.20i ED için 2 ay beklemek gerekiyor. Arkadaşımda 3.16 var kullandım gayet seri hızlı geldi bana gerçi hız anlayışına göre değişir tabi bu :))

Valla çok kararsızın böyle arada kaldım.

Cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • Metalik sedefli beyaz getiryorlarsa al bana 316i m pakette yok dediler estoril aldim pisman degilim gayet guzel bir renk yanliz kesinlikle tampon kaput koruma yaptirmalisin hic binmeden cunku rahat birakmiyorlar araci uzerine oturup fotagraf cektiriyorlar falan cilasi ciziliyor insanin morali bozuluyor benden tavsiye hemen yaptir. Hic 320i geyigine girme cunku m paket farkli bir dunya 316i olsun m paket olsun eco proya alinca saka gibi yakmiyor zaten.
     BMW 3.16 F30  M Paket Renk fikirleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32.adam -- 23 Eylül 2014; 23:09:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• honda06 H kullanıcısına yanıt
    AYNI DERT BENDE DE VAR KESKE SEDEFLİ BEYAZ OLSAYDIDA ALABİLSEYDİK AMA YA OPAK BEYAZ YA ESTROİL ALACAGIZ ARTIK NASIL KARAR VERECEGİM BİLMİYORM ESTROİL SOLARSA İLERDE ŞİMDİKİ GİBİ OLMAZ BEYAZ HERZAMAN POPÜLER BİR RENK BEYAZ ALMAK MANTIKLI BEN BEYAZ ALICAM SON 1 AY ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ AY BU HASRETE SON VERECEGİM AMA ÖNCE KAMPANYAYI GÖRMEK GEREK
  • Arkadaşlar ben aldım aracımı. Metalik beyaz 3.20i sportline plus aldım iyikide bunu almışım diyorum. Hele sport koltuklar ve kırmıZı detaylar harika. Tavsiye ederim.

• F30 Hayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz bindirsin insallah!

• 3.16 M estoril mavi aldım ve dün ilk kez Ankara ya yani uzun yola çıktım aman Allah'ım sport ve sport plus modda araç inanılmaz oluyor bana göre 3.20nin hic bir espirisi yok çünkü motorları aynı ve hatta biz ciplediğimiz zaman aracı 185 beygir alıyoruz şuan bmw 170 beygir ile veriyor arabayı ve 3.16 m e göre araç baya bir boş tabiki karar yinede sizin.

Bu arada demin aracın aynısından kırmızısını gördüm ve önüne çok hoş mat bir siyah spoiler taktırmış bence çok güzel duruyordu biraz araştıracagım acaba nerden bulurum diye fikri olan varsa paylassın lütfen
     BMW 3.16 F30  M Paket Renk fikirleri BMW 3.16 F30  M Paket Renk fikirleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.